Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Panevėžio kelnėms ir batams užteks. Babilono/ Ryo. Viena su vaikais varysiu tai užteks ir tiek. ☺

Kaip skaniai šaltibarščių prisrėbėm. Dar kopūstų pritušinau sy bulvėm. Dar silkės. Bet kaip jaučiasi kai vaikai paaugę - valgo irgi ogogo ☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 24, 19:35)
<p>Panevėžio kelnėms ir batams užteks. Babilono/ Ryo. Viena su vaikais varysiu tai užteks ir tiek. ☺</p><p></p><p>Kaip skaniai šaltibarščių prisrėbėm. Dar kopūstų pritušinau sy bulvėm. Dar silkės. Bet kaip jaučiasi kai vaikai paaugę - valgo irgi ogogo ☺</p>

Šaltibarščius su kopūstais ir silke blink.gif blink.gif bigsmile.gif . Šaudot ir atsišaudot biggrin.gif ?
Atsakyti
grįžau po baliau. jėzau, šį sezoną dar kablų nebuvau užsidėjus, tai jau kaip nugara man nuo jų paskaudo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 03 24, 23:28)
grįžau po baliau. jėzau, šį sezoną dar kablų nebuvau užsidėjus, tai jau kaip nugara man nuo jų paskaudo  smile.gif

O kodėl tokiu keistu laiku balius?

Labas rytas 4u.gif
Priplėšė prieš šešias doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 kovo 2017 - 07:10

Mano vaikis irgi pabludo, pradejo 6-7 keltis, dar nakti 3 kartus ko tais kelesi ir siaip neramiai miegojo. Kiba vel augimo suolis.

Atsakyti

Labas rytas. Negražus rytas. Man katė ateina nuo 6 ir atsisėda ar ant krūtinės ar ant galvos ir nesupranta kad man savaitgalis. O ne keltis reikia pagal grafiką..  

Apsipirkimus atidėjau rytdienai. Vaikai ruošias į vaikų namus. Sakė ten geriau nei su tokiais tėvais.... mat į miestą neišveža. Pikti nuo 7 . Dar tokia valanda ir priplosiu visus. Nebereiks nei kelnių nei batų.

Atsakyti
Laba ryta smile.gif
Kas cia per užtemimas, puse piktų 😂
Vrine biggrin.gif 4u.gif

Aš per piet važiuosiu tėtės į stotį pasitikt,savaitgaliui atvažiuoja smile.gif

Nesugalvoju ką pietų padarius unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

oras žiemiškas arba labiau vėlyvo rudens

ryt valandas reiks pasukti fui kaip nemėgstu šitos nesamones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 25, 08:09)
O kodėl tokiu keistu laiku balius?

kodėl keistu? biggrin.gif

aš irgi labai nemėgstu pavasarinio laiko persukimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 03 25, 12:07)
kodėl keistu?  biggrin.gif

aš irgi labai nemėgstu pavasarinio laiko persukimo  unsure.gif

Nei Kalėdos, nei Velykos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 25, 18:37)
Nei Kalėdos, nei Velykos mastau.gif

čia pas mūsų metų geriausiųjų renginys. Daro tada, kai jau pelnai suskaičiuoti būna, nes dalis apdovanojimų už rezultatus smile.gif

šiaip visai smagu buvo, vedė Audrius Bružas, tai viskas vyko kito kampo improvizacijų stilium, o vakarą Didžiulis užbaigė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 03 25, 17:53)
čia pas mūsų metų geriausiųjų renginys. Daro tada, kai jau pelnai suskaičiuoti būna, nes dalis apdovanojimų už rezultatus  smile.gif

šiaip visai smagu buvo, vedė Audrius Bružas, tai viskas vyko kito kampo improvizacijų stilium, o vakarą Didžiulis užbaigė  smile.gif

Tai jau tikrai neblogai, netgi gerai biggrin.gif . Gal dar kokį apdovanojimą gavai ax.gif ?

Vrine, ar nusiramino taviškiai smile.gif ? Išsilaikys teises, nuvažiuos, kur tik panorės biggrin.gif
Atsakyti