Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 28, 20:04)
<p>Grange kokį tortą velykom kepsi ????</p>

cha aš savo gimtadieniui nieko nekepiau, tai jau velykoms tikrai nekepsiu. n metų nieko specialaus nedarau, nepatinka man tiesą pasakius velykos, tai bus tikrai eilinė diena, tik kad išeiginė biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 29, 13:39)
aš sau HM tai aplamai nematau ką pirkt. man kažkokie tysalai ir tiek.  Dukra vis ką randa. na aš aplamai galiu apeit pusė Akropolio ir nerasiu...kaip vyras kažkada prieš 3 metus gal nuvežė į gariūnus. Nu ir ką- nieko negavau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kaip sakoma išpindėjimas ir tiek....

labos ponios.

nu žiūriu kad tau su prekinimuisi sunkiai biggrin.gif nors hm tai ten gal tikrai labiau paaugliams, vaikams. na yra ten ir kitokių tų rūbų, bet man tai šiaip sau. retai ką randu. pas mus nėra bet sakykim lt palyginus tokio stiliaus, tai jau New Yorker geriau tada.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 29, 07:20)
na kažko panašaus į vyras, meilė, lova biggrin.gif

Sveikos  bigsmile.gif

biggrin.gif taip ir galvojau biggrin.gif Na, lova būna biggrin.gif , ir vyras joje biggrin.gif , o meilė ta ana prasme tai jau tikrai ne kasdien ax.gif

QUOTE(Cartman @ 2017 03 29, 12:35)
Šiandien į kiną. Darbinis kino pavasario seansas  rolleyes.gif

o tai ką - blogai? Norėčiau į kino pavasarį, sesė eina ax.gif . Ar jums neįdomų filmą parinko?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 03 28, 20:51)
tai nežinau ar čia ne koks trolis  unsure.gif

čia tipo galvoji, kad seka mus visas kažkas? bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

Na ir kur visos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 kovo 2017 - 15:21

Vaika tik ka uzmigdziau, nemiegojes nuo 14 val, dar skiepus gavo, susiles namie, reikejo perrengt grizus is gydytojos, tai piktas baisiai, bet pasidave siaip ne taip miegui.

Biski nervina tokie orai, vos ne kondisino namie reik, kai saule prikaitina, o lauke tai ner taip silta. Apgaule.

Atsakyti

Visos dirba darbo metu. Užpyyyyypeno tiek darbų. Dabar verdu burokėlių sriubą su šonkauliais. Guliu. nes pavargusi kaip kumelaitę.  

Dėl oro. Dieną pro langą šilta. Laukė šepsau. 

Grange nu pasivedei mano akyse..😆😆😆😆😆😆..ko tortų nekepi...na gerai bent pasakyk koks tau iš tavo kepamų yra pats pačiausias tau ?

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 29, 22:26)

o tai ką - blogai? Norėčiau į kino pavasarį, sesė eina ax.gif . Ar jums neįdomų filmą parinko?

filmas man toks šiaip sau buvo smile.gif nemėgstu, kai viskas daroma kine, kad šokiruotų vien dėl šokiravimo.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 30, 15:21)
čia tipo galvoji, kad seka mus visas kažkas?  bigsmile.gif

Sveikos  4u.gif

Na ir kur visos  mirksiukas.gif

Kur kur- darbe, repeticijoj, paskui valgiau ax.gif
Atsakyti

Labas mergaitės  :)

Paskutiniu metu mano rankos kaip prakeiktos.

Kažkurią dieną begaląsdama peilį darbe įsipjoviau giliai piršta( ties kauliuku). Pirštas lankstosi, tad žaizda gyja labai lėtai. Lyg to nebūtų gana aš dar tą vietą susitrenkiau.  :laugh:  

Tai tas pirštas ištino, žaizda supūliavo, skausmas nežmoniškas.

Galvojau lūžo jis man. 

O bet tačiau viskas gerai  :)

Piršto sulenkti dar negaliu, žaizda negraži. Bet svarbu neskauda ir viskas tvarkoj ten  :D

Kitoj rankoj buvau nepastebimai įsivariusi rakštį. Ir skaudėjo man ten, ir buvo jau pūlių susidarę.Kolegės ištraukė.

Plius alergija ant rankų.

Nebesuprantu kas čia su mano rankom darosi :)

Tai iš tų nervų nuėjau akinių nuo saulės nusipirkti :D

Veido forma mano tokia nedėkinga, nu  niekas netinka  :laugh:  O dabar tiek visokių grožių yra :wub:

Išsirinkau kažką...

Vėl susinervinau ir nuėjau marškinius fainus nusipirkau :laugh:

Oi sunkus tas moterų gyvenimas ...

Atsakyti
Oho Daratėja, tavo darbe rankos iš vis svarbu, ar naudojat pirštines?

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Oho Daratėja, tavo darbe rankos iš vis svarbu, ar naudojat pirštines?

Nepatogu dirbti su tomis pirštinėm  :)

Bet kuomet dirbu su jūrų gėrybėmis, žalia vištiena,mėsa, tada tai visada jas mūviu. 

Sveikos .

Savaitgalį dirbu, tai šnd darbų kiek namie  :wacko:

O kaip tingiu..... :ax:  Oi oi.

Atsakyti
sveikos,

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 30, 18:27)
Grange nu pasivedei mano akyse..😆😆😆😆😆😆..ko tortų nekepi...na gerai bent pasakyk koks tau iš tavo kepamų yra pats pačiausias ta

tai kad daugiau pačiai reikia ir valgyti, o man jau ko ko bet tortų tai netrūksta. rišt reikia su visam saldumynus, bet kaaaip sunku unsure.gif
na man iš visų keptų tas šokoladinis labiausiai įstrigęs, nes man patinka šoko.
juodas miškas šiaip ir skanus, su vyšniom.
Atsakyti
Labs 4u.gif
Daratėja, užsigeležink, ir naudok pastoviai pirštines, kad neįsivarytum ko nors bjauraus nepagydomo 4u.gif

Man irgi akiniai netinka, o bet tačiau šiandien užsisakiau ax.gif
Atsakyti