Ojej Daratėja kaip baisu. O tu pvz subankrutuot negali ? O jis lt bankrotinasi ar latvijoj ? Bet tai nėr teisybės va tokiose situacijose atrodo. Nu prie ko čia tu...

tikrai ne kas kai reikia svetimas skolas apmoketi, lyg savu neturetume

Darateja nekas tikrai 🎈
Labas. Anksti sukilom. Jau ir namus apsitvarkiau.
Dar liko daugiau negu 7000 eu.
Tvarkau po truputi skyrybų dokumentus.
Geras advokatas kainuoja labai daug, kas ne mano kišenei šiuo metu.
O va su nemokamu advokatu viskas juda labai labai lėtai.
Po skyrybų man liktų puse skolos. Vis mažesnė suma, o ir antstoliai nuskaičiuotu mažesnę dalį (db nuo mano atlyginimo nuskaičiuoja 60%).
Situacija bjauri!
Bet tai tik pinigai
Kada nors bus geriau
eina sau.. tikrai, kad bjauri situacija, tuo labiau tu likai viena su vaikuciais, ir turi moketi jo skolas...
ner teisybes. tokie dalykai labai delikatus, ir jei skyrybos 'ne graziuoju" tai ir klimpsti kartu.
pamenu kai maniskis po skyrybu ir turejo panasu reikala, na truputi kitokia situacija tik, bet irgi 3 metus turejo moketi ex skolas, nes jos buvo dar santuokos metu, ir kai issikiri, tai abu i tai iklimpsta irgi.kiek pro teismus prasitampe ir visa kita biurokratija net bloga daros,pagalvojus, uz tai is paskolai daugiau kliude pasiimt, ir kiti dalykai. kai tuokies, nepagalvoji pasirasyti kontrakto, bet tokiu atveju labai pagelbetu.
Labas. Anksti sukilom. Jau ir namus apsitvarkiau.
oho taip is ryto darbinga
as darbe sedziu, su jogurtu ir granola. pusryciai.
rami diena nusimato, jauciu..
Sveikos
Darateja
Oras tai ''pasakiskas'' praeitais metais saule silde ir su trumpom rankovem lakstom,o dabar....
Sian su vaikais pas akiu gydytoja
oho taip is ryto darbinga
as darbe sedziu, su jogurtu ir granola. pusryciai.
rami diena nusimato, jauciu..
O tai ko laukt Atsikeliu ir pirmyn
Jau ir valgyt pagaminta, dar lauke pabusim
O tai ko laukt
Atsikeliu ir pirmyn
Jau ir valgyt pagaminta, dar lauke pabusim
nezinau gal kad man neiprasta, tai ir nusistebejau
Ojej Daratėja kaip baisu. O tu pvz subankrutuot negali ? O jis lt bankrotinasi ar latvijoj ? Bet tai nėr teisybės va tokiose situacijose atrodo. Nu prie ko čia tu...
Lietuvoj.
Kad aš daugiau skolų neturiu, tai dėl 7000 kaži ar būtų galima bankrutuoti
Šiaip čia padėtų labai geras advokatas.
Bet ir kainos pas jų labai geros
Kai pats paprastas žmogus neišmanai tokių reikalų, tai ir darbo su tavim kas ką nori!
Labas rytas .
Aš tik db iš lovos-išsimiegojau fantastiškai
Reikia nunešti kelnes iki siuvyklos. Važiuot nusipirkti lęšius.
Mamai kur pirkau auskarus, tai vienas neužsisega Brokas koks bus. Tai reikia važiuot į tą parduotuvę.
O ryt jau į darbą
grange,jei namie butum ir prikeltu ar atsikeltum anksti tai gal ir butu pas atve taip Kol vaikai mazi dazniausia taip ir susisuki,tada visa diena tavo
As dabar kol galiu tingiu,valgau miegu, svori auginu,sian jau veidrodi kumpius pamaciau,nuo svorio nukritusio buvo dinge..
grange,jei namie butum ir prikeltu ar atsikeltum anksti tai gal ir butu pas atve taip
Kol vaikai mazi dazniausia taip ir susisuki,tada visa diena tavo
As dabar kol galiu tingiu,valgau miegu, svori auginu,sian jau veidrodi kumpius pamaciau,nuo svorio nukritusio buvo dinge..
Taip taip.
Viska pasidariau, dukra pietu miega, o va eisiu tase nert. Gal kavos dar isgert 😊
grange,jei namie butum ir prikeltu ar atsikeltum anksti tai gal ir butu pas atve taip
Kol vaikai mazi dazniausia taip ir susisuki,tada visa diena tavo
na turbut