Buvom biski apsipirkt ir dabar bijau kad mazius nebutu persales, masinoj ir pardej susilo, o lauke vejas buvo. Nu gal neperpute. Nu orai tai tragedija. Nezinau kaip rengti vaiki. Seiles upeliais bega, pastoviai slapias, viskas i burna keliauja. Bet dantuku dar nesimato. Guodzia tik tai kad naktim gerai miega.
Sveikos. Oras joooo. Vėjas jooo . Lietus feeee. Kur pavasaris ???? Nematėt? Nesutikot ? Pasakykit kad ir pas mus užeitų....
penktadienis. valio. guliu ir tingiu. Pas dukrą draugė yra eis į koncertą kur aš laimėjau ☺ vat. Sūnų vakare išvešiu į naktinius šokius mokykloje. tai vat taip ir gyvenam. Valgyt nieki negaminsiu ☺
Dalyvaujame bendrame projekte, juosime juosta slenkantį piliakalnį

Bet smagu, man patinka, hipnotizuoja , nebegalvoji nieko ko nereikia, tik verčiam, patempiam, patikrinam, prispaudžiam, perkišam , prispaudžiam, verčiam...
oras tikrai... įdomus

Tingi, ane???????? Aš neseniai grįžau, tuoj svečiai trobon, ryt į darbą, vakare dainuoti, poryt giedoti ir renginys, pirmadienį Kaunan, visas kitas savaitės dienas kasdien po renginį(ir šeštadienį taip pat), sekmadienį giedoti ir vėl važiuoti dainuoti. Ir dar svečiai ar mes svečiuosimės. Tai gal pirmadienis bus laisvas. Gal

Smagiai gyvenat! Liuks!
Oras paskutinis s..... 😈 Noriu silumos. Daugiau nieko naujo.
Sveikos

O man zinokit patinka toks uzimtumas kaip pas Pempe.
Labaa rytas. Kaip sulaukti vakaro kai vaikas nuo 5.30 nemuega ir man pamiegot neleidzia? Jau negaliu kaip jis mane nervuoja su tuo nemiegojimu. Vakar vel tik 2 kartus miegojo. Vakare neimanoma koks piktas, akis trina, zirzia, visur negerai, bet ne uz ka nemiegos.
Sveikos. Oras baisus vel 😈
Nugis vaikis susiprato ir dar uzmigo ir numigom 1,5 val. Oras tikrai baisus, turbut neiseisim i lauka, tai mazai vaikis pamiegos. Bet anksti nueis tada vel miegot.
Šiandien openhouse vyksta, tai apsilankėm bendrosios pagabos centre ir gaisrinėj. Visai įdomu buvo, ypač BPC.
Labos. Skauda galvą. Vat.
Pikkolo tigis savaitgalis. Įduodi vaiką tėčiui pasidžiaugt ir pasakyk tegu kreipiasi tik kai pieno bankas reikalingas....ir miegi miegi miegi....o dar kai oras toks tai nanau miegosis puikiai ☺
mano vyrai irgi miega. Vienas po naktinių šokių ☺ kitas šiaip. Aš irgi noriu bet nemiegosiu 😆
Šiandien openhouse vyksta, tai apsilankėm bendrosios pagabos centre ir gaisrinėj. Visai įdomu buvo, ypač BPC.
jau galvojau kad fūra renkates naują

Sveikos

oras super skalbinius išnešiau ir parnešiau , neina net pakabint