Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Sveikos 4u.gif

Kaip smagu, kas jau pamatė savo leliukus nestuke.gif Aš irgi labai jau laukiu rytdienos, kada pamatysim wub.gif Tikiuosi nebus slapukas ir pasirodys, taaaaip berniuko norėtumėm bigsmile.gif
Lovytės ir jokių kitų daiktų jau neturiu. Viską išdalinus, pardavus, nes pirmosios paaugę, nelaikiau nieko. Reiks žiūrėti ir susipirkti viską ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 01 24, 12:45)
Aciu uz nuraminima smile.gif grizau is pasimatymo su savo slapuku ;))) itarineja mergyte visas apziuras, bet aiskiai niekad nerodo, kojytes kryziuojanir viskas smile.gif vyras laimingas, jam si nezinia labai patinka, o va as jau svajojau  prekintis smile.gif
P.S. tik paliko toks klausimas ir nerimas man, nesutapo visiskai savaites pagal pirmaji ultragarsa smile.gif si karta uzrade 2sav maziau, tik grizus pasiziurejau ir nerimauju, nors iseinant sake viskas normos ribose.
Papildyta:
Drauge su nestumu sake pieno stikline jai visad padedavo nuo rugsciu ;)

O del tepaliuku, tai tepu tik ekologiskais aliejais kasdien smile.gif

O ar pasakė tau leliuko svorį? Nes mes kai vakar paklausėm dėl ūgio, tai ji taip primetė, nes sakė jau labai sunku išmatuoti ir net netikrino kiek ten turėtų būti laiko, tik svorį paskaičiavo. Aš grįžus pažiūrėjau pagal lenteles tai labai svoris tokio amžiaus jau kinta, jau gali būti mažesnis ar didesnis ir tai vis tiek skaitosi viskas normose smile.gif
Atsakyti
Taip, svori pasake, tik ugio jau nebe ;) pagal ji turetu buti tiek savaiciu kaip ir pagal pirmaji ultragarsa sake smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlamutras: 24 sausio 2017 - 14:23
Sveikos!

Buvau ir aš šiandien TA,- tai viskas ok, atitinka laiką pagal mmm, širdutė, inkstukai, smegenys ok, - patvirtino, kad mergaitė 4u.gif

Gyvenam laukimu toliau... tiesa, vargstu su atsinaujinusia nuo praeito gimdymo trauma (gaktikaulis tuomet kai išniro taip iki šiol nepraeina, o mažiui jau 2.4m)... tai simfizitu vadinama...
db nėštumo metu tas tik dar labiau suaktyvėjo... tai būna momentų kad kaip suskausta ir atjungia koją, kad realiai net paeit negaliu 😔 Tikiuosi aprims tas reikalas nors kažkiek...

Tai tiek. Einu paskaitinėti kuom jūs gyvenat mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va, mes po pasimatymo wub.gif
Spurduliukas gulėjo kniūbsčias ir nieko mums neparodė...
Na, nusrpendėm su vyru, kad ir tebūnie... Reiškia nieko dar nepirksim smile.gif
Svarbiausia, kad gydytoja išmatavo visus organus, viskas normos ribose, svoris 268g ir tuo labai džiaugiamės wub.gif
Atsakyti
Vandene6, Prometeja, su sauniais susitikimais bigsmile.gif Ir uz ta slapuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2017 01 24, 15:49)
Sveikos!

Buvau ir aš šiandien TA,- tai viskas ok, atitinka laiką pagal mmm, širdutė, inkstukai, smegenys ok, - patvirtino, kad mergaitė 4u.gif

Gyvenam laukimu toliau... tiesa, vargstu su atsinaujinusia nuo praeito gimdymo trauma (gaktikaulis tuomet kai išniro taip iki šiol nepraeina, o mažiui jau 2.4m)... tai simfizitu vadinama...
db nėštumo metu tas tik dar labiau suaktyvėjo... tai būna momentų kad kaip suskausta ir atjungia koją, kad realiai net paeit negaliu 😔 Tikiuosi aprims tas reikalas nors kažkiek...

Tai tiek. Einu paskaitinėti kuom jūs gyvenat mirksiukas.gif

Sveikinimai su mergyte uogyte 4u.gif
perlamutras, vandene6 su pasimatymais džiugiais 4u.gif
Vos spėju pildyti pirmą puslapiuką tiek naujienų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 24 sausio 2017 - 16:21
QUOTE(Tommute @ 2017 01 24, 16:07)
Sveikinimai su mergyte uogyte  4u.gif
perlamutras, vandene6 su pasimatymais džiugiais  4u.gif
Vos spėju pildyti pirmą puslapiuką tiek naujienų  bigsmile.gif

Aha! Ir dar išsilygino per šias dienas berniukų ir mergaičių skaičius biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Amberytė @ 2017 01 24, 13:17)
Sveikos  4u.gif

Kaip smagu, kas jau pamatė savo leliukus  nestuke.gif  Aš irgi labai jau laukiu rytdienos, kada pamatysim  wub.gif Tikiuosi nebus slapukas ir pasirodys, taaaaip berniuko norėtumėm  bigsmile.gif
Lovytės ir jokių kitų daiktų jau neturiu. Viską išdalinus, pardavus, nes pirmosios paaugę, nelaikiau nieko. Reiks žiūrėti ir susipirkti viską  ax.gif

Aš taip pat neturiu 7 metai nutekėjo tai nelaikėm.Drabuželių šiek tiek turiu atsirinkti reikės.Bet nedaug likę išdalinau labai daug.
Papildyta:
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 24, 16:41)
Aha! Ir dar išsilygino per šias dienas berniukų ir mergaičių skaičius biggrin.gif

Rimtai ! šiuo metu po 7 turim bigsmile.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 24 sausio 2017 - 16:44
Mes su Amberyte ryt papildysim sarasiuka, gal persversim kurios lyties naudai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 24, 15:07)
Sveikinimai su mergyte uogyte  4u.gif
perlamutras, vandene6 su pasimatymais džiugiais  4u.gif
Vos spėju pildyti pirmą puslapiuką tiek naujienų  bigsmile.gif

Priimu sveikinimus mirksiukas.gif
perlamutras, vandene6 ir jus su puikiais pasimatymais ;)

Man kažkaip nei ūgio nei svorio nesakė, tik, kad atitinka 19sav+1d 4u.gif Nu ką... reiks pradėt prekintis ir vardus galvot wub.gif
Atsakyti
Visas sveikinu su smagiais susitikimais. 4u.gif Įdomu kas pirmaus galutiniam variante. Teoriškai berniukų gimsta daugiau nei mergaičių, bet gal pas mus visgi mergytės paims viršų. biggrin.gif Girdėjau, kad būtent mergytės dažniausiai mėgsta slėptis ir nerodyt ką tarp kojyčių turi. mirksiukas.gif
Atsakyti