Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Laba  :) 

Daratėja, o ka mama Vokietijoj? Gal dirba?

Aha .

Ryt į darbą, tai šnd darbų daug :) 

Vakare dar susirinkimas darželį dėl išleistuvių.

Bet tingiu ir pajudėt!

Atsakyti
labos,
Oi kokios visos iškalbios, kad priplepėjot smile.gif
ku darat kad tylit?
Atsakyti
mastom, man pvz tos žudynes niekaip iš galvos neišeina ir dar gi pats nusikaltelis ne koks kaimo girtuoklelis unsure.gif
Atsakyti
mąstyti garsiai reikėtų smile.gif

aš manau jam stogas nuvažiavo...tik gaila kad su tokiomis pasekmėmis. Nes kitaip tai nesuprantu dėl ko....

einu kavos gamintis. o jūs kalbėkit. 10 apačioj tupit tai davai kalbų smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 28, 15:19)
mąstyti garsiai reikėtų smile.gif

aš manau jam stogas nuvažiavo...tik gaila kad su tokiomis pasekmėmis. Nes kitaip tai nesuprantu dėl ko....

einu kavos gamintis. o jūs kalbėkit. 10 apačioj tupit tai davai kalbų smile.gif smile.gif

jau 16 kabo tongue.gif
Atsakyti
bet iš kur tokie skaičiai ir toks susidomėjimas? na bent pasakytų ką....
rašiau čia simano kabėjo apačioj, nueinu į katinų temą- ten vėl ji apačioj smile.gif seka mane? smile.gif

kas gero, kas vakarienei? smile.gif pas mane balandėliai manau. Jei nesutingsiu iki kotletų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 28, 15:36)
bet iš kur tokie skaičiai ir toks susidomėjimas? na bent pasakytų ką....
rašiau čia simano kabėjo apačioj, nueinu į katinų temą- ten vėl ji apačioj smile.gif seka mane? smile.gif

kas gero, kas vakarienei? smile.gif pas mane balandėliai manau. Jei nesutingsiu iki kotletų smile.gif

va apie simano ir aš tą patį galiu paskyt, anakrat nuėjau į tokią temą kur niekas ten nevaikšto ir ką jūs galvojat biggrin.gif simano ir ten kabo apačioj biggrin.gif

vakarienei nežinau, dar pirma į parduotuves reiks užsukt, tada gal kas šaus į galva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 kovo 2017 - 14:46
Atradau šiandien vynotekoj sveriamų M&M's saldainių po 4.90 eur/kg.nusipirkau pusę kilo biggrin.gif bus visokiem sausainiam vėlykom, o tai šiaip kosminė kaina gaunas pokelinius perkant. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 28 kovo 2017 - 16:29

Sveikos, visa diena po namus tvarkinejaus , dar teko kelis kartus darbo reikalais islekt  tai neteko ne prisest normaliai . O taip svajojau pamiegot bent kokia valandele :oh:

Vakarienei troskinys su virtom bulvem.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 28 kovo 2017 - 16:54

Avonuke ką dėl mažosios darželio nusprendei ? Beje kaip tb ? Pasitaisė ?

Skaitėt vasara savaitgalį ateina....

Atsakyti

Avonuke ką dėl mažosios darželio nusprendei ? Beje kaip tb ? Pasitaisė ?

Skaitėt vasara savaitgalį ateina....

Atsakyti

Dabar kaip tik pasveikom , bandysim vel eit :)  . Kaip jau bus taip , sirgdavom gi ir namuose budamos .

O B  tai pasitaiso , tai vel issidirbineja Visko buna. Kadangi stebuklu  jau nebesitikiu tiesiog stengiuos atsiribot . Jei ilgiau negrizta  nebeskambinu , nebeieskau kaip anksciau .Jei matau, kad isgeres tiesiog nesneku,  uzsiimu savo reikalais ir tiek.

Atsakyti