Labas rytas
As pamenu kai man buvo pirmas nestumas, taip svajojau apie dukra,visur matydavau aplinkui tik mergaites, as taip pat, kad nesijausciau veliau blogai jeigu bus ne taip kaip svajojau nusipirkau keleta berniukisku drabuzeliu, veliau paaiskejus, kad bus tikrai dukra buvau labai laiminga
O su siuo nestumu kai pradejau lauktis ir pasake, kad mato du vaikelius istiko sokas, galvojau, kad tik nebutu du berniukai,geriau skirtingu lyciu, gimineje yra labai super aktyviu berniuku, vis stovejo man ju vaizdas pries akis

, veliau kai paaiskejo, kad vienas vaikelis nustojo vystytis labai nuliudau, man buvo labai svarbu, kad tas antras vaikelis tik issilaikytu, kad isnesiociau ir lytis jau atrode visiskai nesvarbi, net mintyse galvojau, kad bus gal berniukas, o kaip po nipt tyrimo paaiskejo, kad mergaite buvau labai laiminga, pasirodo sirdies gilumoje svajojau apie dar viena dukryte

Vyras tikrai labai dziaugesi
Svarbiausia tikrai ne lytis, o kad vaikeliai sveiki gimtu, tada ir mes mamos busim pacios laimingiausios
Mano Vyro brolis tures du berniukus, o mano vyras dvi mergaites
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 01, 10:12)
Ar ir kitoms taip būna, kaip man? Šiaip neturėjau su šiuo nėštumu nei kažkokių didesnių blogumų, nei pykinimų, nu bet parduotuvėse ilgiau vaikščioti negaliu. Toks silpnumas apima, ką aš žinau

O anksčiau galėjau duotis visą dieną po parduotuves...
O koks pas tave kraujo spaudimas, man taip su pirma dukra pamenu budavo, kraujo spaudimas buvo 60;80 ir dar vasara tada labai karsta buvo, karta vos neapalpau stoteleje taip silpna pasidare, sedausi ant saligatvio, kad nenukrisciau, o ir hemaglobinas buvo zemas, papildomai geriau floradix gelezi, pasisakyk gydytojai, manau tikrai pasiulys pakartoti kraujo tyrimus