Sveikos.

Aš galvoju kada į echo registruotis. Labai spirgu, nes noriu 100proc. būt tikra (na, kiek tai įmanoma, kol vaikas negimė

) dėl lyties, bet kartu nesinori ir jau dabar lėkt, nes po to laaaabai ilgai kito echo laukt - klinikoj sakė, kad echo numatytas tik pačiame gale.
Dėl skausmų, tai man, po ilgesnio vaikščiojimo, skauda kairę koją ties ten, kur kojos dygsta. Dar neimu į galva, nes skausmas užeina tik po kokių 15 km pėstute. Nors gal vis tiek reikėtų sunerimt? Su pirmu irgi buvo tokių skausmų, bet jau visai gale nėštumo, kai buvau diiiiidelė diiiiidelė.
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 04, 13:35)
Šaunuolė mergaitė

o kaip jai sekas atskirti kalbas, jų nemaišyti? Gal kažkokį patarimą/taisyklę, kuri jums padėjo turit?
Įsijungė sveikas protas ir nieko nepirkau

nes net neįsivaizduoju į kokį dydį tilpsiu po to, tai ai...
O gal turit dar kokių gerų internetinių puslapių? UK juk turėtų būti perliukų?
Šiaip tai leliukams jūs planuojat pirkti kokį dydį gimusiam? Nes man tie 50 mažoki manau bus...o ir šiaip žiūriu visos tokius gan didelius pagimdo, tai gal jau iš karto kokį 60 cm žiūrėt? Nesigaudau aš čia su tais dydžiais, nes vienoj šalyj taip, kitur kitaip...
Žinok su tais dydžiais labai individualu. Aš, prisiskaičius, kad dabar dideli vaikai gimsta, viską pirkau nuo 56 dydžio, o vaikas šast ir gimė vos 50cm - skendo tuose rūbeliuose.

Bet lygiai taip pat gali prisipirkt 50 dydžio rūbelių, o po to šast ir gims kokių 57 cm ir neįkiši vaiko į juos. Aš, kadangi pirmas buvo mažiukas, plius dabar mergytę prognozuoja, tai galvoju, kad ji gims kokių 49-51cm, ne daugiau. Aišku, irgi galiu prašaut.

Bet rūbelius ir vėl pirksiu nuo 56 dydžio, o 50 dydžio nebent porą kokių paimsiu, bet dar abejoju. Na, iš esmės aš ir šiaip tik kelis nusipirksiu, nes visko nuo sūnaus sočiai liko.

Ir geriau tų mažiausių neprisipirkt daug, nes naujagimiai labai greit auga. Maniškis per pirmą mėnesį 10cm paaugo, tai realiai du dydžius vos per mėnesį išaugo.