Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Su Atvelykiu vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar naktį kepsnį suvalgiau, dar degtinės stikliuku užgėriau ir važiavau miegoti. Nsąmonė biggrin.gif . Bet žiūriu, šiandien nieko, veidas ne baisesnis, nei įprastai ryte biggrin.gif
Tuoj bažnyčion ir darbinian Atvelykin, būsiu zuikis su kinder kiaušiniais krepšelyje biggrin.gif .

QUOTE(Cartman @ 2017 04 22, 14:58)
Mes vakar su kaimynais kiemo picerijoj pasisėdėjom.
Šiandien openhouse vyksta, tai apsilankėm bendrosios pagabos centre ir gaisrinėj. Visai įdomu buvo, ypač BPC.

Oho, kaži, pas mus tokių atvirų durų gal nebūna hmm.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 22, 16:28)
<p>Labos. Skauda galvą. Vat. </p><p>Pikkolo tigis savaitgalis. Įduodi vaiką tėčiui pasidžiaugt ir pasakyk tegu kreipiasi tik kai pieno bankas reikalingas....ir miegi miegi miegi....o dar kai oras toks tai nanau miegosis puikiai ☺</p><p>mano vyrai irgi miega. Vienas po naktinių šokių ☺ kitas šiaip. Aš irgi noriu bet nemiegosiu 😆 </p>

O tu galvą kada nors švietei?

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 21, 20:59)
Pempe, nepagalvoji, kad tempus gal letint? Tau polisio juodai truksta, o kur dar vaikai  mirksiukas.gif

Poilsio trūksta, bet tai kad ne visada pasirinksi, arba viskas supuola krūvon, arba ne. O kai kolektyve dalyvauji, tai reikia būti tada, kada reikia, o ne kada patogu biggrin.gif . Man mama irgi sako- neik į repeticijas, bet kaip neiti, jei vakar jau pasirodėm, kitą sekmadienį reiks, gegužės 13 reiks, ir birželio pradžioj. Tai dabar visur reikia, nes juk yra atsakomybė. Bet juk man smagu biggrin.gif . Ir labai faina išbandyti, ko niekad nebandei. Žvengiu iš žodžių kuriuos dainuojam, dabar dainuoju tą, iš ko namie tyčiojamės lotuliukas.gif . Na , panašiai "tylų vakarą aš ateisiu tyliai ir tu sėdėsi tyliai biggrin.gif ".
O darbe bibliotekų savaitė, kaip tyčia per šventes, bet reikia. O dar į tarpą labai norėčiau į tikrą koncertą, Bareikis atvažiuoja, žiauriai norėčiau, jei tik spėsiu iš kito renginio kitam kaime(bendras projektas), ir jei kas veš. Bilietų gal dar yra ax.gif

O vaikai gal ir mažokai mamą mato, bet tik mažoji to šiek tiek pasigenda biggrin.gif , dažniausiai tįsiuosi kartu, jei tik įmanoma.

Papildyta:

Vakar mūsų mieste vyrų chorų festivalis buvo, t.y. jau baigiamasis koncertas, į kurį pabėgau iš darbo, tai ir gruzinai buvo. Eikit sau- jėga, turbūt niekas taip nedainuoja, kaip gruzinai wub.gif . Verkiau visą laiką biggrin.gif . Šakės kaip gražu wub.gif
Atsakyti

Labos. Viskas tai mano galvai jei ką. Man nuo sprando stuburo tai į vieną tai į kitą pusę vis užspaudžia. Sėdimas darbas savo padaro..... vž ne galvoj bėda o kauluose....

Šiandien tvarkiau tvarkiau namus, kuopiau spintas mečiau rūbus ☺ Ir susipykau su visais ir apsiverkiau net....nežinau kaip namuose palaikyt tvarką kai visi šika ir visiems gerai o čia mat kažkam negerai... nežinot ???,

Dabar priviriau sriubos , prigaminau bliūūūūdą salotų ir laukiam kada lazanija baigs kepti. Lašinius auginsim vasarai artėjant ☺☺☺☺ dar sutikau pažįstamą o ana kad sublogusi....tai ar begali būt blogesnė diena ????? 😅

Atsakyti
Pempe, nu ir kogi verkit tų gruzinu , bus dar ir be ju dainų tongue.gif

Vrine, tau panašiai kaip tam anekdote: jei negaliu suplonet , tai nors mano drauges tegul pastoreja biggrin.gif

ot priekabi biggrin.gif

spaudimas man šokineja tai normalus tai kokie 150, nešiojuos aparata kaip kokia pensininke bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 balandžio 2017 - 16:11

Jetau jetau, ka su tuo vaiku daryt, nu nemiega nors tu ka. Ir netikiu kad 5 men vaikui per diena uztenka 1,5 val pamiegot. Vos ne vos, per dudziausias asaras ir verkimus nulauziau miegot, lauke valandos neismiegojo, prabudo kazkur 14.45, ir tipo nenori jis miego? Nebezinau kaip ji uzmigdyt, bent ant ranku miegotu, anksciau bent valgant uzmigdavo, o dabar atrodo is visu jegu stengiasi neuzmigti. Jei tiek mazai diena miega, tai vakare negaliu nei ismaudyti, nei pati pavalgyti, nei aplamai prisesti, nes zirzimas iki asaru su klykimu nesibaigiantis, tik ant ranku nesiojamam gerai. O idomiausia kad kai iseinam i lauka, kad ir po 2 val budravimo, dar is kiemo neisvaziavus uzmiega, o namie niekaip. Nu kas per vaikas.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 23, 15:43)
<p>Labos. Viskas tai mano galvai jei ką. Man nuo sprando stuburo tai į vieną tai į kitą pusę vis užspaudžia. Sėdimas darbas savo padaro..... vž ne galvoj bėda o kauluose....</p><p></p><p>Šiandien tvarkiau tvarkiau namus, kuopiau spintas mečiau rūbus ☺ Ir susipykau su visais ir apsiverkiau net....nežinau kaip namuose palaikyt tvarką kai visi šika ir visiems gerai o čia mat kažkam negerai... nežinot ???,...Dabar priviriau sriubos , prigaminau bliūūūūdą salotų ir laukiam kada lazanija baigs kepti. Lašinius auginsim vasarai artėjant ☺☺☺☺ dar sutikau pažįstamą o ana kad sublogusi....tai ar begali būt blogesnė diena ????? 😅</p>

Žiauri diena, aha drinks_cheers.gif Jei kita plonesnė biggrin.gif Aš irg sukūdauu 3 kg, tai musėk irgi blogai ax.gif . Sesė sakė, kad dėl figūros gerai biggrin.gif .
Ir gerai, kad tavo galva dėl stuburo,o ne dėl galvos drinks_cheers.gif
Bet kad šiandien tvarkaisi, tai jau tikrai be ryšio . Pritariu tiems, kas nesitvarko biggrin.gif . Nėr ko sekmą dieną ir dar per Atvelykį, na proto visai neturi tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 23, 16:10)
Pempe, nu ir kogi verkit tų gruzinu , bus dar ir be ju dainų tongue.gif

spaudimas man šokineja tai normalus tai kokie 150, nešiojuos aparata kaip kokia pensininke  bigsmile.gif

Kokie vyrai , kokie vyrai ax.gif . Ant scenos idealūs atrodo biggrin.gif . Tai kaip neverksi biggrin.gif ax.gif

Lyg cinamonas padeda spaudimui hmm.gif . Pati nebandžiau. Svarbiausia- priežastį nuimti, bet jei tai ne mūsų valioj, tai reikia mesti rūkyti(mesk gi pagaliau biggrin.gif ) ir ką čia dar rolleyes.gif . dARŽOVIŲ DAGIAU VALGYK biggrin.gif . Kavą gali gerti kap gėrusi, patikimų įrodymų nėra, kad kava didintų. Žodžiu ax.gif . Gyvenkim 4u.gif

Išgersiu dar vieną vyno taurę į jūsų sveikatą Atvelykio proga biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2017 04 23, 17:07)
<p>Jetau jetau, ka su tuo vaiku daryt, nu nemiega nors tu ka. Ir netikiu kad 5 men vaikui per diena uztenka 1,5 val pamiegot. Vos ne vos, per dudziausias asaras ir verkimus nulauziau miegot, lauke valandos neismiegojo, prabudo kazkur 14.45, ir tipo nenori jis miego? Nebezinau kaip ji uzmigdyt, bent ant ranku miegotu, anksciau bent valgant uzmigdavo, o dabar atrodo is visu jegu stengiasi neuzmigti. Jei tiek mazai diena miega, tai vakare negaliu nei ismaudyti, nei pati pavalgyti, nei aplamai prisesti, nes zirzimas iki asaru su klykimu nesibaigiantis, tik ant ranku nesiojamam gerai. O idomiausia kad kai iseinam i lauka, kad ir po 2 val budravimo, dar is kiemo neisvaziavus uzmiega, o namie niekaip. Nu kas per vaikas.</p>

Tai eik bet kokiu oru į kiemą, na kas gi daryt ax.gif . Užaugs kada nors biggrin.gif
Atsakyti
Pempe, nerūkau, gal reiktų pradet? biggrin.gif

Dzin dzilin ir aš su vynu, bet riužavu bigsmile.gif , kažkaip nuo raudono persimetem su dukra ant rausvo biggrin.gif
Atsakyti

Cinamonas cukrui padeda kiek žinau. 

Pempe a ko tu sukūdai - čia taip nuo kebabų būna ???😠😠😠😠

Lyžuka su spaudimu nejuokauk. Žinai vistik su amžiumi 😅😅😅😅😅 ir vaistukų gal jau reik....

Atsakyti

😈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 balandžio 2017 - 17:37

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 balandžio 2017 - 17:36
Vrine ka čia rašineji tiek daug smile.gif

žinau kad amžius ne draugas man mirksiukas.gif , beje kaip visiems kitiems , bet kolkas sutarem puikiai , o dvi savaites jau maištas prasidejo
Atsakyti

Tai kad pempe kaskart rengti reik, uzknisa, o ir orai ne visada tokie kad noretusi eiti. Vat siandien pas mus 2 kartus snigo ir dar lyjo, dabar ir vejas pakilo.

Atsakyti

Čia tas teigubinimas žinučių kai iš telefo rašau. Parašau spaudžiu atsakyti....ir nieko...kabo 10...20 sek....tada dar kartą - vistiek kabo...tada dar kartą po 20 sek - tada bac trys žinutės...☺ Lyžuka visoms tas amžius deja ne geriausias draugas....☺ Pas daktariukus eik. Gal ką pasakys.  Einu lyginti. Dirbti. Baisu. o geriausia tai šiandien tiek tvarkiausi tiek tvarkiausi...mb grįžo iš darbo sūnus sako  mama tai visą dieną lovoj su telefu gulėjo. Nu šakės sakau ką....matot ką jie mato ir kaip mato....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 balandžio 2017 - 18:07