Dėl Dieviškojo prado... Mane pamokė vienas toks žyniuonis-žolininkas, neva prieš gydant, jis turi ritualą - įsivaizduoja tą žmogų priešais save ir mintyse paprašo, "parodyk man savo Dieviškąjį pradą" (kaip ten ir kas toliau, aš nežinau - jis apie kažkokią Baltąją Šviesą kalbėjo; mano atveju, aš tiesiog stebiu savo būseną ir tiek). Taigi, išbandžiau tą techniką bendraujant viename forume, kur būriuojasi ekstrasensų pasekėjai. Pasirodė ten tokia ryški asmenybė ir tuoj "užgeso", buvo užblokuota, bet vėl ir vėl veržėsi užeiti kitokiais vardais. Elgėsi ji neįtikėtinai skandalingai... man gi buvo gaila jos, bet ir gėda beprotiškai, nes mes dvi - vienintelės ten besilankančios lietuvės; pažymėtina, kad prieš jos ten pasirodymą gana aktyviai rašinėjo viena moteris iš Lietuvos, kuri labai neigiamai pasisakė apie Lietuves pabrėždama savo Tautos Moterų pranašumą dėl seksualumo, moteriškumo, vyrų dėmesio (Lietuvoje) ir panašiai. Aš nesu nacionalistė ir tyliu apie savo tautinę priklausomybę, bet... pripažįstu, skaudu, kai kita tauta ima kalbėti apie savo pranašumą virš kitų. Mano manymu nei viena tauta neturėtų to daryti.
Taigi... Pasirodė toji skandalinga asmenybė, o aš išbandžiau "ant jos" tą techniką - įsivaizdavau jos siluetą priešais mane ir paprašiau, "parodyk man savo Dieviškąjį Pradą". Tas siluetas susprogo į smulkius šipulius ir ištirpo erdvėj. Po to atėjo sapnas, vardas - "Vij". Taip ir jos vardas prasidėjo (Vi). Mačiau užmerktas akis su ilgiausiom blakstienom, mačiau, kad toji būtybė negali atmerkti akių... Kitą dieną paguglinau, radau, kad yra toks demonas vardu "Vij" - jo žvilgsnis žudo, ir kas įdomiausia - jis turi beprotiškai ilgas blakstienas.
Grįžtam prie įvykių Forume. Moterys ją pasmerkė, viešai pašiepė - viena drąsesnė parašė įžeidžiantį komentarą, kitos tuoj pridėjo pliusiukų, kad ją palaiko. Kas įdomiausia, pasmerktoji buvo lyg apjungusi į save visą tai, ką tos, kurios ją pasmerkė, diena iš dienos propagavo tame forume - aklą keliaklupsčiavimą prieš pasirinktą ekstrasensą, beprotybę geidžiant ir dievinant jo vyriškumą. Aš užsistojau ją - parašiau komentarą, bet tuoj po to buvo ištrinta visa tema ir toji moteris užblokuota. Kaip jau sakiau, ji vėl ir vėl bandė užeiti, kažką rašinėti.... man tuo metu atėjo dar vienas sapnas: kelių aukštų namas, Blogis grobia moterį, gyvenančią antrame aukšte....aš noriu ją gelbėti, bet tuoj pat suvokiu, kad negalima...vėl tos užmerktos akys, ilgiausios blakstienos dėl kurių žmogus negali atsimerkti... o aš (apsikabinusi savo vaiką) stebiu būtybę nubėgančią su ta rėkiančia moterimi permesta per petį lyg maišas ir ŽINAU, kad man negalima kištis.
Pabandykim "parodyk man savo Dieviškąjį pradą" viena ant kitos? ))