Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(grange @ 2017 04 03, 10:35)
prasme skyles? pusles?  nors mazai ka patarsiu, nezinau kada paskutini karta rankose laikiau, bet daryciau su pirstinem jauciu ar dvigubom kokiom.. 

ne ne pūslės, o oda visa nuplyšo iš karto. Tai dvi apvalios skylutės smile.gif pradžioj dirbau su pirštinėmis tai pajutau kad nekas...tada be pirštinių bet nepadėjo. Darbe diskutavom- tai sakė ar su ar be tokioms baltarankėms vis tiek jos atsiras..... nes oda nepritaikyta grėbliui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pikkolo, nu sunkaus charakterio tavo vyrukas, vargs žmona su juo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ne ten tinklinis vilkdalgis, labai anktyvi jie, dare buna tokie pat tik rudi tai iš vis vasarį per sneiga žydi smile.gif

Del ranku nieko nepatarsiu ir man tas pats ir su pirštinem ar be ju , šeštadieni kaime užkaitau apsiaviua radus kažkokius senus kaliošus biggrin.gif nu ir ka jau ant užkulnio pšsles, dar gerai, kad bateliu nereik mautis, nepaeičiau
Atsakyti

Pikkolo ar ne per anksti? Ar naktimis gerai išmiega?

Nakti gerai miega, uzmiega ~20 val ir va jau kelinta ryta keliasi 7.30, tai bent as pamiegot gaunu. Nu bet diena, vos ne vos ryte uzmiega kokiam pusvalandziui, bet popietinio ilgo nebeismiega, ir vakare nenori numigt. Bet tai koks vaiko piktumas del to. Vaje vaje. Tikiuosi praeis greitai ir gris i savo vezes. 

Atsakyti
Atšils orai, gal lauke grynam ore geriau jam miegosis dienomis smile.gif

Kažin kaip Griaustine laikos, pasirodečia ji mums vakar biggrin.gif virtualiai ir vel dingo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 03, 11:37)
smile.gif

Kažin kaip Griaustine laikos, pasirodečia ji mums vakar biggrin.gif virtualiai ir vel dingo  bigsmile.gif

tai jos ten visos trys begėdės. JO dingo, iš paskos anos abi ....be be be.

Griaustinę dar kartais pamatysim.... kad jau tas sezonas smile.gif Bet tai šiaip mergos beeee.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 03, 11:41)
tai jos ten visos trys begėdės. JO dingo, iš paskos anos abi ....be be be.

Griaustinę dar kartais pamatysim.... kad jau tas sezonas  smile.gif  Bet tai šiaip mergos beeee.

Aha retėja mūsų gretos, liks tik pačios veteranės tongue.gif

Vis pagalvoju kažin kaip ta mergina iš Airijos ar tai Škotijos , gerai jau nepamenu kur paskui išsiregistravo, lyg laukesi tada unsure.gif
Atsakyti

ne ten tinklinis vilkdalgis, labai anktyvi jie, dare buna tokie pat tik rudi tai iš vis vasarį per sneiga žydi smile.gif

nu va panasiau buvo i ji, bet sudvejojau,nes anksti, pasirodo ankstyvu yra:)

Aha retėja mūsų gretos, liks tik pačios veteranės tongue.gif

Vis pagalvoju kažin kaip ta mergina iš Airijos ar tai Škotijos , gerai jau nepamenu kur paskui išsiregistravo, lyg laukesi tada unsure.gif

vasara visada buna maziau, ir apskritai, kas i fb issikrauste, kas is vis issikrauste. 

man kazkaip tiesa pasakius ir mazeja upas forumui, nezinau, nors seniau atrode negaleciau palikt, o dabar manau, kad laisvai. bet jei atsiribociau, tai daugiau ir nebesugrysciau jauciu, ta prasme jei issiregistruociau, tai nezadu.

man kaip uzeina pagal nuotaika jauciu, kartais norisi kasdien ilyst, kartais ne. 

bet kai tiek metu jau bendrauji su zmonemis, nu kazkaip atrodo sava.. 

nepamenu kas ten tokia buvo  :unsure: 

Atsakyti
dar dar iš tu senbuviu, kur ir Pempė mirksiukas.gif

Del bendravimo tai nebūtų nereiktu, bet yra keliose temose kelios tokios super duper agronomes , nu čia rimtai, kur viska apie augaliukus išmano, tai man labai gerai pasikonsultuoti kuom purkšti, ką kada seti bigsmile.gif tai del ju tikrai dar sm pabūsiu, nebent bankrutuotų pas internetinis pls bigsmile.gif
Atsakyti

Pikkolo neissikrauna vaikas :) Darateja imk 🎈  

As kai grebiu man visad pritrina rankas, ar su pirstinem bunu, ar be ju.

As jus skaitau kas diena. Rasyt nelabai turiu ka.... Labas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 03 balandžio 2017 - 12:12
Tai vat oras pas mus mus toks kaip vakar. Pavydėkit smile.gif sukaitau su puspalčiu per pietus, ėjau atsisegiojusi...

Dėl naujokės kur išsiregistravo, tai šiaip manau kai greitai išsiregistruoja manau mėto pėdas- t.y. prisiregistruoja kitu vardu. nes jei šiaip tai kam ta skuba, o maž po mėnesio dar norėsiu ką pasakyt. Gal dabar pvz tos seklės simano vardu skaito biggrin.gif

Sunfl. na kaip tai neturi ko pasakyt. ką veikei, ką gaminai, ką dukra.. smile.gif
Atsakyti
man tai šitas fb patiko biggrin.gif

https://www.facebook...6...e=3
Atsakyti

V-Rinė, kad gal neidomu tokie pasakojimai 😊

Atsakyti