Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Sveikos,
Kažkaip paskutiniu metu nėra nuotaikos, tai tik įlendu, paskaitau ir niekas nesirašo.
Sveikinu visas susitikusias su leliukais, tikrai džiugūs momentai 4u.gif

Jau kaip laukiu pavasario, gal dėl to ir nuotaika tokia.
Vakar išbandžiau jogą. Niekada nelankiusi, visada labai norėjau, tai galvoju pats laikas. Bet man kokias dvi savaites jaučiasi toks nemenkas tempimas toj vietoj iš kur kojos dygsta smile.gif O po jogos galvojau visai nepaeisiu, kaip ančiukas krypavau. Su trečiu kai laukiausi irgi panašiai buvo, bet skaudėjo tik nėštumo pabaigoj. O dabar tik įpusėjus. Ar jaučiat kuri ką nors panašaus?

Aš neturėjau beveik jokių leliukams skirtų dalykų - vystymo stalų, gultukų. Kažkaip man patogiau būdavo naminius daiktus išnaudoti smile.gif O vaikučiai dažniausiai gulėdavo ant kilimėlio su prikabinėtais žaisliukais. Judėdavo kaip norėdavo. Bet čia kiekvienam savo. Aš gal labai paveikta buvau vieno nutikimo. Kai pirmajam bernui buvo devyni mėnesiai, šventėm naujus metus su naujais kaimynais. Pas juos buvo irgi šeima su mergaite, kuriai buvo lygiai tiek pat, kiek mano bernui. Mergaitė buvo laikome vaikštynėje, tad pasispirdavo viena koja ir judėjo po kambarius. Maniškis ropojo, tai visur iš paskui keturiom, atsistodavo pasirėmęs į vaikštynę ir žaidė. Viskas lyg ir nieko, bet kai tą mergaitę išėmė iš vaikštynės, ji gulėjo kaip kelių mėnesių vaikiukas. Net apsiversti ant šono tingėjo. Tada man buvo šokas, kaip vaikas nepratęs judėti. Nuo to laiko vaikus kuo mažiau laikiau prisegtus, kad kuo daugiau judėtų.
Atsakyti
LUUU man skauda nugaros apacia,surinkusi ir ten kur kojos dygsta, po mankštu dar labiau skauda -bet reikia jaudintis,nes kai pilvelis dar didesnis bus dar sunkiau.
bb ir aš žiūriu eBay skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 02 03, 18:12)
LUUU man skauda nugaros apacia,surinkusi ir ten kur kojos dygsta, po mankštu dar labiau skauda -bet reikia jaudintis,nes kai pilvelis dar didesnis bus dar sunkiau.
bb ir aš žiūriu eBay skelbimus.

Man spaudžia G kaulą (kaip čia mandagiai išsireiškus biggrin.gif) kas bus pabaigoj- šliaušiu turbūt biggrin.gif Pilvas šį kartą žemai tai jaučias spaudimas.
Papildyta:
LUUU už tą liudesiuką nu ko dabar mirksiukas.gif 🎈🎈 🎈 Tuoj ateis pavasaris atneš daugiau geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 03, 09:11)
Labas rytas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mergaitės, aš irgi noriu BB gultuko  bigsmile.gif  Kiek mokat už padėvetus? Naujo kažkaip nepirksiu, kai yra tų padėvėtų pirkti... Vis kažką sutaupysiu. O taupyti man reikia,

Mes LT iš mamytes perpirkom, 70 eur kainavo. Brangoki ir naudoti, reikia labai būklę žiūrėti, na, panaudosim perleisim irgi kitiems... mes labai norėjom su žaisliukų lanku, nes ir tų spec žaisliukų kainos blink.gif

QUOTE(Tommute @ 2017 02 03, 10:20)
Labas rytas  4u.gif Na šiandien geriau miegojau ištempiau iki padoraus ryto!  Su penktadieniu damos! 🎈🎈🎈
Dėl BB gultuko tai laimėjau vakar naują už 50£ Nuskilo kaip aklai vištai grūdas.  biggrin.gif

thumbup.gif pasisekė gera kaina ir naujas! Tikrai puiku! mirksiukas.gif

Oi kaip maniškis šiandien spardosi... į pūslę kažkur biggrin.gif net pati suspurdu po spyrio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LUUU @ 2017 02 03, 16:07)
Sveikos,
Kažkaip paskutiniu metu nėra nuotaikos, tai tik įlendu, paskaitau ir niekas nesirašo.

Neliūdėk 4u.gif palepink save, kojas ištiesk su knyga ir arbatėle mirksiukas.gif kitą sav nors ir šaltoka žada, bet ir saulės bus daugiau ;) man visada smagiau kai saulė, giedra, veiklos, energijos atsiranda mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina sau, siandien man svente! Pirmoji diena kada jau atsigaunu po nesveiko kosejimo iki vemimo non stop. Buvo tragiska savaite, is nevilties kasdien verkdavau nes man gaila pilvelyje vaiko, nes kosulys taip paimdavo kad pilvo raumenys ziauriai isitempdavo. Jau galvojau ka gali jis galvot kai girdi ir jaucia kai ji taip triuksmingai purtau...atrode niekad nebepraeis; vos atsikeldavau anksti pazadinta kosulio priepuolio taip ir prakosedavau iki kada uzmiegu nakti... o dar bandziau ir dirbti, nors neistengiau, bet save verciau, tai gavau skambuti is direktoriaus kad rezultatai mano netenkina jo... o vistik sededavau prie kompo nuo ryto iki vakaro issekus nuo savo ligos su asaromis akyse ir jau depresine nevilties nuotaika emociskai paluzus... o dar ir viena namie nes vyras anksciausiao os darbo 22.30 pareina.
O siandien namuose jau pakankamai tylu, kosciu, bet nebekamuoja priepuoliai kosulio. Taip gera... virstu i zmogu.

P.s. man nors 20+5d, bet maziuko pilve vis dar nejauciu spardantis.... na bet gal kur ir jausi, kai as pati ji jau savaite gera laiko kratau....
Atsakyti

Labas vakaras! 

Buvau šiandien privačiai, ačiū Dievui gydytoja sakė, kad vaisiaus vandenų norma tiesiog tobula! Nežinau kaip čia gavosi, arba mano ginekologė nekompetetinga arba padėjo gulėjimas ir miegojimas ant kairio šono ir begalo daug vandens! Mažylis žagsėjo per patikrinimą  :rolleyes: 

tarp kitko ir lytį pasakė - berniukas :4u:  

bet svarbiausia, jog sveikas! Akmuo nuo širdies nukrito! 

Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 02 03, 23:22)
<p>Labas vakaras! </p><p>Buvau šiandien privačiai, ačiū Dievui gydytoja sakė, kad vaisiaus vandenų norma tiesiog tobula! Nežinau kaip čia gavosi, arba mano ginekologė nekompetetinga arba padėjo gulėjimas ir miegojimas ant kairio šono ir begalo daug vandens! Mažylis žagsėjo per patikrinimą  rolleyes.gif </p><p>tarp kitko ir lytį pasakė - berniukas 4u.gif  </p><p>bet svarbiausia, jog sveikas! Akmuo nuo širdies nukrito! </p>

Su gerom naujienom 🎈🎈Džiugu girdėti.Taip pat mėlyni sveikinimai!
Atsakyti

Labas vakaras! 

Buvau šiandien privačiai, ačiū Dievui gydytoja sakė, kad vaisiaus vandenų norma tiesiog tobula! Nežinau kaip čia gavosi, arba mano ginekologė nekompetetinga arba padėjo gulėjimas ir miegojimas ant kairio šono ir begalo daug vandens! Mažylis žagsėjo per patikrinimą  :rolleyes:

tarp kitko ir lytį pasakė - berniukas :4u:

bet svarbiausia, jog sveikas! Akmuo nuo širdies nukrito! 

Kokios geros naujienos!  :4u:​  

Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 02 04, 00:22)
<p>Labas vakaras! </p><p>Buvau šiandien privačiai, ačiū Dievui gydytoja sakė, kad vaisiaus vandenų norma tiesiog tobula! Nežinau kaip čia gavosi, arba mano ginekologė nekompetetinga arba padėjo gulėjimas ir miegojimas ant kairio šono ir begalo daug vandens! Mažylis žagsėjo per patikrinimą  rolleyes.gif </p><p>tarp kitko ir lytį pasakė - berniukas 4u.gif  </p><p>bet svarbiausia, jog sveikas! Akmuo nuo širdies nukrito! </p>

I know the feeling..!
Kaip džiaugiuosi, kad viskas taip gerai!
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Su pasimatymais,kas šią sav jau susitikot su mažyliais 4u.gif Aš irgi vakar buvau ultragarse. Išmatavo apžiūrėjo,taip buvo faina,būčiau galėjusi pusę dienos gulėt ir žiūrėt į ekraną ax.gif Tik mano mažiukas kažkodėl keliom dienelėm mažesnis.Turėjo būti 20 sav lygiai,bet parodė.,kad 19+2 tiktai. Hmm,keistoka. Bet malasi mano nenuorama po pilvą labai,ypač paskutinę sav. Va ir šįryt vos pabudau,o jau duodasi,net pilvas kilnojasi.Vyras sako,tai kada jis miega rolleyes.gif
Po pasimatymo užėjau į parduotuvę ir nupirkau pirmus porą rūbelių. Aš šoke,negi tokio mažumo bus tie mūsų kūdikėliai bigsmile.gif Eina sau bigsmile.gif Rūbeliai kaip lėlėms,negaliu patikėti,nepamenu,kad mano didysis būtų buvęs toks mažas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kitą šoką gavau,kai pamačiau kainas. Vos neišvirtau iš klumpių.Ar gali mažytis smėlinukas ar bodžiukas kainuoti 15 eur ir daugiau. mega_shok.gif Reiks čia gerai paieškoti kur tuos rūbelius pirkti blink.gif
2dstudio ko tas kosulys tiek prisikabino prie tavęs,įsivaizduoju kaip sunku.Mane kai buvo užpuolęs,atrodė kad visą mažylį iškosėsiu,fui kaip nemalonu,užjaučiu.Linkiu kad greičiau baigtųsi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LUUU @ 2017 02 03, 16:07)

Aš neturėjau beveik jokių leliukams skirtų dalykų - vystymo stalų, gultukų. Kažkaip man patogiau būdavo naminius daiktus išnaudoti  smile.gif O vaikučiai dažniausiai gulėdavo ant kilimėlio su prikabinėtais žaisliukais. Judėdavo kaip norėdavo. Bet čia kiekvienam savo. Aš gal labai paveikta buvau vieno nutikimo. Kai pirmajam bernui buvo devyni mėnesiai, šventėm naujus metus su naujais kaimynais. Pas juos buvo irgi šeima su mergaite, kuriai buvo lygiai tiek pat, kiek mano bernui. Mergaitė buvo laikome vaikštynėje, tad pasispirdavo viena koja ir judėjo po kambarius. Maniškis ropojo, tai visur iš paskui keturiom, atsistodavo pasirėmęs į vaikštynę ir žaidė. Viskas lyg ir nieko, bet kai tą mergaitę išėmė iš vaikštynės, ji gulėjo kaip kelių mėnesių vaikiukas. Net apsiversti ant šono tingėjo. Tada man buvo šokas, kaip vaikas nepratęs judėti. Nuo to laiko vaikus kuo mažiau laikiau prisegtus, kad kuo daugiau judėtų.

Gali ir nuo pačio mažylio vystymosi priklausyti,aš saviškį šiek tiek kėliau į vaikštynę,labai judrus buvo.Įsibėgėdavo su ja taip,kad net apsiversdavo pastoviai.Todėl man paskui pasirodė nebesaugi.Be ką norėjau pasakyt,vaikščioti pradėjo 9 mėn,neaptingo nuo vaikštynės.Nors aišku čia ne būtinas daiktas,nežinau ar dab pirksiu unsure.gif
Papildyta:
Na,vandene6 kaip šiąnakt miegojai?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 02, 12:16)
Bet jau sapnų aiškumas ir spalvingumas... Svarbiausia, kad aš juos ryte prisimenu,tai prie pusryčių stalo labai linksma būna biggrin.gif

Labas rytas.Prisidedu prie sapnų keistų biggrin.gif Sapnavau,kad sode koalą laikom lotuliukas.gif Dar tokio sapno neesu gyvenime sapnavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 04, 08:49)
Labas rytas.  4u.gif Su pasimatymais,kas šią sav jau susitikot su mažyliais  4u.gif Aš irgi vakar buvau ultragarse. Išmatavo apžiūrėjo,taip buvo faina,būčiau galėjusi pusę dienos gulėt ir žiūrėt į ekraną  ax.gif Tik mano mažiukas kažkodėl keliom dienelėm mažesnis.Turėjo būti 20 sav lygiai,bet parodė.,kad 19+2 tiktai. Hmm,keistoka. Bet malasi mano nenuorama po pilvą labai,ypač paskutinę sav. Va ir šįryt vos pabudau,o jau duodasi,net pilvas kilnojasi.Vyras sako,tai kada jis miega  rolleyes.gif
Po pasimatymo užėjau į parduotuvę ir nupirkau pirmus porą rūbelių. Aš šoke,negi tokio mažumo bus tie mūsų kūdikėliai  bigsmile.gif Eina sau  bigsmile.gif Rūbeliai kaip lėlėms,negaliu patikėti,nepamenu,kad mano didysis būtų buvęs toks mažas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kitą šoką gavau,kai pamačiau kainas. Vos neišvirtau iš klumpių.Ar gali mažytis smėlinukas ar bodžiukas kainuoti 15 eur ir daugiau. mega_shok.gif Reiks čia gerai paieškoti kur tuos rūbelius pirkti  blink.gif
2dstudio ko tas kosulys tiek prisikabino prie tavęs,įsivaizduoju kaip sunku.Mane kai buvo užpuolęs,atrodė kad visą mažylį iškosėsiu,fui kaip nemalonu,užjaučiu.Linkiu kad greičiau baigtųsi  4u.gif
Papildyta:

Gali ir nuo pačio mažylio vystymosi priklausyti,aš saviškį šiek tiek kėliau į vaikštynę,labai judrus buvo.Įsibėgėdavo su ja taip,kad net apsiversdavo pastoviai.Todėl man paskui pasirodė nebesaugi.Be ką norėjau pasakyt,vaikščioti pradėjo 9 mėn,neaptingo nuo vaikštynės.Nors aišku čia ne būtinas daiktas,nežinau ar dab pirksiu  unsure.gif
Papildyta:
Na,vandene6 kaip šiąnakt miegojai?

Aš ir vaikštynių neturėjai ir šį kartą turbūt neapsikrausiu. Dėl žaislų su vyrų padarmėn išvadas :šaukštai bliūdai nepkeičiami žaislai. biggrin.gif
Karmelaina pažiūrėk gal iš užsienio būtų tau pigiau drabužėlių atsisiusti.Ypač radus kokių išpardavimų. Laiko yra tai paieškot gali smile.gif
Atsakyti