Labas rytas.

Su pasimatymais,kas šią sav jau susitikot su mažyliais

Aš irgi vakar buvau ultragarse. Išmatavo apžiūrėjo,taip buvo faina,būčiau galėjusi pusę dienos gulėt ir žiūrėt į ekraną

Tik mano mažiukas kažkodėl keliom dienelėm mažesnis.Turėjo būti 20 sav lygiai,bet parodė.,kad 19+2 tiktai. Hmm,keistoka. Bet malasi mano nenuorama po pilvą labai,ypač paskutinę sav. Va ir šįryt vos pabudau,o jau duodasi,net pilvas kilnojasi.Vyras sako,tai kada jis miega
Po pasimatymo užėjau į parduotuvę ir nupirkau pirmus porą rūbelių. Aš šoke,negi tokio mažumo bus tie mūsų kūdikėliai

Eina sau

Rūbeliai kaip lėlėms,negaliu patikėti,nepamenu,kad mano didysis būtų buvęs toks mažas
Kitą šoką gavau,kai pamačiau kainas. Vos neišvirtau iš klumpių.Ar gali mažytis smėlinukas ar bodžiukas kainuoti 15 eur ir daugiau.

Reiks čia gerai paieškoti kur tuos rūbelius pirkti
2dstudio ko tas kosulys tiek prisikabino prie tavęs,įsivaizduoju kaip sunku.Mane kai buvo užpuolęs,atrodė kad visą mažylį iškosėsiu,fui kaip nemalonu,užjaučiu.Linkiu kad greičiau baigtųsi
Papildyta:
QUOTE(LUUU @ 2017 02 03, 16:07)
Aš neturėjau beveik jokių leliukams skirtų dalykų - vystymo stalų, gultukų. Kažkaip man patogiau būdavo naminius daiktus išnaudoti

O vaikučiai dažniausiai gulėdavo ant kilimėlio su prikabinėtais žaisliukais. Judėdavo kaip norėdavo. Bet čia kiekvienam savo. Aš gal labai paveikta buvau vieno nutikimo. Kai pirmajam bernui buvo devyni mėnesiai, šventėm naujus metus su naujais kaimynais. Pas juos buvo irgi šeima su mergaite, kuriai buvo lygiai tiek pat, kiek mano bernui. Mergaitė buvo laikome vaikštynėje, tad pasispirdavo viena koja ir judėjo po kambarius. Maniškis ropojo, tai visur iš paskui keturiom, atsistodavo pasirėmęs į vaikštynę ir žaidė. Viskas lyg ir nieko, bet kai tą mergaitę išėmė iš vaikštynės, ji gulėjo kaip kelių mėnesių vaikiukas. Net apsiversti ant šono tingėjo. Tada man buvo šokas, kaip vaikas nepratęs judėti. Nuo to laiko vaikus kuo mažiau laikiau prisegtus, kad kuo daugiau judėtų.
Gali ir nuo pačio mažylio vystymosi priklausyti,aš saviškį šiek tiek kėliau į vaikštynę,labai judrus buvo.Įsibėgėdavo su ja taip,kad net apsiversdavo pastoviai.Todėl man paskui pasirodė nebesaugi.Be ką norėjau pasakyt,vaikščioti pradėjo 9 mėn,neaptingo nuo vaikštynės.Nors aišku čia ne būtinas daiktas,nežinau ar dab pirksiu
Papildyta:
Na,
vandene6 kaip šiąnakt miegojai?