Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Buvom biski apsipirkt ir dabar bijau kad mazius nebutu persales, masinoj ir pardej susilo, o lauke vejas buvo. Nu gal neperpute. Nu orai tai tragedija. Nezinau kaip rengti vaiki. Seiles upeliais bega, pastoviai slapias, viskas i burna keliauja. Bet dantuku dar nesimato. Guodzia tik tai kad naktim gerai miega.

Atsakyti

Sveikos. Oras joooo. Vėjas jooo . Lietus feeee. Kur pavasaris ???? Nematėt? Nesutikot ? Pasakykit kad ir pas mus užeitų....

penktadienis. valio. guliu ir tingiu. Pas dukrą draugė yra eis į koncertą kur aš laimėjau ☺ vat. Sūnų vakare išvešiu į naktinius šokius mokykloje. tai vat taip ir gyvenam. Valgyt nieki negaminsiu ☺

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 21, 06:59)
Čia naujas pomėgis ar būtinybe tokia?  bigsmile.gif

Dalyvaujame bendrame projekte, juosime juosta slenkantį piliakalnį biggrin.gif . Ne Gedimino biggrin.gif
Bet smagu, man patinka, hipnotizuoja , nebegalvoji nieko ko nereikia, tik verčiam, patempiam, patikrinam, prispaudžiam, perkišam , prispaudžiam, verčiam...

QUOTE(pikkolo @ 2017 04 21, 11:47)
<p>Buvom biski apsipirkt ir dabar bijau kad mazius nebutu persales, masinoj ir pardej susilo, o lauke vejas buvo. Nu gal neperpute. Nu orai tai tragedija. Nezinau kaip rengti vaiki. Seiles upeliais bega, pastoviai slapias, viskas i burna keliauja. Bet dantuku dar nesimato. Guodzia tik tai kad naktim gerai miega.</p>

oras tikrai... įdomus ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 21, 15:58)
<p>Sveikos. Oras joooo. Vėjas jooo . Lietus feeee. Kur pavasaris ???? Nematėt? Nesutikot ? Pasakykit kad ir pas mus užeitų....</p><p>penktadienis. valio. guliu ir tingiu. Pas dukrą draugė yra eis į koncertą kur aš laimėjau ☺ vat. Sūnų vakare išvešiu į naktinius šokius mokykloje. tai vat taip ir gyvenam. Valgyt nieki negaminsiu ☺</p>

Tingi, ane???????? Aš neseniai grįžau, tuoj svečiai trobon, ryt į darbą, vakare dainuoti, poryt giedoti ir renginys, pirmadienį Kaunan, visas kitas savaitės dienas kasdien po renginį(ir šeštadienį taip pat), sekmadienį giedoti ir vėl važiuoti dainuoti. Ir dar svečiai ar mes svečiuosimės. Tai gal pirmadienis bus laisvas. Gal ax.gif
Atsakyti

Smagiai gyvenat! Liuks!

Oras paskutinis s..... 😈 Noriu silumos. Daugiau nieko naujo. 

Sveikos

Atsakyti
Pempe, nepagalvoji, kad tempus gal letint? Tau polisio juodai truksta, o kur dar vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti

O man zinokit patinka toks uzimtumas kaip pas Pempe. 

Atsakyti

Labaa rytas. Kaip sulaukti vakaro kai vaikas nuo 5.30 nemuega ir man pamiegot neleidzia? Jau negaliu kaip jis mane nervuoja su tuo nemiegojimu. Vakar vel tik 2 kartus miegojo. Vakare neimanoma koks piktas, akis trina, zirzia, visur negerai, bet ne uz ka nemiegos.

Atsakyti

Sveikos. Oras baisus vel 😈

Atsakyti

Nugis vaikis susiprato ir dar uzmigo ir numigom 1,5 val. Oras tikrai baisus, turbut neiseisim i lauka, tai mazai vaikis pamiegos. Bet anksti nueis tada vel miegot. 

Atsakyti
Mes vakar su kaimynaia kiemo picerijoj pasisėdėjom.
Šiandien openhouse vyksta, tai apsilankėm bendrosios pagabos centre ir gaisrinėj. Visai įdomu buvo, ypač BPC.
Atsakyti

Labos. Skauda galvą. Vat. 

Pikkolo tigis savaitgalis. Įduodi vaiką tėčiui pasidžiaugt ir pasakyk tegu kreipiasi tik kai pieno bankas reikalingas....ir miegi miegi miegi....o dar kai oras toks tai nanau miegosis puikiai ☺

mano vyrai irgi miega. Vienas po naktinių šokių ☺ kitas šiaip. Aš irgi noriu bet nemiegosiu 😆 

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 04 22, 15:58)
Mes vakar su kaimynaia kiemo picerijoj pasisėdėjom.
Šiandien openhouse vyksta, tai apsilankėm bendrosios pagabos centre ir gaisrinėj. Visai įdomu buvo, ypač BPC.

jau galvojau kad fūra renkates naują bigsmile.gif

Sveikos bigsmile.gif

oras super skalbinius išnešiau ir parnešiau , neina net pakabint biggrin.gif
Atsakyti