Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

laba smile.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 19, 17:10)
Aha ermitaze po 0.89 centus.

aš ir pirksiu trečiadienį. ALdi mačiau vėl bus, už 6 daigus 3.99 eur rolleyes.gif
geri tie daigai, jau esu sodinus, vienais metais palikau per žiemą, nenušalė, kitais išaugo didžiausi krūmai. gaila, daugiau nušalė antrą žiemą.
žadu dar dracenas persisodinti ir reikia pjauti šakas, nes dabr tik auga į viršų. graži, aukšta, bet tai kas iš to, nesišakoja..

žo savaitgalis bus darbingas, reik tikėtis kad bus geras oras smile.gif dar pomidoriukus sodinsiu gal užaugs kas.

o daabr pasibėriau pipirnių, seniai bedarius buvau, patinka man jos ir.

dėl temų - jei norit užrakint, reikia prašyt moderatorės. o kitaip tai tęsis ir tęsi..s
Atsakyti

Priminet, reik kaktusus jau atsinesti.

Atsakyti
iš kur?
Atsakyti

Man nesvarbu del temu. Kur busit jus, ten eisiu ir as.

Skauda ausis  :oh:

Neatsimenu ar sveikinaus, tai labas  :mirksiukas:

Atsakyti
perpūtė? ar kas ? bjaurus reikalas ausų skausmas. ir kaklo ...
nu visko ne kas aišku, bet ausų, jei stipriai, tai brrr
pamenu kažkada seniai seniai buvo...

aš vargstu, kaip reikia persikelt foto iš terlefono į kompą unsure.gif nu nesuprantu, nei per laidą, nei per programas, dabar instalinu dar kažką.. nežinau kas čia bus.
jaučiu, kad reiks atiduot telefoną į taisyklą, tai nenoriu palikt foto.
kokie porą mėn nebegaliu normaliai prisijungt prie wifi, belekiek kartų reikia perkraut , nu nesąmonė. per fb susiekiau su firma, kur pirkau, nes online... sakė, kad jau buvo kas skundės, tai gal koks brokas unsure.gif tai nežinau kaip vyks toliau, bet gal reiks siųst.
Atsakyti

Grange pirma gerkle labai skaudet pradejo, sianakt ausis dar. Matyt kazkur patrauke. Ai pasveiksiu, nieko tokio. 

Atsakyti
Oi oi, ausys -ne kas, kad kuo greičiau praeitų 4u.gif

Atsakyti

Oi oi, ausys -ne kas, kad kuo greičiau praeitų 4u.gif

Dekui 😍

Atsakyti

iš kur?

Is katilines. Ziema visada isnesu, nes ten tamsiau ir vesiau. 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nenešioju kaktusų niekur, kažkada paskaičius susodinau vasarą į daržą, o paskui ravėdama tik apčiuopiau , nes nedideli buvo cray.gif , daugiau nesodinu niekur biggrin.gif
Atsakyti

Reikia žiemą išnešti į vėsią ir tamsią patalpą, kad pailsėtų, tada geriau auga ir žydi. Ir nereikia laistyti tuo metu. Tai taip ir darau. Šiaip ar taip tai vienintelės gėlės mano namuose, kurios sugeba išgyventi atšiauriomis sąlygomis  :D 

Atsakyti
As niekur nenesiau,turiu vieninteli kaktusa,kuris stovi prie kompo smile.gif
Pamenu,mama kazkokias geles vonioj laikydavo per ziema, po vonia turejom toki kaip sandeliuka(durelem stumdomom) 4u.gif

Ner namie silto vandens, nei perspejo,nei ka. Planavau i miesta ir se tau.. Dar dziovykle rubu,pradejo keistus garsus leist,net nebedziovinau patalynes sian, sukabinau vonioj kiek ejo..grr..tikiuosi neteks naujos pirkt ax.gif
Atsakyti