Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(rimgaude @ 2017 01 24, 20:41)
O mergaitės pasirodo mandagios, nesiskėčioja  bigsmile.gif  wub.gif

Gerai čia išsireiškėte wub.gif
Jetau, jeigu būtų pas mus mergytė, tai tikriausiai vyras gimdykloj dar apsiašarotų- matau, kad labai nori.
O bernaičiai mano abu savo dovanėles parodė 18-20sav, net foto turiu ax.gif

QUOTE(Tommute @ 2017 01 24, 21:18)
Dėl miego tai mane dažniau nemiga kankina.Pvz 5-6 ryto prabundu.Užprogramuosiu vėl nemiegalį vaiką  lotuliukas.gif
Papildyta:
Aš irgi panašiu laiku pabundu net per išeigines ir guliu guliu guliu ant dešinio šono, nes ryte rūgštys nekyla  smile.gif

Mano draugė pasakė tokią įdomią ereziją jei rūgštys kyla reiškia vaikiukas gims su daug plaukų ant galvos.Nu jai tai tikrai pasitvirtino berniukas su toookiuu kuodu gimė ! biggrin.gif  biggrin.gif Man tai juokingas tas prietaras  :lol:Lyg akušerė jai tą prietarą pasakė.

Man su pirmu jokių rūgščių nebuvo, o vyrui akušerė gimdymo metu kai galvytė įsistatė ir viršugalvis matėsi pasiūlė pažiūrėti kaip vaikiukas gimsta, vyras pamatė juodą plaukuotą viršugalvį ir pagalvojo:"negras...".
Gimė plaukuotas kaip ir mama wub.gif

Šiandien visi keturiese rinkom vardus. Berniukui vienas prilipo ir kiti netinka, o mergaitiškus kelis surašėm, bet vienas pagrindinis.
Beje, mūsų susitikimo datą šiandienos echo pakeitė į 06 22- arčiau ilgesnių išeiginių smile.gif
Placenta, beje, 8sav buvo priekinėj sienoj, dabar jau galinėj blink.gif kažkaip viskas apsivertė. Užtat supratau, kodėl jau keletą savaičių spurduliukus jaučiu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif sendien rytas nelabai kaip prasidejo mirksiukas.gif nieko blogo nenutiko tik i tulika vos spejau nulekti blink.gif
Su pirmu man irgi rugstys kilo na gime su plaukuciais bet nebuvo ju nezmoniskai daug bigsmile.gif jau baisu ka ir bevalgyt ypac vakarais sukyla ziauriai unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o ką jūs galvojat apie epidūrą?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 25, 15:20)

Aš tai labai bijau tos adatos, labiau nei gimdymo skausmo blink.gif o gyvenant Olandijoj kiek skaičiau, kad jį labai mažai naudoja, tai vadinasi bus nepatyręs tiek gydytojas kiek ten kur ji daro dažnai...

Bet kiekvienos gimdymas labai skirtingas, žiūrėk kitos nuvažiuoja ir jau per vėlu, o kitoms dar 20 val kankintis, tai nelabai vilioja. Dar gąsdina tas, kad veikla gali sumažėti ir pati viską mažiau jauti, negali vaikščioti, pajudėti laisvai kaip be.

Galvoji apie epidūrą? smile.gif
Atsakyti

Man tai ir mintis vien apie pati epidiuro leidima nupurto, baisiau tas procesas uz gimdymo skausmus atrodo... brr...

As siandien du dantukus susitvarkiau, tikiuosi mazylis labai nesupyko  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 01 24, 20:41)
Mano judesiukai, nu tokie jau vos vos, lyg kas švelniai brauktų kažkuo iš vidaus, kutena ir tiek. Vakar išvis nieko nepavyko pajust visą dieną, nesuprantu, nuo ko čia priklauso. Ryt paaiškės kas ir kaip, nes jau ir neramu būna..  unsure.gif

Normalu pirmomis savaitėmis, kai pajauti judesiukus, juos jausti ne reguliariai ar net nejaust dieną ar kelias. 4u.gif Pamatysi, tikrai viskas bus gerai.
QUOTE(Tommute @ 2017 01 24, 21:18)
Mano draugė pasakė tokią įdomią ereziją jei rūgštys kyla reiškia vaikiukas gims su daug plaukų ant galvos.Nu jai tai tikrai pasitvirtino berniukas su toookiuu kuodu gimė ! biggrin.gif  biggrin.gif Man tai juokingas tas prietaras  :lol:Lyg akušerė jai tą prietarą pasakė.

Bet kokių tik prietarų neprigalvoja. biggrin.gif Na, man šitas irgi pasitvirtino - gimė berniukas su tankiais poilgiais plaukučiais (ir dabar tankūs, stori, labai greitai auga), bet čia kaip ir su bet kokiu kitu prietaru - yra 50/50 tikimybė, kad pataikysi/nepataikysi. biggrin.gif
QUOTE(2dstudio @ 2017 01 24, 21:51)
Sveikos,
Man pagal ideja turetu buti 19oji savaite dabar bet judesiuku dar jokiu nejauciu ir nervinuosi mazumele stengdamasi pesimistiskai negalvoti... verysad.gif bet buna ir galvoju gal as nenuovoka nesuvokiu kada juda, arba gal kas yra kad nejuda... nu zodziu verysad.gif
O echo pirmadieni bus. Nezinau kolkas nei kaip ten leliui sekas nei kas gims

Stenkis nusiramint, nes tikrai yra normalu tokiu laiku dar nejaust judesiukų, ypač kai pirmą kartą laukiesi. 4u.gif Net jei ir už kokios savaitės dar nejausi, irgi bus normalu. Žinau ne vieną, kuri pajautė tik 21-22sav. Atrodo nerealu - vienoms tokiu metu jau pilvukai nuo bumpsiukų akivaizdžiai kilnojasi, o kitos dar tik pradeda jaust pirmus švelnius pastuksenimus! Bet taip jau būna ir visa tai normalu. mirksiukas.gif Aš pati, va, antro laukiuosi, o labiau pastebimus, bet vis tiek gan švelnius judesius pradėjau jaust tik 18 sav., nors mano placenta prisitvirtinusi ne priekyje. Dabar jau virš 19 sav., o judesiai vis dar švelnūs. Su sūnum tokiu metu jau pilvas kilnodavosi! Matyt tikra damutė - nenori spardytis. biggrin.gif
QUOTE(perlamutras @ 2017 01 24, 22:08)
As ir taip girdejau smile.gif nu man abu kartus nelabai rodes, bet negarantuotai maste gydytojos, kad nu lyg mergyte, bet sake neuzsiciklint, nes nu nelabai noriai rodo, glaudzia vis kojytes smile.gif

Mūsiškė irgi nelabai rodytis norėjo, bet gydytojui pavyko atidžiau apžiūrėjus išsiaiškint, kad mergaitė. Tik nervina, kad neužtikrino 100proc. - numykė, kad atseit dar gali visko būt, gal dar užaugs kiaušiukai. unsure.gif Kažkaip sunku patikėt, nes su sūnum tokiu metu jau kuo aiškiausiai viskas matėsi ir viskas buvo. Va dėl tokių numykimų nusprendžiau, kad dėl viso pikto už kokio mėnesiuko dar privačiai nueisim pažiūrėt kas ten pilvuky gyvena. biggrin.gif
QUOTE(libaja @ 2017 01 25, 15:20)

Galvoju, kad čia labai individualu - vienoms tikrai jo reikia, kitoms tikrai jo nereikia. Aš, kai pirmo laukiausi, nebuvau nusprendusi ką darysiu gimdymo dieną. Galvojau palauksiu sąrėmių, pamatysiu koks tas skausmas, o tada nuspręsiu ar man jo reikia. smile.gif Na, o gavosi taip, kad tikrai nereikėjo, nes skausmo, galima sakyt, nebuvo. Tai ir dabar - žiūrėsiu kaip viskas eisis. Jei ir vėl skausmo nejausiu, tai ir epidūras tada nereikalingas. Bet jei skausmas bus nežmoniškas jau sąrėmių pradžioje, faktas, kad prašysiuos. Nors esu skaičiusi apie visokias istorijas su tuo epidūru... Na, bet čia kaip ir gimdymo istorijos - visokių jų būna, negali žinot kaip bus būtent tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 25, 17:20)

Su pirmu gymdymas truko virš paros, tai patys gydytojai pasiūlė epidūrą, drebėti pradėjau nuo tų skatinimų. Ir viskas gerai, pamiegojau naktį, ryte pagimdžiau.
Su antru ir trečiu nusprendžiau, kad nereiks man epidūro. Ir nereikėjo. Nusiteikiau, kad viskas bus gerai, taip ir buvo smile.gif Su antru iš viso kaip iš vadovėlio gimdymas, truko neilgai, nes neskubėjau važiuoti į ligoninę ir jau su gerokai atsivėrusiu kakleliu prisistačiau. Su trečiu irgi galėjau dar nevažiuoti, bet gydytojas išsigando, kad trečią galiu ir greit pagimdyti, tai laikė ligoninėj.
Manau reikia pagal situaciją žiūrėti. Aš už gimdymą be epidūro, bet nieko blogo nematau, jei su epidūru gimdo moterys. Ne toks tikras jausmas, bet kartais kitaip neįmanoma.
Jei normalus gimdymas, iškentėti galima mirksiukas.gif Aš antrą pagimdžiusi sakiau vyrui: "galėčiau dabar ir trečią gimdyti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 25, 15:28)

Galvoji apie epidūrą?  smile.gif

Tikrai taip. Nuvažiavus gimdyt antrosios iškart susitariau kad pakviestų anesteziologą. Kadangi žinau, kad nuo skausmo man stoja visas organizmo mechanizmas.
Atsakyti
Oj laukiam laukiam rimgaude ir Amberytė naujienų šiandienos ! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 25, 18:42)
Oj laukiam laukiam rimgaude ir Amberytė naujienų šiandienos !  wub.gif

Ačiū, kad laukiat 4u.gif
Aš tai tokia ir sutrikus ir jau nusiraminus..
Paaiškėjo, kad mažai vaisiaus vandenų pas mus, nesakė kad labai per mažai, bet mažai.. užtai ir judesiukai silpni, nes nėr kur mažiukui duotis smarkiau. Žodžiu, gavom skubų sijntimą kitam echoskopui. Ryt ryte einam. Prisikaičiau visokių istorijų, ir gerų ir blogų, bet jau nusiraminau, nes esam priežiūroje taip sakant. Tikiuosi viskas bus gerai. Ir šiaip mažiukas miegojo kniubsčias, sunku buvo, ką ir įžiūrėt, apie berniuką/mergytę net nekalbu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 01 25, 18:12)
Ačiū, kad laukiat  4u.gif
Paaiškėjo, kad mažai vaisiaus vandenų pas mus, nesakė kad labai per mažai, bet mažai.. užtai ir judesiukai silpni, nes nėr kur mažiukui duotis smarkiau. Žodžiu, gavom skubų sijntimą kitam echoskopui. Ryt ryte einam. Prisikaičiau visokių istorijų, ir gerų ir blogų, bet jau nusiraminau, nes esam priežiūroje taip sakant. Tikiuosi viskas bus gerai. Ir šiaip mažiukas miegojo kniubsčias, sunku buvo, ką ir įžiūrėt, apie berniuką/mergytę net nekalbu.  4u.gif

Šaunuolė, kad nepanikuoji ryt gydytojai apžiurės.Blogiausia save įbauginti prisiskaičius internete visokių minčių.Lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 01 25, 17:12)
Ačiū, kad laukiat  4u.gif
Paaiškėjo, kad mažai vaisiaus vandenų pas mus, nesakė kad labai per mažai, bet mažai.. užtai ir judesiukai silpni, nes nėr kur mažiukui duotis smarkiau. Žodžiu, gavom skubų sijntimą kitam echoskopui. Ryt ryte einam. Prisikaičiau visokių istorijų, ir gerų ir blogų, bet jau nusiraminau, nes esam priežiūroje taip sakant. Tikiuosi viskas bus gerai. Ir šiaip mažiukas miegojo kniubsčias, sunku buvo, ką ir įžiūrėt, apie berniuką/mergytę net nekalbu.  4u.gif

Tikiu,kad viskas bus gerai nestuke.gif kitokiu minciu neturek mirksiukas.gif
Atsakyti