Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

QUOTE(Aurrora @ 2017 02 02, 19:03)
ax.gif  4u.gif
Man skirtą žinutę priimu ir dėkoju.
O jei kažkam reikia išsišnekėti - tam ši tema ir sukurta.

Kiekvienas pasaulį ir žmones matome savaip.

PRAYER FLAG
Some monks were sitting quietly in the garden of a Buddhist monastery on a calm, beautiful day. The prayer flag on the roof started fluttering and flapping in a breeze. A young monk observed: “Flag is flapping.” Another monk said: “Wind is flapping the flag.” The Chan master Huineng (whom Southern School Chan regards as 6th Patriarch), overhearing the two monks talking, declared: “It is your minds that are flapping.” Centuries later another famous Chan monk, Wumen Huikai (1183-1260), commented on this episode: “Flag, wind, minds flapping. Several mouths were flapping!”
[I]

4u.gif
Su veju gera nutyki turejau. Sedziu darbe ir galvoju apie veja lauke, stiprus labai buvo.
Galvoju siuksliu diena, kiek siuksliu bus visur del to kad vejas toks didelis biggrin.gif
Per pietus vedu suni, plastmasiniai konteineriai taip graziai gatveleje visi vienodai surikiuoti, galvoju- kaip domino sustatyti taip ir noretusi pastumti viena... tuo metu didziulis vejas ta ir padare, taip graziai jos virto, kaip domino biggrin.gif Gaila nenufilmavau, nes nesitikejau kad taip ir atsitiks mirksiukas.gif Bet sekanti karta zinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Taip mažai gerų dalykų Lietuvių Kalba:
Meistras iš Korėjos parodė taškus, kurie padeda išspręsti akimirkos problemas
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...s.d?id=73637098

Man bent jau padėjo staigus fizinių pratimų darymas, ledinis dušas ir paprasčiausias klausimas pačiai sau, "ar aš galiu nustoti apie tai gavoti?"...ir tuoj pat ateidavo atsakymas, "taip".
Mūsų protas yra tik įrankis ir mums lemta jį valdyti.

Yra toks labai gražus pasakymas (iš knygos) - žmonės pamirš ką padarei, jie pamirš ką tu pasakei, bet jie niekada nepamirš kaip tu privertei juos tada pasijusti. (Maya Angelou — "I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel." )
Štai tai ir vadinama BŪSENA. Ir būtent ne prisiminimai, o visos tos būsenos iš praeities velkasi paskui mus kaip našta arba vėl ir vėl tempia atgal. Tempia atgal dažniausiai tie išgyvenimai ir žmonės, į kuriuos mes įdėjome savo energiją. T.y. tas liaudiškai vadinamas "ilgesys"[I] yra paprasčiausias potraukis grįžti ten ir pas tą, kam atidavei savo energiją. Viskas aplink yra mūsų ir mūsų pačių kurinys.
Kad sustabdyti tą savęs"tampymą atgal", galima paprasčiausiai pradėti kartoti - "aš pasiimu visą ten įdėtą mano energiją, kad ji dirbtų mano labui šiandien" (ir nurodyti tikslą - kam būtent).
Aš pabandžiau, man pavyko. Duok Dieve padės ir dar kažkam. nail.gif
Atsakyti
Penktadienis 4u.gif Vasaris biggrin.gif

Aurrora, koks mylimiausias Tau metu laikas ? As irgi myliu visus, bet pavasari labiausiai wub.gif
Tarytum gamta pabunda is ziemos miego wub.gif

Dar vienas geras budas blogas mintis nukreipti salin, -ziureti grazias nuotraukas 4u.gif Gamta nuostabi, ten tiek graziu dalyku automatiskai visos blogos mintys isgaruoja rev.gif friends.gif
Atsakyti
Aurrora,

Man buvo malonu skaityt, kaip pamatei mano pradą smile.gif Nežinau kas čia per technika, bet pabandysiu ir aš smile.gif

O šiandien dalinuosi nepaprastai jautria istorija. Retai kada sugraudina internetinės sensacijos, bet ši - kažkas ypatingo: http://www.boredpand...aign=BPFacebook
Atsakyti
Kazkaip tai mes cia tikrai mazai pasidaliname geromos lietuviskomis naujienomis ax.gif
Dewofsoul, paprastas zmogus, padare tikrai didziuli stebulka, isgelbeti tiek vaiku wub.gif

Aurrora, praeitis nera nasta, praeitis yra patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
...tyliai tyliai sninga...
ax.gif 4u.gif
Kaip Jūs?
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 14, 01:28)
...tyliai tyliai sninga...
ax.gif  4u.gif
Kaip Jūs?

Palaima ax.gif Patinka kai sninga, kai lyja, kai saule sildo, kai vejas nupucia rupescius 4u.gif issklaido debesis biggrin.gif

Nepatinka tie ruozai, kuriuos palieka lektuvai, nepatinka ismetamos dujos, chemines atliekos... galeciau daug isvardinti....

O kaip tu ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 03, 01:52)

Kad sustabdyti tą savęs"tampymą atgal", galima paprasčiausiai pradėti kartoti - "aš pasiimu visą ten įdėtą mano energiją, kad ji dirbtų mano labui šiandien" (ir nurodyti tikslą - kam būtent).
Aš pabandžiau, man pavyko. Duok Dieve padės ir dar kažkam.  nail.gif

Taip,emocija yra labai svarbi,sako reikia pasistengti atsiminti kuo daugiau pozityvesniu emociju is praeities,o blogas siulinciau sunaikinti, kartojant kuo dazniau sau" 44"isivaizduojant ta nepalankia situacija,kad "netemtu atgal" mirksiukas.gif du ketvertai panasus i zaibo iskrova,sudejus juos gaunasi 8,apvertus-begalybe,tai reiskia situacija sunaikinat iki begalybes kartu, paverciant viska pelenais.. smartass.gif book.gif
Gal irgi kam pades,kas turi gera vaizduote nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2017 02 17, 06:29)
Taip,emocija yra labai svarbi,sako reikia pasistengti atsiminti kuo daugiau pozityvesniu emociju is praeities,o blogas siulinciau sunaikinti, kartojant kuo dazniau sau" 44"isivaizduojant ta nepalankia situacija,kad "netemtu atgal" mirksiukas.gif du ketvertai panasus i zaibo iskrova,sudejus juos gaunasi 8,apvertus-begalybe,tai reiskia situacija sunaikinat iki begalybes kartu, paverciant viska pelenais.. smartass.gif  book.gif
Gal irgi kam pades,kas turi gera vaizduote nail.gif

Kaip įdomu. Ačiū, kad pasidalinote. Būtinai pabandysiu )) Man kaip tik ir trūko kai ko, kad "užrišti mazgą". Vėl pri-si-eksperimentavau su Havajietiška "Karmos valymo" technika - kartoti keturias frazes: "Aš tave myliu, Atleisk man, Aš gailiuosi, Ačiū tau". Yra vienas rūpestėlis, niekaip neišsisprendžia... maniau padės, tiksliau - tiesiog nusprendžiau pabandyti "o gal kas pasikeis?". Gavosi - tuoj seka labai rimtos permainos visame kame. Gal man iš esmės negalima liestis prie nieko magiško? ax.gif

Norisi viltis, kad išsipasakojant palengvėja, bet NEMOKU... Šitame forume tiek drąsių moterų - nuoširdžiai išlieja visą savo skausmą, nerimą, išdalina visiems aplink. Negaliu. Sąmonėj, galvoje - lyg blokas draudžiantis tai daryti; kitiems galima, o man draudžiama. Kodėl ir kada pati sau tai uždraudžiau - neatsimenu. Yra kaip yra, reikia gyventi toliau. Kiekviena snaigė savo vietoj.

Ką dabar švęsime? Užgavėnes? ))

"Užgavėnės – paskutinė mėsėdžio diena, žiemos palydų, žiemos išvarymo, daugelio dar vadinama vaisingumo žadinimo, skalsos ir gausumo skatinimo švente." http://www.balsiai.o...cijos-3183.html

"Tai yra virsmo šventė. Galvojant apie visus kalendorinių švenčių papročius, Užgavėnes galima laikyti viena esminių tokių švenčių. Tai laikas, kai primenamas žmogaus ir žemės žadinimas. Visi papročiai, kurių buvo laikomasi per šią šventę – drebinimas, stuksenimas į žemę, šūkavimas, laistymasis vandeniu, baladojimasis, – reiškia viena: tai yra pažadinimas paties žmogaus esmės." Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...cijos-56-140590

Atsakyti
Kas gero? 4u.gif

Gal kuri extra patarimą?

Darbe vykdau naują projektą smile.gif Kitų sėkmės, pozityvumo, progreso, naujovių žmonės kažkodėl nemėgsta. Priežastys gali būt - pavydas, baimė, nerimas, jautrumas, noras konkuruot, būt geresniais. Kaip užsidėt skydą nuo tokių? Kol kas laikausi, bet jaučiu, kad tas vėmimas ir viduriavimas negatyvu gali apkrėst kaip koks rota virusas. Viena prieš 10 smile.gif Kol kas gelbėja pozityvi muzika per ausinuką, susikaupimas prie darbų, gal kokia trumpa mantra, vizualizacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 02 20, 10:52)
Kas gero?  4u.gif

Gal kuri extra patarimą?

Darbe vykdau naują projektą smile.gif Kitų sėkmės, pozityvumo, progreso, naujovių žmonės kažkodėl nemėgsta. Priežastys gali būt - pavydas, baimė, nerimas, jautrumas, noras konkuruot, būt geresniais. Kaip užsidėt skydą nuo tokių? Kol kas laikausi, bet jaučiu, kad tas vėmimas ir viduriavimas negatyvu gali apkrėst kaip koks rota virusas. Viena prieš 10 smile.gif Kol kas gelbėja pozityvi muzika per ausinuką, susikaupimas prie darbų, gal kokia trumpa mantra, vizualizacija? smile.gif

Geras humoras visada padeda , savo ir kitu pozityvumui mirksiukas.gif Vizualizuok ka nors juokingo biggrin.gif
Atsakyti

Atsiprasau, kad taip staiga lendu, atsiradus is niekur :)

Dewofsoul, gerai parase - humoras :) O siaip nepamirstam ir nenuvertinam veidrodines sferos, ar "burbulo" aplink save isivaizdavima. Kiekvienasyk iseinant is namu. Su mintim - kitu pavydas, blogos mintys manes neveikia ir neveiks. Trumpai tariant - manes nekaso, savo blusas pasilikit sau :D

Sudomino jusu tema, truputi veliau atsilaisvinus noriu perskaityt visa. Dabar gal tik paaiskinsit - ka apie kokius pradus cia kalbejot? Maciau, norisi isbandyt ant kazko naujo? Leidziu ant manes - paciai idomu pasidare, ar kas pavyks :) O jei pavyks - ka gero (ar ne) pamatysit :D

Atsakyti