Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(tobuliux @ 2017 02 02, 13:54)
Kazkaip neuzfiksavau smile.gif aciu 4u.gif

Diclofenac žvakutes man labai padėjo,ir kalio permaganato mišiniu apsiplaudavau dažnai.
Su pasimatymais visas! Aš trečiadienį suoliuosiu į TA.
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 02 02, 16:46)
Daug reiškua geras miegas, tikrai smile.gif
Sutapimas, bet aš purmiausia tai irgi BB gultuka nupirkau  biggrin.gif

mes irgi jau turim šį gultuką biggrin.gif irgi pirmasis mažiuko daikčiukas namie smile.gif girdėjom irgi gerų atsiliepimų, ėmėm naudotą, pasitaikė gera kaina ir nenudėvėtas, su žaisliuku, kokio ir norėjom, tai ilgai nelaukėm biggrin.gif
Atsakyti
Mes ir pirkom BB gultuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 02, 15:40)
Aš šiandien pikta va ką daro nenormalus pabudimas. blink.gif Eisiu savo damutės iš mokyklos pasiimti.Vienintelis džiaugsmas šiandien  Babybjorn gultuką naują laimėjau aukcione ebay  biggrin.gif Pirmas spirgutei rimtas pirkinukas  ax.gif

Kiek sumokejai? Mes ir pradesim paieskas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2017 02 02, 19:33)
Diclofenac žvakutes man labai padėjo,ir kalio permaganato mišiniu apsiplaudavau dažnai.
Su pasimatymais visas! Aš trečiadienį suoliuosiu į TA.

Aciu!
Atsakyti
Nu kas per nesamonė... Visą mielą savaitę po wc nebeužmiegu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vandene6 Gal dėl kažko nerimauji? Aš kai laukiau tyrimo atsakymo irgi nebemiegojau naktimis, tai ant galo draugė priminė, kad valerijono išgerčiau. Tai nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet tikrai padėjo ax.gif

Mergaitės, aš irgi noriu BB gultuko bigsmile.gif Kiek mokat už padėvetus? Naujo kažkaip nepirksiu, kai yra tų padėvėtų pirkti... Vis kažką sutaupysiu. O taupyti man reikia, nes reikia sūnų vasarą išleisti į koncertinę kelionę į Graikiją kaip tik numatomą mano gimdymo dieną biggrin.gif

Tommute ogo 9 cm.... Aš tai savaitę namie pravaikščiojau su dviem cm., tai man jau nemažai atrodė, o čia visi 9 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 03 vasario 2017 - 09:13
o mes su mazaja torejom BB gultuka ir fisher price (pakaitom), tai abu labai labai tiko, tik dabar BB nebeturim, tai teks ieskotis, bet gera minti davet del ebay, tik va kazi kokios kainos svyruoja, pasidalinkit, nes baisiai neturiu laiko nagrinejimui...
Be ja, mano mazoji buvo isitikinusi, kad bus brolis, tai nuo vakar laukiam broseses smile.gif nes vis pradeda sakyti bro...ir pabaigia sese smile.gif

Be ja, del nemigos, tai tikrai gali buti nerimavimas del kazko, nors mums atrodo, kad lyg viskas gerai, bet pasamone padaro savo. Nors as dabar tfu tfu tfu pradejau is vis miegoti kaip uzmusta, nezinau sutapimas ar ne, bet pradejau gerti zuvu taukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 03 vasario 2017 - 09:42
Labas rytas 4u.gif Na šiandien geriau miegojau ištempiau iki padoraus ryto! Su penktadieniu damos! 🎈🎈🎈
Dėl BB gultuko tai laimėjau vakar naują už 50£ Nuskilo kaip aklai vištai grūdas. biggrin.gif Šiaip ebay padėvėti visaip ten nuo 40£ iki 80£ Priklauso kaip pataikai.Bet kartais koki nudėvėtą
už nesamoningą sumą parduoda.Tiesiog reikia ieškoti ir netingėti prisimint laiką kada aukcionas baiginėjas. smile.gif
karmelaina Man labai padėjo namų sienos tuos 9cm išspausti,ligoninėj būčiau gal labiau stresavus. Ir šį kartą norėčiau kuo ilgiau namuse pasarėmiauti.Tik baisu pavėluoti I ligoninę finišui. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 03 vasario 2017 - 10:20
mane jus irgi sugunde su tuo BB gultuku biggrin.gif tai dairaus po truputi smile.gif O ir drauge isgyre, sake gailis, kad su pirmu pataupe pinigu jam smile.gif Lietuvoje deveti kainuoja ~80 euru, yra truputi pigesniu, na ir aisku brangesniu, o naujas nuo 130 euru, tai Tommutei tikrai nuskilo smile.gif reiks ir man eiti i ebay pasidairyti smile.gif Karmelaina o tu skelbiu.lt pasidairyk, matysi kokios kainos ju, tikrai nemazai devetu ten pardavineja smile.gif

Tommute tu lygtai musu pirma puslapi tvarkai? galvoju gal reiketu per kitu menesiu temutes pereiti ir naudingas nuorodas susirinkti smile.gif butu galima vis tu nuorodu ir i musu pirma puslapi ikelti smile.gif
Papildyta:
tiesa o kokios firmos zuvu taukus geriat? as neissirenku niekaip biggrin.gif akusere rekomendavo Mumomega, bet paziurejus kaina nesinori pirkti biggrin.gif
Atsakyti
raudonoji -kai prisėsiu prie kompo būtinai prisegsiu nuorodėlių mirksiukas.gif
Mano dukrytė kasdien jau šneka kada sesė išlys nusibodo laukti biggrin.gif Aš jai vis sakau, paaugti jai dar reikia smile.gif
Kaži kaip bus kai ištikrųjų išlys. biggrin.gif
Vakar sužinojau, kad pusbrolis taip pat su žmona laukia antro vaikiuko gims rugsėji. wub.gif Nuostabios tokios naujienos!
Papildyta:
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 02 03, 09:40)
Be ja, mano mazoji buvo isitikinusi, kad bus brolis, tai nuo vakar laukiam broseses smile.gif nes vis pradeda sakyti bro...ir pabaigia sese smile.gif

Kietas pavadinimas! Orginalu lotuliukas.gif
P.S. pamenu kažkuri skundėsi lyg apie nevalingus kojų judesius ramybės būsenoj.Ko ten trūksta jei taip vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 03 vasario 2017 - 13:31
QUOTE(Tommute @ 2017 02 03, 13:15)
P.S. pamenu kažkuri skundėsi lyg apie nevalingus kojų judesius ramybės būsenoj.Ko ten  trūksta jei taip vyksta?

Sakyčiau magnio.
Atsakyti
Aš BB gultuką pirkausi naują ;) patyrinėjau dėvėtus, tai geresni buvo vos 10-20 Eur pigesni nei nauji, tai dar plius siuntimas... svarsčiau ir galiausiai įsigijau naują, o dabar stengiuos nežiūrinėti skelbimų, nes sudrąskys širdį, jei rasčiau sau tinkantį perpus pigiau biggrin.gif o ir Jūsų sumos duria į paširdžius smile.gif mokėjau su krepšiu transportavimo lygtais 130-135 Eur smile.gif
Atsakyti