Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 19, 14:13)
<p>Sveikos. Pasisodinau Pelargoniju daigu, issikepem saslyku, pabuvom lauke. Eisim visi pietu miegot biggrin.gif</p>

Ar ne per gerai čia jums bigsmile.gif

O daigus pirkai?
Atsakyti

Ar ne per gerai čia jums bigsmile.gif

O daigus pirkai?

Aha ermitaze po 0.89 centus.

Miegojo tik dukra :D

Atsakyti
Ačiū už sveiikinimus, pasikedensiu plunksneles biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 19, 07:38)
Na gerai, o tai paskui kas 100 psl temą naikinsim ?
Ar čia tik šita tema kuom nusikalto?  bigsmile.gif
Man jokio skirtumo, gali būti ir šita bet jei eisim į kitą tai eisim  bigsmile.gif kartu

O tai kuo nusikalto begalybė tų, kurias užrakino po 50 puslapių ir po dviejų mėnesių pačios pasinaikino?

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 19, 19:30)
Ačiū už sveiikinimus, pasikedensiu plunksneles biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

O tai kuo nusikalto begalybė tų, kurias užrakino po 50 puslapių ir po dviejų mėnesių pačios pasinaikino?

Niekuom biggrin.gif, tada matyt buvo kitos tradicijos bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, tai kuriam nauja tema ir sita uzdarom?

Atsakyti
Sveikos,
niekad nemaniau kad pempė yra tokia graži biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na gražus paukštukas... smile.gif

dėl temos- man tas pats. Sukurkit naują gražią ir pereisim ten kaip supratau. O kaip tas uždarymas vyksta kaži?

ai Kolje o tu pasirodo ir spaudos žvaigždė nebe tik tv smile.gif bet žinok paskaičiuos ten tai atrodo vajej kaip tavęs gaila ir kaip ten viskas blogai smile.gif toks ryškus negatyvas.... Kaip kolegė dabar grįžo iš Airijos , sako buvo Dublino bažnyčioj kažkokioj ten lietuvių mišios ir ta nepriklausomybės šventė buvo - Merūnas dainavo. O sako kai giedojo himną stoviu ir verkiu- nes pilna bažnyčia lietuvių su vaikais ir t.t. ir sako man atrodo jų taip gaila gaila..... sakau na visai, jiems mūsų gaila turėtų būti, juk išvažiavo savo noru ir gyvenimo kokybė nnn kartų geresnė, tigi ne ištremti kokie.... mes čia vargšai nabagai su jais palyginus....
Atsakyti
Zinau,straipsnis neatitinka realybes, ner pamineta nei mano issilavinimo,nei kad cia kalbos kursus isilaikiau ir ta kalba moku,tik nekalbu kaip vokieciai,kad diploma pridavus patvirtint,kad dirbus keliose vietose,kad su vokieciais sutinku gerai ir pagalbos gavus kai reikejo,zodziu papiltas tik sh.. ir tiek.. Zodziu,dabar tik viskas juoda ir viskas neigiama.. Yra kaip yra, parase - isleido,sumale su sudais ir tiek mirksiukas.gif Komentaruose skaiciau ir is supermamu yra kurios irgi papyle sh..tai linkejimai atgal,nes dabar tai ir sekama ir tyrinejama busiu po kauliuka biggrin.gif
Atsakyti
o neskaičiau komentarų, reiks paskaityt jei dar rasiu straipsnį. Aš tai būč ir nepamačius, dukra sako va kur per tv žiūrėjai ir supermamų smile.gif
Atsakyti

Kur čia kas ką parašė.

Atsakyti
geriau pasakykit kas kaip gražiai palenkti saules kliošo sijoną, kad sutaupyt ant siuvejos biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, bet siuvėjos bent pas msu tai bruuungios kokios palikę...nunešiau palaidinę kad dvi siūles padarytų per šonus tai 7 eurus paėmė. 25 litai beveik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif čiut nenugriuvau.... būč pati laisvai susisiuvus bet sakau ai ten 3 eurus max paims.... paėmė.... neveltui sako va tos paslaugos labiausiai pabrango. Biznis geras dabar kirpėjoms/siuvėjoms....
Atsakyti
Pas mus irgi panašiai unsure.gif
Atsakyti