Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Kaip gerai, kad visoms viskas gerai!
Aš nežinau kada man miegai baigsis... Net nepajuntu kaip smingu tik patogiau prisėdus... Va ir dabar telefono skambutis pažadino, nors net nesiruošiau miegot...
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 01 24, 19:47)
Girdėjau, kad būtent mergytės dažniausiai mėgsta slėptis ir nerodyt ką tarp kojyčių turi. mirksiukas.gif

Aš irgi taip girdėjau 4u.gif mano pirmoji mergina pasirodė kas bus tik 32 sav smile.gif o iki to laiko slapstės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 24, 20:50)
Kaip gerai, kad visoms viskas gerai!
Aš nežinau kada man miegai baigsis... Net nepajuntu kaip smingu tik patogiau prisėdus... Va ir dabar telefono skambutis pažadino, nors net nesiruošiau miegot...

Aš irgi bent kartelį nusnaudžiu per dieną dažniausiai lūžtu apie ketvritą val :-D Irgi vis galvoju tik prigulsiu, paskaitysiu knygą biggrin.gif

O mergaitės pasirodo mandagios, nesiskėčioja bigsmile.gif wub.gif

Mano judesiukai, nu tokie jau vos vos, lyg kas švelniai brauktų kažkuo iš vidaus, kutena ir tiek. Vakar išvis nieko nepavyko pajust visą dieną, nesuprantu, nuo ko čia priklauso. Ryt paaiškės kas ir kaip, nes jau ir neramu būna.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikinimai su pasimatymais ir lyties suzinojimais😍
Kas del miego,tai pusdieni galeciau parpti jei tik kas leistu😁
Rugstis ir man vakarais kyla,kartais Maalox tabletes puse suciulpiu.
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 01 24, 20:41)
Aš irgi bent kartelį nusnaudžiu per dieną dažniausiai lūžtu apie ketvritą val :-D Irgi vis galvoju tik prigulsiu, paskaitysiu knygą  biggrin.gif
O mergaitės pasirodo mandagios, nesiskėčioja  bigsmile.gif  wub.gif

Mano judesiukai, nu tokie jau vos vos, lyg kas švelniai brauktų kažkuo iš vidaus, kutena ir tiek. Vakar išvis nieko nepavyko pajust visą dieną, nesuprantu, nuo ko čia priklauso. Ryt paaiškės kas ir kaip, nes jau ir neramu būna..  unsure.gif

Gal jūsų placenta priekyje kaip ir mano už tai silpniau jaučiasi judesiai.Aš tik dabar 21 sav einant pradėjau jausti stipresnius bumsiukus mirksiukas.gif
Dėl miego tai mane dažniau nemiga kankina.Pvz 5-6 ryto prabundu.Užprogramuosiu vėl nemiegalį vaiką lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2017 01 24, 20:58)
Sveikinimai su pasimatymais ir lyties suzinojimais😍
Kas del miego,tai pusdieni galeciau parpti jei tik kas leistu😁
Rugstis ir man vakarais kyla,kartais Maalox tabletes puse suciulpiu.

Mano draugė pasakė tokią įdomią ereziją jei rūgštys kyla reiškia vaikiukas gims su daug plaukų ant galvos.Nu jai tai tikrai pasitvirtino berniukas su toookiuu kuodu gimė ! biggrin.gif biggrin.gif Man tai juokingas tas prietaras :lol:Lyg akušerė jai tą prietarą pasakė.
Atsakyti
Sveikos,
Man pagal ideja turetu buti 19oji savaite dabar bet judesiuku dar jokiu nejauciu ir nervinuosi mazumele stengdamasi pesimistiskai negalvoti... verysad.gif bet buna ir galvoju gal as nenuovoka nesuvokiu kada juda, arba gal kas yra kad nejuda... nu zodziu verysad.gif
O echo pirmadieni bus. Nezinau kolkas nei kaip ten leliui sekas nei kas gims
Atsakyti
Kaip malonu girdėti, kad ir jus kankina miego priepuoliai. Aš galvojau čia viena tokia, kuri sėdėdama užmiega biggrin.gif

Ala kaip gerai, kad manoji visai neslapukė. Taip aiškiai pasirodė, kad net be gydytojos man buvo aišku. Nu visa į mane, tokia tiesiai šviesiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 01 24, 17:47)
Visas sveikinu su smagiais susitikimais. 4u.gif Įdomu kas pirmaus galutiniam variante. Teoriškai berniukų gimsta daugiau nei mergaičių, bet gal pas mus visgi mergytės paims viršų. biggrin.gif Girdėjau, kad būtent mergytės dažniausiai mėgsta slėptis ir nerodyt ką tarp kojyčių turi. mirksiukas.gif

As ir taip girdejau smile.gif nu man abu kartus nelabai rodes, bet negarantuotai maste gydytojos, kad nu lyg mergyte, bet sake neuzsiciklint, nes nu nelabai noriai rodo, glaudzia vis kojytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2dstudio @ 2017 01 24, 21:51)
Sveikos,
Man pagal ideja turetu buti 19oji savaite dabar bet judesiuku dar jokiu nejauciu ir nervinuosi mazumele stengdamasi pesimistiskai negalvoti... verysad.gif bet buna ir galvoju gal as nenuovoka nesuvokiu kada juda, arba gal kas yra kad nejuda... nu zodziu verysad.gif

Nesukrimskit pirmakartės judesiukus pajunta vėliau mirksiukas.gif Jei aš laukiuosi antro ir tai judesiukus pajutau vėlokai.Priklauso taip pat nuo placentos padėties kaip jau minėjau. 4u.gif Ramybės jums iki pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 24, 21:18)
Mano draugė pasakė tokią įdomią ereziją jei rūgštys kyla reiškia vaikiukas gims su daug plaukų ant galvos.Nu jai tai tikrai pasitvirtino berniukas su toookiuu kuodu gimė ! biggrin.gif  biggrin.gif Man tai juokingas tas prietaras  :lol:Lyg akušerė jai tą prietarą pasakė.

Aš girdėjau irgi šitą zababoną. Mano vyresnėlė gimė tokia plika, kad nei antakių nei blakstienų nebuvo, o mažei galėjau antrą dieną kasytę pint biggrin.gif Tiesa, plaukų kokybė išlikus iki dabar... Vyresnėlė kiek pinigo sukišo visokiom procedūrom, kad padorius plaukus turėtų, nieko, nušiurę, ploni, neauga, o Elzei nespėjam pakirpt ir vėl iki subinės.
O norėjau pasakyt, kad kas yra rūgštys nežinojau su abiem. Tiesa, gal man tas pasireiškia dabar, bet ne rūgštim o kartumu.
Atsakyti
QUOTE(2dstudio @ 2017 01 24, 23:51)
Sveikos,

Man va jau tuoj 20 sav. bus, o tik pakutenimai lengvi. Vaikas tai ketvirtas, turėčiau jau jausti bumsėjimus. Bet mano placenta priekyje, tai manau viskas gerai. Eisim ketvirtadienį pasilabinti su maže smile.gif Manau ir tavo leliukas guli sau patenkintas ir nėr čia ko dar spardytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 24, 22:12)
Aš girdėjau irgi šitą zababoną. Mano vyresnėlė gimė tokia plika, kad nei antakių nei blakstienų nebuvo, o mažei galėjau antrą dieną kasytę pint biggrin.gif Tiesa, plaukų kokybė išlikus iki dabar... Vyresnėlė kiek pinigo sukišo visokiom procedūrom, kad padorius plaukus turėtų, nieko, nušiurę, ploni, neauga, o Elzei nespėjam pakirpt ir vėl iki subinės.
O norėjau pasakyt, kad kas yra rūgštys nežinojau su abiem. Tiesa, gal man tas pasireiškia dabar, bet ne rūgštim o kartumu.

Mano pirmagimė irgi tokia plikė gimė biggrin.gif Lėtai jai augo plaukai,o taip norėjosi tų kasyčių flirt.gif Įdomu su kiek plaukų šita princesė gims smile.gif
Atsakyti