Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Sveikutes 4u.gif ryt esim ir mes leliuko paziuret gaila kad nesuzinosim lyties bet as nujauciu kad ten berniukas wub.gif man nesitiki kad gali buti mergaite pas mus giminej tokiu nera mirksiukas.gif
Na man silpna pastoviai buna bet vizitas pas daktare dar tik kita menesi. Bent jau nebevemiu bigsmile.gif
As taip pat laukiu pavadario kada medziai suzaliuos ir geles prazys wub.gif
Atsakyti
O... aš sapnuoju pavasarį...
Mes pernai nusipirkom sodą, jame reikėjo labai daug visko tvarkyt. Tai rudenį jau prisisodinau apie 100 svogūnėlių tulpių, narcizų, krokų kitokių pavasario grožybių. Tikrai kelis kartus sapnavau, kad žydi viskas wub.gif Tik vyras juokias, kadangi labai jau mandras kvietkas pirkau, tai sakė bus visos raudonos ir geltonos biggrin.gif bet kai tokia gausybė tai ir tos bus gražu.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 01, 14:04)
O... aš sapnuoju pavasarį...
Mes pernai nusipirkom sodą, jame reikėjo labai daug visko tvarkyt. Tai rudenį jau prisisodinau apie 100 svogūnėlių tulpių, narcizų, krokų kitokių pavasario grožybių. Tikrai kelis kartus sapnavau, kad žydi viskas  wub.gif Tik vyras juokias, kadangi labai jau mandras kvietkas pirkau, tai sakė bus visos raudonos ir geltonos biggrin.gif bet kai tokia gausybė tai ir tos bus gražu.

Tobula! Kiek jums džiaugsmo bus savam sode! Baltai pavydžiu! Čia uk viena paguoda, kad daug parkų gražių ir pilių kur galima pasibūti 😀Turim mes gražia sodybą LT širdis verkia, kad dar nebūnam ten.Bet čia kita istorija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Linute87 @ 2017 02 01, 13:59)
Sveikutes  4u.gif ryt esim ir mes leliuko paziuret gaila kad nesuzinosim lyties bet as nujauciu kad ten berniukas  wub.gif man nesitiki kad gali buti mergaite pas mus giminej tokiu nera  mirksiukas.gif
Na man silpna pastoviai buna bet vizitas pas daktare dar tik kita menesi. Bent jau nebevemiu  bigsmile.gif
As taip pat laukiu pavadario kada medziai suzaliuos ir geles prazys  wub.gif

O gal bus tikras siurprizas -mergytė. bigsmile.gif Su tom nuojautom aš nebepasitikiu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi labai laukiu pavasario biggrin.gif
Mes pries du metus isigijom soda, labai laukiu kada galesiu ten siek tiek gelynuose pasikapstyti, o ir siltnamy turiu nemaza,planuoju ji su vyro pagalba ir siemet apsodinti bigsmile.gif Gyvenant bute as labai ilgiuosi sodo tikrai su nekantrumu laukiu kada greiciau ta ziema pasibaigs smile.gif
Papildyta:
Gyvenant UK tikrai pavasaris greiciau ateina nei LT, pamenu kai Airijoje gyvenome tai ten jau narcizai, tulpes zydi, medziai sprogsta, zaluma visur, o LT dar sniego yra salta budavo tuo laiku biggrin.gif
Atsakyti
Oi moterys kaip norėčiau, kad ir mane sodo ar bent mažo gėlynėlio įkvėpimas aplankytų... Norėčiau ten visokių žalumynų smulkių, bet su manim mano visos gėlės nuvysta. blink.gif

Vakar vyras iš darbo grįžo ir sako, žinai kalbėjau su kolega apie vaikus (jie jau ten sandorius pradėjo kurti, tada nusprendė, kad gal žmonų reik atsiklaust) ir tas jam papasakojo, kad jo žmona gimdė naktį ir jie 4 val ryto jau buvo išprašyti iš ligoninės blink.gif tai sako, jei gimdysiu ligoninėj reikia tuos dalykus apsvarstyt kaip pvz planuojam tokiu laiku grįžti namo. Ta prasme? Aš suprantu, kad Olandijoj čia ilgai nelaiko, nu bet 4 ryto lotuliukas.gif mane net ne nervas, o juokas ima...
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 01, 15:36)
Oi moterys kaip norėčiau, kad ir mane sodo ar bent mažo gėlynėlio įkvėpimas aplankytų... Norėčiau ten visokių žalumynų smulkių, bet su manim mano visos gėlės nuvysta. blink.gif

Vakar vyras iš darbo grįžo ir sako, žinai kalbėjau su kolega apie vaikus (jie jau ten sandorius pradėjo kurti, tada nusprendė, kad gal žmonų reik atsiklaust) ir tas jam papasakojo, kad jo žmona gimdė naktį ir jie 4 val ryto jau buvo išprašyti iš ligoninės  blink.gif  tai sako, jei gimdysiu ligoninėj reikia tuos dalykus apsvarstyt kaip pvz planuojam tokiu laiku grįžti namo. Ta prasme? Aš suprantu, kad Olandijoj čia ilgai nelaiko, nu bet 4 ryto lotuliukas.gif mane net ne nervas, o juokas ima...

Tai gal galima sumokėti už kelias valandas iki normalaus ryto ?Pvz kaip privačią palatą jei taip atsitiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 01, 16:21)
Tai gal galima sumokėti už kelias valandas iki normalaus ryto ?Pvz kaip privačią palatą jei taip atsitiktų  smile.gif

Reikės išsiaiškinti, gera mintis! Mes kai atsikraustėm į Olandiją, aš jau laukiaus, tai man čia dar viskas kol kas yra kosmosas, taip ir plaukioju, nei kalbos, nei sistemos nesuprasdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 01, 17:01)
Reikės išsiaiškinti, gera mintis! Mes kai atsikraustėm į Olandiją, aš jau laukiaus, tai man čia dar viskas kol kas yra kosmosas, taip ir plaukioju, nei kalbos, nei sistemos nesuprasdama biggrin.gif

Prieš tai LT gyvenot?
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 01, 17:56)
Prieš tai LT gyvenot?

Prancūzijoj prieš tai ir labai tikiuosi, kad kita stotelė LT bus.
Atsakyti
apie pavasarį prašnekot... oi kaip aš jo laukiu wub.gif ir iš žieminės striukės greičiau išlįsti, nes tuoj jau nebetilpsiu biggrin.gif ir žalumos, pirmųjų gėlių laukiu wub.gif mes tik pernai persikraustėm į naujus namus su kiemu, tai vis kyla minčių kaip gėlynus, daržus puoselėti... ir supynes, smelio dėžę mūsų mažąjam pagrandukui numatę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubiniuke @ 2017 02 01, 22:36)
apie pavasarį prašnekot... oi kaip aš jo laukiu  wub.gif ir iš žieminės striukės greičiau išlįsti, nes tuoj jau nebetilpsiu  biggrin.gif ir žalumos, pirmųjų gėlių laukiu wub.gif mes tik pernai persikraustėm į naujus namus su kiemu, tai vis kyla minčių kaip gėlynus, daržus puoselėti... ir supynes, smelio dėžę mūsų mažąjam pagrandukui numatę wub.gif

Musu cia pirmas leliukas, bet supynes ir smelio deze jau keli metai pastatyta ir laukia mazylio ;))))
Atsakyti
Spirgutė šiandien,kad duodasi.Šiaip neaktivystė.Atstatė kalniuką apačioj pilvo biggrin.gif Bet tik man leidžia pajust.Vyras ir sesė prideda rankas - ramu nė krust. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 01 vasario 2017 - 23:20