Su Atvelykiu
Vakar naktį kepsnį suvalgiau, dar degtinės stikliuku užgėriau ir važiavau miegoti. Nsąmonė

. Bet žiūriu, šiandien nieko, veidas ne baisesnis, nei įprastai ryte
Tuoj bažnyčion ir darbinian Atvelykin, būsiu zuikis su kinder kiaušiniais krepšelyje

.
QUOTE(Cartman @ 2017 04 22, 14:58)
Mes vakar su kaimynais kiemo picerijoj pasisėdėjom.
Šiandien openhouse vyksta, tai apsilankėm bendrosios pagabos centre ir gaisrinėj. Visai įdomu buvo, ypač BPC.
Oho, kaži, pas mus tokių atvirų durų gal nebūna
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 22, 16:28)
<p>Labos. Skauda galvą. Vat. </p><p>Pikkolo tigis savaitgalis. Įduodi vaiką tėčiui pasidžiaugt ir pasakyk tegu kreipiasi tik kai pieno bankas reikalingas....ir miegi miegi miegi....o dar kai oras toks tai nanau miegosis puikiai ☺</p><p>mano vyrai irgi miega. Vienas po naktinių šokių ☺ kitas šiaip. Aš irgi noriu bet nemiegosiu 😆 </p>
O tu galvą kada nors švietei?
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 21, 20:59)
Pempe, nepagalvoji, kad tempus gal letint? Tau polisio juodai truksta, o kur dar vaikai
Poilsio trūksta, bet tai kad ne visada pasirinksi, arba viskas supuola krūvon, arba ne. O kai kolektyve dalyvauji, tai reikia būti tada, kada reikia, o ne kada patogu

. Man mama irgi sako- neik į repeticijas, bet kaip neiti, jei vakar jau pasirodėm, kitą sekmadienį reiks, gegužės 13 reiks, ir birželio pradžioj. Tai dabar visur reikia, nes juk yra atsakomybė. Bet juk man smagu

. Ir labai faina išbandyti, ko niekad nebandei. Žvengiu iš žodžių kuriuos dainuojam, dabar dainuoju tą, iš ko namie tyčiojamės

. Na , panašiai "tylų vakarą aš ateisiu tyliai ir tu sėdėsi tyliai

".
O darbe bibliotekų savaitė, kaip tyčia per šventes, bet reikia. O dar į tarpą labai norėčiau į tikrą koncertą, Bareikis atvažiuoja, žiauriai norėčiau, jei tik spėsiu iš kito renginio kitam kaime(bendras projektas), ir jei kas veš. Bilietų gal dar yra
O vaikai gal ir mažokai mamą mato, bet tik mažoji to šiek tiek pasigenda

, dažniausiai tįsiuosi kartu, jei tik įmanoma.
Papildyta:
Vakar mūsų mieste vyrų chorų festivalis buvo, t.y. jau baigiamasis koncertas, į kurį pabėgau iš darbo, tai ir gruzinai buvo. Eikit sau- jėga, turbūt niekas taip nedainuoja, kaip gruzinai

. Verkiau visą laiką

. Šakės kaip gražu