QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 01, 16:36)
Oi moterys kaip norėčiau, kad ir mane sodo ar bent mažo gėlynėlio įkvėpimas aplankytų... Norėčiau ten visokių žalumynų smulkių, bet su manim mano visos gėlės nuvysta.
Vakar vyras iš darbo grįžo ir sako, žinai kalbėjau su kolega apie vaikus (jie jau ten sandorius pradėjo kurti, tada nusprendė, kad gal žmonų reik atsiklaust) ir tas jam papasakojo, kad jo žmona gimdė naktį ir jie 4 val ryto jau buvo išprašyti iš ligoninės

tai sako, jei gimdysiu ligoninėj reikia tuos dalykus apsvarstyt kaip pvz planuojam tokiu laiku grįžti namo. Ta prasme? Aš suprantu, kad Olandijoj čia ilgai nelaiko, nu bet 4 ryto

mane net ne nervas, o juokas ima...
Ha, zinok keik zinau taip ir yra..

Nes yra kramzorg, kuri bet kuriuo paros metu atvaziuoja, kada tik grizti namo. Taip, kad :-D
Nebuvot atviru duru dienose ligoninej? Labai fainai, mes buvom ana sestadieni, vyksta kas tris men berods. Paskaitu paklausem, apziurejom kur reiks gimdyt, kur diena eit, kur nakti. Dovanu gavom, inkubatorius apziurejom. Labai saunus renginys!
Siandien puikus oras, ir energija grizo, nes iki vakar tai galva vakarais skaudedavo, praktiskai kas vakara ir visa nakti po to. Jauciuos puikiai, juokiaus vyrui, tikiuosi, kad cia ilgalaikis sugrizimas, o ne vienai dienai. Bandau nuo siandien vel nevalgyt cukraus, t.y. cukraus turinciu produktu, gal praeis galvos skausmas ir energija uzsiliks :-)
Del kelioniu maciau kalbejot, mes turim tokia svajuko dramblione, liepos paskutine savaite ir tris rugpjuti i Lt skrist. Nes vyrui visada tokiu metu yra privaloma imti tris savaites atostogu, tai nenoretume cia vieni praleisti. Bet dar ziuresim, kaip cia bus. Dar del skiepu galvoju, kad dar netures imuniteto lelius, pvz, tuberkuliozei.