Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(tobuliux @ 2017 02 02, 13:34)
Mamytes,patatkit koki tepaliuka pirkti ,kad greiciau sugytu musu vietele po ne itin sekmingo gimdymo? ( drauge plyso nemazai) cia ,Airijoje paracetamoli tik duoda
Aciu blink.gif  hmm.gif

Tantum Rosa visos labai gyrė kažkada čia mūsų temutėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 02, 12:47)
Tantum Rosa visos labai gyrė kažkada čia mūsų  temutėj  smile.gif

Kazkaip neuzfiksavau smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 02 02, 13:06)
Na ka, as po skano! Nu niekaip nesuprantu to jaudulio, gulejau taip isitempus, kad toks jausmas buvo, kad net koju negaliu pajudinti... O viskas gerai, musu lelyte sveria 276 gramus, atitinka laika ir tikriausiai bus sese smile.gif nes akivaizdziai rodesi, kad sese, o ne brolis ;)

sveikinimai su pasimatymu 4u.gif bus sesutėms smagu mirksiukas.gif

trejetą dienų kamavausi su sloga ir gerkle, ėmė toks vangumas ir mieguistumas, kad net pastebėjau ir leliukas vangesnis tapo, mažiau judėjo, jau net ėmiau stebėti ir nerimauti, o vakar, šiandien jau man pačiai geriau ir mažylis vakar taip spardėsi, pilvas kilnojosi wub.gif jie viską jaučia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 01, 16:36)
Oi moterys kaip norėčiau, kad ir mane sodo ar bent mažo gėlynėlio įkvėpimas aplankytų... Norėčiau ten visokių žalumynų smulkių, bet su manim mano visos gėlės nuvysta. blink.gif

Vakar vyras iš darbo grįžo ir sako, žinai kalbėjau su kolega apie vaikus (jie jau ten sandorius pradėjo kurti, tada nusprendė, kad gal žmonų reik atsiklaust) ir tas jam papasakojo, kad jo žmona gimdė naktį ir jie 4 val ryto jau buvo išprašyti iš ligoninės  blink.gif  tai sako, jei gimdysiu ligoninėj reikia tuos dalykus apsvarstyt kaip pvz planuojam tokiu laiku grįžti namo. Ta prasme? Aš suprantu, kad Olandijoj čia ilgai nelaiko, nu bet 4 ryto lotuliukas.gif mane net ne nervas, o juokas ima...

Ha, zinok keik zinau taip ir yra.. biggrin.gif Nes yra kramzorg, kuri bet kuriuo paros metu atvaziuoja, kada tik grizti namo. Taip, kad :-D
Nebuvot atviru duru dienose ligoninej? Labai fainai, mes buvom ana sestadieni, vyksta kas tris men berods. Paskaitu paklausem, apziurejom kur reiks gimdyt, kur diena eit, kur nakti. Dovanu gavom, inkubatorius apziurejom. Labai saunus renginys!

Siandien puikus oras, ir energija grizo, nes iki vakar tai galva vakarais skaudedavo, praktiskai kas vakara ir visa nakti po to. Jauciuos puikiai, juokiaus vyrui, tikiuosi, kad cia ilgalaikis sugrizimas, o ne vienai dienai. Bandau nuo siandien vel nevalgyt cukraus, t.y. cukraus turinciu produktu, gal praeis galvos skausmas ir energija uzsiliks :-)

Del kelioniu maciau kalbejot, mes turim tokia svajuko dramblione, liepos paskutine savaite ir tris rugpjuti i Lt skrist. Nes vyrui visada tokiu metu yra privaloma imti tris savaites atostogu, tai nenoretume cia vieni praleisti. Bet dar ziuresim, kaip cia bus. Dar del skiepu galvoju, kad dar netures imuniteto lelius, pvz, tuberkuliozei.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimgaude: 02 vasario 2017 - 15:34
Aš šiandien pikta va ką daro nenormalus pabudimas. blink.gif Eisiu savo damutės iš mokyklos pasiimti.Vienintelis džiaugsmas šiandien Babybjorn gultuką naują laimėjau aukcione ebay biggrin.gif Pirmas spirgutei rimtas pirkinukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 02, 17:40)
Aš šiandien pikta va ką daro nenormalus pabudimas. blink.gif Eisiu savo damutės iš mokyklos pasiimti.Vienintelis džiaugsmas šiandien  Babybjorn gultuką naują laimėjau aukcione ebay  biggrin.gif Pirmas spirgutei rimtas pirkinukas  ax.gif

Daug reiškua geras miegas, tikrai smile.gif
Sutapimas, bet aš purmiausia tai irgi BB gultuka nupirkau biggrin.gif
Atsakyti
Na va ir as po vizito wub.gif leliuko ismatavimai visi geri. Labai daug spurdejo tai teko man vartytis ant sonu biggrin.gif o nuotraukyte gavom kur pirstuka ciulpia wub.gif smagu buvo susimatyt su siurpriziuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2017 02 02, 17:35)
Na va ir as po vizito  wub.gif leliuko ismatavimai visi geri. Labai daug spurdejo tai teko man vartytis ant sonu  biggrin.gif o nuotraukyte gavom kur pirstuka ciulpia  wub.gif smagu buvo susimatyt su siurpriziuku  wub.gif

Su pasimatymu Linute 🎈🎈Smagios naujienos! 👍
Papildyta:
QUOTE(rimgaude @ 2017 02 02, 16:46)
Daug reiškua geras miegas, tikrai smile.gif
Sutapimas, bet aš purmiausia tai irgi BB gultuka nupirkau  biggrin.gif

Aš į tą gultuką tiek vilčių sudėjus pagal atsiliepimus tikiuosi pasiteisins laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 02 02, 15:27)
Ha, zinok keik zinau taip ir yra..  biggrin.gif  Nes yra kramzorg, kuri bet kuriuo paros metu atvaziuoja, kada tik grizti namo. Taip, kad :-D 
Nebuvot atviru duru dienose ligoninej? Labai fainai, mes buvom ana sestadieni, vyksta kas tris men berods. Paskaitu paklausem, apziurejom kur reiks gimdyt, kur diena  eit, kur nakti. Dovanu gavom, inkubatorius apziurejom. Labai saunus renginys!

Siandien puikus oras, ir energija grizo, nes iki vakar tai galva vakarais skaudedavo, praktiskai kas vakara ir visa nakti po to. Jauciuos puikiai, juokiaus vyrui, tikiuosi, kad cia ilgalaikis sugrizimas, o ne vienai dienai. Bandau nuo siandien vel nevalgyt cukraus, t.y. cukraus turinciu produktu, gal praeis galvos skausmas ir energija uzsiliks :-)

Del kelioniu maciau kalbejot, mes turim tokia svajuko dramblione, liepos paskutine savaite ir tris rugpjuti i Lt skrist. Nes vyrui visada tokiu metu yra privaloma imti tris savaites atostogu, tai nenoretume cia vieni praleisti. Bet dar ziuresim, kaip cia bus. Dar del skiepu galvoju, kad dar netures imuniteto lelius, pvz, tuberkuliozei.

O matai apie tas atvirų durų dienas ir nežinojau, reikės būtinai pasidomėt. Dar gal papuls ir mums apžiūrėt. Ačiū! smile.gif

Bet vat ir aš bijau, kad čia didelė dalis tiesos. Dabar pradedu galvoti, kad jei jau naktį gimdysiu, tai liksiu namie. Nu bus įdomu čia biggrin.gif

Geros naujienos dėl energijos! Ga ir stresas praėjo dėl mažiuko, atsipalaidavo organizmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 02, 18:03)
O matai apie tas atvirų durų dienas ir nežinojau, reikės būtinai pasidomėt. Dar gal papuls ir mums apžiūrėt. Ačiū!  smile.gif

Bet vat ir aš bijau, kad čia didelė dalis tiesos. Dabar pradedu galvoti, kad jei jau naktį gimdysiu, tai liksiu namie. Nu bus įdomu čia biggrin.gif

Geros naujienos dėl energijos! Ga ir stresas praėjo dėl mažiuko, atsipalaidavo organizmas  4u.gif

Eina sau bijočiau namie gimdyt prie durų prieš savaitę ligoninės tupėčiau lotuliukas.gif Rimtai ,pas mus tai dabar kažkokie kelio darbai ar šiaip kamščiai pakeliui I ligoninę.Kaip bijau,kad mum nepapultų toks kelias mašinoj pagimdysiu biggrin.gif
Nes praitą kartą su 9 cm atvažiavau.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 02, 18:43)
Eina  sau  bijočiau namie gimdyt prie durų prieš savaitę ligoninės tupėčiau  lotuliukas.gif Rimtai ,pas mus tai dabar kažkokie kelio darbai ar šiaip kamščiai pakeliui I ligoninę.Kaip bijau,kad mum nepapultų toks kelias mašinoj pagimdysiu  biggrin.gif
Nes praitą kartą su 9 cm atvažiavau.

Oho 9cm tai jau čia tikrai mašinoj galėjai pagimdyt biggrin.gif
Ai aš kažkaip čia jais visai pasitikiu, turi jie čia savo tą sistemą, tai nėra taip baisu, o ir kiek jie čia mane tikrina, kad įsitikint ar tikrai galima namie. Kitoj šalyje gyvenime nesutikčiau taip.

Susiradau ir aš atvirų durų dienas ligoninėje! Kaip tik nepavėlavom, bus įdomu, viską apžiūrėt. Reiks pasiklausinėti, gal laiko iki ryto biggrin.gif

Atsakyti
Mergičkos, gal kuri turit šaldytuvą su šaldikliu šone? Mąstom apie tokį. Kokį rinktis? Kokie atsiliepimai?
Sugedo šaldytuvas. Reikia jau pirkti naują. unsure.gif
Atsakyti