Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Amberytė @ 2017 02 01, 09:24)
Labas rytas  4u.gif

Pasigavau virusą kažkokį, gerklė skauda, sloga baisi  unsure.gif
Smagu čia skaityt apie susitikimus su leliukais  wub.gif
Aš po didžiojo echo irgi kažkokia nusivylus jaučiausi, lyties neparodė, bet kažkodėl atrodo jog bus mergaitė. Vyras jau iškart nuliūdo, nes jau dvi gi turim, aš ir vaikščiojau nei šiokia nei tokia  biggrin.gif Eisiu privačiai, nes jau iki nėštumo pabaigos neišlauksiu nežinioje  ax.gif

Va, paaiškės, kad daugelis mamyčių susilauksim priešingos lyties vaikelio, nei tikėjomės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš dar prieš pastojimą užsiciklinus, kad pas mane bus mergaitė... nežinau kodėl, pykstu ant savęs už tokį kategoriškumą, bet tiesiog jei mintyse matau vaiką jis visuomet mergaitės pavidale smile.gif ir tada pastojusi pradėjau dirbti su savimi, kad gali būti ir berniukas, juk koks skirtrumas, svarbu sveikatėlės būtų smile.gif ir susapnavau pora sapnų, kad pasakė gydytojas - berniukas, tai jūs nepatikėsit aš atsikėliau šlapia smile.gif net sapnuose nepriėmiau tos informacijos smile.gif pati savęs išsigandau, o dar tas aplinkinių pirminis manymas, kad bus berniukas pirmas smile.gif atrodo pykau ant visų kas tokią nuomonę reiškė biggrin.gif bet galiausiai vidumi susitaikiau, netgi mintyse pradėjau matyti ir berniuką, ir berniukiški drabužėliai pasidar tokie žavingi! ir ką manot... du patikrinimai kol kas slėptis bando, bet labiau tikisi gydytojai mergytės, žinoma garantijos jokios smile.gif ir visi aplinkiniai kurie teigė "berniukas" nesuprantamai pradėjo keisti nuomones į mergaitę, nors jiems nieko nesakiau, ką gydytojai sakė smile.gif))
Nu o galiausiai aš tik džiaugiuosi savimi, kad įsileidau beniuko mintį į save ir dabar visai nesijaudinu ką sužinosiu, labai labai laukiu to angelėlio ir tikiuosi bus sveikutis ir laimingas vaikelis smile.gif
Atsakyti

Sveikos,  :nestuke ,

Pirmadienį buvau pasimatyme, slapukas sveria 275g. tačiau nepasirodė  :angel_not:  Tačiau ginekologė minėjo, kad panašu į mergaitę.  :wub: 

Tik problema, kad nustatė man padidėjusį gimdos tonusą. Liepė gerti magnį...  :frusty: Karts nuo karto jaučiu, kad pilvas sukietėja. Ir pagal viską turėtų būti 21 savaitė lygiai, o dabar - 19+3. Labai jaudinuosi, kur pradingo tos 5 dienos ir kad tonusas vaikučiui nepakenktų...

Ar buvo kuriai tokia situacija? :help: Nes man labai neramu...

Pamiršau ginekologės pasiteirauti, ar galiu toliau eiti į baseiną plaukioti ir ar kartais jis man neišaukia tonuso. Nes visgi šioks toks fizinis krūvis.

Kitas pasimatymas tik vasario 20 dieną. Tikiuosi, kad iki to laiko viskas grįš į savas vietas.  :showoff: 

Atsakyti
BlackFlamingo, pagersi magnio, daugiau ilsėkis ir viskas bus ok 4u.gif Man su pirma ištisai buvo padidėjęs tas tonusas, du kartus net ligoninėj gulėjau, bet nieko ten nedarė, tik magnį leido ir išnešiojau iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai tas lyties sužinojimas ne ką mažiau sukelia jaudulio!
Man kol dar nepatvirtino, kad mergaitė, nors irgi šventai tikėjau, kad ten bus ji, pirmuosius daiktelius pirkau mėlynus biggrin.gif dėl sąžinės griaužimo, kad o jei berniukas...
Atsakyti
QUOTE(BlackFlamingo @ 2017 02 01, 09:50)
Tik problema, kad nustatė man padidėjusį gimdos tonusą. Liepė gerti magnį...  frusty.gif Karts nuo karto jaučiu, kad pilvas sukietėja. Ir pagal viską turėtų būti 21 savaitė lygiai, o dabar - 19+3. Labai jaudinuosi, kur pradingo tos 5 dienos ir kad tonusas vaikučiui nepakenktų...

Tikrai nesijaudinkit. Pagerkit magnio, pagulinėkit labiau. Jaučiu mažai kuri nestuke.gif be tų tonusų apsieina. Čia viskas gerai.Dėl baseino - man bet koks didesnis pavaiščiojimas, pakėlimas, greitesnis pajudėjimas tuos sukietėjimus iššaukia. Ramybė+magnis viską sutvarko.
Atsakyti
Ar ir kitoms taip būna, kaip man? Šiaip neturėjau su šiuo nėštumu nei kažkokių didesnių blogumų, nei pykinimų, nu bet parduotuvėse ilgiau vaikščioti negaliu. Toks silpnumas apima, ką aš žinau blink.gif O anksčiau galėjau duotis visą dieną po parduotuves...
Atsakyti
QUOTE(vysniukeee @ 2017 01 31, 23:36)
<p>Na taip, karmelaina, svarbiausia, kad vaikuciai sveiki. Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif  Beja, as taip pat savo gimtadieni pries kelias dienas atsvenciau, o netrukus ir pirmagimio svesim, bent jau jo noras broli tureti issipilde  biggrin.gif </p>

Labas rytas! Su praėjusiu gimtadieniu birthday.gif 🎈
Skaitau tavo mintis apie lytį parašei mano būseną. Kokia aš baisi egoistė mama jaučiausi.Taip pat sužinojusi, kad turėsim antrą mergytę vos neapsiverkiau! Mano vyras taip nuoširdžiai džiaugėsi tokią gražią puokštę padovanojo.Tai save graužiau 2 savaites! Dabar šnekuosi su mergyte,klausom muzikos ir sakau kasdien kaip aš jos laukiu ir labai myliu wub.gif Apie vardus galvojam.Kažkaip nuraminau savo tą bjaurybę ego. Sveikinu su sūneliu įsivaizduokit užaugs stiprus gražus vyras kaip bus džiugu wub.gif
Kas serga siunčiu sveikatėlės 🎈🎈🎈Man ir gerklė bando kibit...
Kas dar tiksliai lyties nežino nieko nerašau dar prie vardų lauksim patikslinimo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 01, 08:40)
Pas mus irgi buvo šeimoj pasiskirstymas, vyras su sūnum laukė brolio, o aš su uošviene svaigom dėl mergaitės. Bet pas mus giminėj matyt nelemta mergaičių turėti  ax.gif

P.S. Labas rytas  4u.gif

Vyras pasiskirstė su broliu.Brolis turi 3 berniukus,o vyras va damas gamina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As pamenu kai man buvo pirmas nestumas, taip svajojau apie dukra,visur matydavau aplinkui tik mergaites, as taip pat, kad nesijausciau veliau blogai jeigu bus ne taip kaip svajojau nusipirkau keleta berniukisku drabuzeliu, veliau paaiskejus, kad bus tikrai dukra buvau labai laiminga bigsmile.gif bigsmile.gif

O su siuo nestumu kai pradejau lauktis ir pasake, kad mato du vaikelius istiko sokas, galvojau, kad tik nebutu du berniukai,geriau skirtingu lyciu, gimineje yra labai super aktyviu berniuku, vis stovejo man ju vaizdas pries akis biggrin.gif , veliau kai paaiskejo, kad vienas vaikelis nustojo vystytis labai nuliudau, man buvo labai svarbu, kad tas antras vaikelis tik issilaikytu, kad isnesiociau ir lytis jau atrode visiskai nesvarbi, net mintyse galvojau, kad bus gal berniukas, o kaip po nipt tyrimo paaiskejo, kad mergaite buvau labai laiminga, pasirodo sirdies gilumoje svajojau apie dar viena dukryte ax.gif Vyras tikrai labai dziaugesi ax.gif

Svarbiausia tikrai ne lytis, o kad vaikeliai sveiki gimtu, tada ir mes mamos busim pacios laimingiausios smile.gif
Mano Vyro brolis tures du berniukus, o mano vyras dvi mergaites wub.gif
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 01, 10:12)
Ar ir kitoms taip būna, kaip man? Šiaip neturėjau su šiuo nėštumu nei kažkokių didesnių blogumų, nei pykinimų, nu bet parduotuvėse ilgiau vaikščioti negaliu. Toks silpnumas apima, ką aš žinau  blink.gif  O anksčiau galėjau duotis visą dieną po parduotuves...

O koks pas tave kraujo spaudimas, man taip su pirma dukra pamenu budavo, kraujo spaudimas buvo 60;80 ir dar vasara tada labai karsta buvo, karta vos neapalpau stoteleje taip silpna pasidare, sedausi ant saligatvio, kad nenukrisciau, o ir hemaglobinas buvo zemas, papildomai geriau floradix gelezi, pasisakyk gydytojai, manau tikrai pasiulys pakartoti kraujo tyrimus 4u.gif
Atsakyti
Aš karščio nebepakeliu. Niekad taip nebūdavo, o savaitgalį irgi po pardę vaikščiojau su striuke, šaliku... irgi tik akyse aptemo, gerai kad suoliukas pasitaikė. Ir duše maudausi atidaryta kabina biggrin.gif Nu negaliu, bijau kad išdribsiu... jetus, kas bus vasarą.... Aš jau apie kondicionierių pagalvoju....
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 02 01, 11:01)
O koks pas tave kraujo spaudimas, man taip su pirma dukra pamenu budavo, kraujo spaudimas buvo 60;80 ir dar vasara tada labai karsta buvo, karta vos neapalpau stoteleje taip silpna pasidare, sedausi ant saligatvio, kad nenukrisciau, o ir hemaglobinas buvo zemas, papildomai geriau floradix gelezi, pasisakyk gydytojai, manau tikrai pasiulys pakartoti kraujo tyrimus  4u.gif

Na, anksčiau turėjau žemą spaudimą, bet jau prieš nėštumą viskas pasikeitė. Spaudimas buvo pradėjęs durniuoti, tai pakilęs, tai nukritęs. Tai ir nežinau kaip čia sureguliuoti dabar unsure.gif
Atsakyti
Su paskutiniu žiemos trumpu mėnesiu! 🎈🎈🎈Kaip aš džiaugiuosi, kad pavasaris jau bus!Mano mylimas pavasaris! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 01 vasario 2017 - 13:34