Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Dar apie ilgas keliones kalbėjot, tai trupti išsigandau jūsų plepesius paskaičiusi  :unsure: 3 savaitės prieš gimdymą man į baigiamąjį egzaminą reikės važiuoti 200 km, po to savaitė prieš gimdymą diplomo gynimai - ir vėl laukia kelionė 200 km pirmyn ir 200 atgal :) kaip reikės atlaikyti?  :hmm: o dar svajojau mantiją apsivilkti per įteikimus, o teikimai per mano terminą ir vėl už 200 km, gal reikia jau nebevažiuoti į įteikimus jei dar nebūsiu išsilukštenus  :hmm:

Oi nemanau,kad verta važiuoti į įteikimą,nes tikrai bus rizikinga, o ir klausimas ar anksčiau nepabyresi😊

Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Euterpė @ 2017 06 04, 13:23)
Na, dėl priežiūros tai taip - ramu, bet man tai buvo psichologiškai sunku ligoninėj. Laikas lėtai slenka, vyras vis išeina, nes juk negali nuolat būt... Plius hormonai. biggrin.gif Dabar vyras irgi jau murma, kad nori mane ligoninėj įtaisyt iš anksto (na, dėl to, kad aš su pirmu sąrėmių skausmo nejutau - gerai, kad tuo metu ir taip gulėjau ligoninėj), o aš purtausi ir sakau, kad nė už ką. biggrin.gif Nors, logiškai mąstant, būtų saugiau ligoninėj, bet tai negi dabar gulsiuos n dienų prieš gimdymą - gi gali ir savaitę ar dvi užvėluot...

maniškis irgi užsiminė, kaip būtų ramu, jeigu gulėčiau ligoniniėje iki galo... jis dabar kaip ant adatų biggrin.gif kiekvienas mano tel. skambutis "gal jau!" nu bet ką padarysi, tokia vyrų dalia biggrin.gif

ryt pas gydytoją, žiūrėsim ką pasakys... nustebs mane pamačiusi, buvo savaitei išėjusi atostogų, tai kaip ir nuteikė, kad galiu pagimdyti anksčiau, o va, vėl aš pasirodysiu biggrin.gif spėju pakrapštys ten mane biggrin.gif
Atsakyti

Dar apie ilgas keliones kalbėjot, tai trupti išsigandau jūsų plepesius paskaičiusi  :unsure: 3 savaitės prieš gimdymą man į baigiamąjį egzaminą reikės važiuoti 200 km, po to savaitė prieš gimdymą diplomo gynimai - ir vėl laukia kelionė 200 km pirmyn ir 200 atgal :) kaip reikės atlaikyti?  :hmm: o dar svajojau mantiją apsivilkti per įteikimus, o teikimai per mano terminą ir vėl už 200 km, gal reikia jau nebevažiuoti į įteikimus jei dar nebūsiu išsilukštenus  :hmm:

Oho, aš jau bijočiau. Gana didelis atstumas gaunasi,nebent nori tam kitam mieste ir gimdyti iš karto nuvažiavusi  :hmm: 

ryt pas gydytoją, žiūrėsim ką pasakys... nustebs mane pamačiusi, buvo savaitei išėjusi atostogų, tai kaip ir nuteikė, kad galiu pagimdyti anksčiau, o va, vėl aš pasirodysiu biggrin.gifspėju pakrapštys ten mane biggrin.gif

Nustebinsi gydytoją  :B​ 

Atsakyti

Oho, aš jau bijočiau. Gana didelis atstumas gaunasi,nebent nori tam kitam mieste ir gimdyti iš karto nuvažiavusi  :hmm:

Nustebinsi gydytoją  :B 

Tikrai nenoriu :) noriu savam krašte  :wub:  reikės gerai apsispręsti  :unsure: 

Atsakyti

O čia kiek bludinejanciu, 4val. per parą numigti jau ziuriu mano kasdienybė😀

O aš dar nenoriu gimdyti, dar daug kas nepadaryta iki gimdymo.

Šiandien tėtį vaziuosiu pasveikint su praėjusiu gimtadieniu ir tėvo diena!

Oiii gerai čia būtų, stovi pvz jau prie kasos pilnu vežimu pirkinių ir tik šliukšt vandenys, o eilėj pilna žmonių 😂😂😂

Kažkada kai važiavau operacijai į priimamąjį tai lifte gimdyvei nubėgo vandenys 😁

stoju ir aš į nemiegančių klubą :/ kas pasidarė ir ar čia orai veikia ar pilvelis padidėjęs, bet šiąnakt labai prastai sekės užmigti, o galiausiai nuo pusės 5 ryto jau net ir nesistengiau migdytis, neberandu jau patogios pozos, o jos beieškant angelėlis taip pradeda muistytis, kad pradedu vos orą gaudyti :) anksčiau tik taip kilnojos pilvo diena, o dabar tokie smailūs guziukai vaikščioja po pilvą ir tikrai skauda :) 

dabar jau beveik 9 val ir jau jaučiu kaip kaklas galvos nebenulaiko, akys merkias, ar tik nereiks dieną praleisti taip mieguistai. P.S. va ir svajok nesvajojęs nuo birželio nustoti varyti kaip tankas, o mėgautis tyla, ramybe, poilsiu, saulyte, grynu oru ir knyga... toks oras, kad net namie skaityti nesinori, nes tamsu ir prie žemės traukia :)

Atsakyti

dabar jau beveik 9 val ir jau jaučiu kaip kaklas galvos nebenulaiko, akys merkias, ar tik nereiks dieną praleisti taip mieguistai. P.S. va ir svajok nesvajojęs nuo birželio nustoti varyti kaip tankas, o mėgautis tyla, ramybe, poilsiu, saulyte, grynu oru ir knyga... toks oras, kad net namie skaityti nesinori, nes tamsu ir prie žemės traukia :)

Gausi eiti pokaituko pamiegoti :4u: 

Mano mergina jau atostogauja, į daržiuką nebeina tai dar miega :D  va čia atostogos jai :D o aš nebesulaukiu kada atsikels, noriu į turgų braškių  :rolleyes:  :D  

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pagaliau galėsiu ir aš rytais pasnausti ilgiau,nes sūnaus nebereikės į mokyklą vežioti. Bet šiąnakt keliskart kėliaus, nes vakare labai troškino ir daug vandens prieš miegą išgėriau. Tai naktis nekokia buvo... Ir diena nieko gero nežada,tai tikrai nieko daugiau nenuveiksiu,skaitysiu knygą...

Atsakyti

Na, gal jau tuoj bus ir tikras veiksmas :B

Jau sake 3 cm atsiveres, o maudzia kaip  :D  tai jau jau siom dienom turesim leliu :yahoo:​ 

Atsakyti

Jau sake 3 cm atsiveres, o maudzia kaip  :D  tai jau jau siom dienom turesim leliu :yahoo: 

Na va kaip šauniai!

O aš naktį visai nemiegojau. Pilvą skaudėjo žiauriai. Bet kaip mane nervina tie keli pilvai  :blink: Skaudėjo ir žarnynas, ir dešinė pusė apačioj (bijojau, kad koks apendicitas) ir dar tuo pačiu paruošiamieji. Nu galvojau išprotėsiu. Su tualetu pradraugavau visą naktį ir visi skausmai ryte baigėsi, o tai galvojau jau į ligoninę važiuoti. Dingo ir paruošiamieji, jau ir programėlę atsisiunčiau naktį  :) Reikia eiti pamiegoti :)

Atsakyti

*Niloticus*, 05 Bir 2017 - 07:13, parašė: Tikrai nenoriu :) noriu savam krašte :wub: reikės gerai apsispręsti :unsure:
Stabdyk arklius, mergina.. Na bet kai pagalvoju tai jauna kai buvau irgi taip elgiausi... 7 mėn tranzuodavau po 180 km pas mamą. Ir jokių telefonų neturėjau 😊
Atsakyti

Na va kaip šauniai!

O aš naktį visai nemiegojau. Pilvą skaudėjo žiauriai. Bet kaip mane nervina tie keli pilvai  :blink: Skaudėjo ir žarnynas, ir dešinė pusė apačioj (bijojau, kad koks apendicitas) ir dar tuo pačiu paruošiamieji. Nu galvojau išprotėsiu. Su tualetu pradraugavau visą naktį ir visi skausmai ryte baigėsi, o tai galvojau jau į ligoninę važiuoti. Dingo ir paruošiamieji, jau ir programėlę atsisiunčiau naktį  :) Reikia eiti pamiegoti :)

As ir be miego , nes turiu palatoj kuri labai garsiai knarkia  :D  o dar maudzia pilvo apacia pailset norisi tai be ryto niekaip  :D  na su tais skausmeliais uzjauciu tikrai ne fainai  :unsure:​  

Atsakyti

Gausi eiti pokaituko pamiegoti :4u:

Mano mergina jau atostogauja, į daržiuką nebeina tai dar miega :D  va čia atostogos jai :D o aš nebesulaukiu kada atsikels, noriu į turgų braškių  :rolleyes:  :D  

Oi svajonė buvo man tas pokaitukas.. net dieną nepavyko atsigulti miegui, tiesiog neįmanoma nė jokia poza, sukyla rūgštys, pilvą tempia, lelius pradeda duotis :) o sėdint miegoti nemoku... pamenu į Ameriką skridau ir dvi paras buvau be miego, nes tiesiog negaliu sėdint užmigti :) grįžtant migdomųjų pirkau ir su tais net neužmigau, bet bent jau kažkaip snaudžiau, kad ir budriai girdėdama viską aplinkuj :) 

Nemaniau, kad ateis tokia sunki diena man, kai net nėštukės pagalvė nepadės :D

Jau sake 3 cm atsiveres, o maudzia kaip  :D  tai jau jau siom dienom turesim leliu :yahoo:​ 

nu fainai :) įdomu kaip pas mane tas kaklelis versis :) ir ar kažkas įvykę čia po šitų dienų, kai vis maudenimai ir dilgčiojimai lankė :)

Atsakyti