Bandysiu parašyti, bet neužtikrinta kiek laiko tam turiu.
Stebuklingu įvykiu pavadinčiau mano kopimą į kalną svečioj šaly. Aš ten atostogavau. Viena. Kas rytą pusryčiaujant žiūrėdavau į kalną....galiausiai - nusprendžiau į jį užkopti. Kalno papėdėje prie manęs prisijungė ŠUO. Didelis, sulyg vulkšuniui, bet šviesaus kailio. Jis stengėsi eiti prieky manęs ir tarytum rodė kelią kur geriausia praeiti.
Viršukalnėj aš jį girdžiau vandeniu - sau į delnus pyliau, jis lakė, o aš jį glosčiau.
Nusileidžiant mus užpuolė bitės - praeinant bičių avylius, jis per daug aktyviai vizgino uodega. Aš tuoj puoliau jį ginti - buvo stebuklinga, kad šuo griežtai laikėsi šalia manęs kai aš inirtingai sukau mums virš galvų mano megztinį.
Nusileidus nuo to kalno, šuo dar kurį laiką mane palydėjo ir po to prigulė po medžiu.
Išryškinus nuotraukas, jose pamačiau šunį, kurio šešėlis atrodė panašus į susuktą senį su karūna arba ragais...
...
Dar - buvo mano gyvenime toks momentas, kai labai labai reikėjo pinigų. Visiško beviltiškumo situacija ir AŠ. Pasimeldžiau...jau po 10-15kos minučių paskambino seni skolininkai (jiems buvau davus pinigus gana ilgam laikui ir tikrai nesitikėjau, kad gali grąžinti anksčiau...aš apie juos net nepagalvojau, nes mūsų sutartis turėjo baigtis tik po pusės ar daugiau metų)...Jie paskambino paprašyti, kad leisčiau jiems grąžinti skolą tuoj pat, šiandien ir labai atsiprašinėjo, kad prarasiu tuos procentus, kuriuos jie būtų mokėję kas mėnesį.
...
Jei aš kada nors suprasiu kaip visa tai vyksta, aš būtinai pasidalinsiu ir Jus išmokysiu. O kol kas, aš irgi stebiuosi ir bandau suprasti - kaip tai suvaldyti. PVZ., tas, kas vadinosi aiskiaregiu ir as apsilankiau pas ji "Skype konsultacijai" - tuoj po to ėmė pirkti mano svajones....jis apkeliavo šalis, kuriose aš buvau (ir jam papasakojau), galiausiai - persikraustė gyventi į šalį, kur aš gyvenu. Man atrodo, kad konsultacijos metu jis paprasčiausiai perrašė ant manęs savo Karma (nes man teko pergyventi NETIKĖTUS isbandymus, kurie labai atitinka jo likimą) ir jis tuoj pat kažkiek pasiėmė manosios Karmos (kaip ir kodėl - aš nežinau)...)))....tai jau atskira tema, todėl paliksiu kitam kartui.
Trumpai sakant - mano patirtis rodo, kad kontaktuojant vienas su kitu, vyksta aibė visokių procesų. Jūs man patinkat, nes kiekviena (ir net tos, kurios manęs nekenčia) NORI BŪTI LAIMINGOMIS MOTERIMIS (o ne dėl to, kad kažką pralenkti ar kažkam kažką įrodyti).
To ir linkiu.
Būkime LAIMINGOMIS.
O kiekviena kas mus smerkia, nekenčia ir prakeikinėja - daro mus gražesnėm, jaunesnėm ir turtingom! Mes joms dėkojam ir gyvenam savo gyvenimą, o jomis tegu pasirupina Dievas.
"Whosoever is delighted in solitude is either a wild beast or a God." /Aristotle/