Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(KolJe @ 2017 05 10, 11:22)
<p>Sveikos. </p><p>

išeiginiauji ar sergat kas , kad namie tupi?
Atsakyti

Taigi nebedirbu, jau pora menesiu ;) 

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 05 10, 11:55)
<p>Taigi nebedirbu, jau pora menesiu ;) </p>

nesupratau...praskaičiau ar nesigirei- tipo visiškai nebedirbi? išėjai iš to ano darbo??? bigsmile.gif
Atsakyti

Vrine,rasiau gi,kad dare tyrimus ir neturiu imuniteto vaikiskom ligom,todel negaliu dirbt darbe su mazais vaikais ;) O su vyresniais neturi ka pasiulyti,tai sedziu namie ir tinginiauju :) 

Atsakyti
o tai tipo išėjai be teisės sugrįžti???? na ne ten atostogoms ar kaip. O yra ten pas jumi atostogos vaiko priežiūrai šiaip kiek laiko duoda (na manau ne kaip pas mus 3 metus smile.gif ).
Tiek norėjai to darbo ir vat...
ar tau negaila jo?
Atsakyti

Kaip tai be teises sugryzti? Kazka tu cia sapalioji :)

Tai dekretas prasideda 6 savaites pries gimdymo termina. Gali du metus pasirink,tik kad maziau pinigu gausi. Uz 3 metus nieko. Tai dar nezinau ar grysiu,dar turiu laiko, gal kur kitur rasiu,o gal savo atsidarysiu :) 

O ko gailetis,kad darbe istisai stresas? 

Atsakyti
na gal ne taip paklausiau (o ne sapalioju tongue.gif ). Tai tu čia jau dekretinių išėjai, kokių kasmetinių ar aplamai iš darbo lauk išėjai norėjau paklaust.
tu atsakei o aš vis tiek nesupratau....
Atsakyti

Vrine,rasiau gi,kad dare tyrimus ir neturiu imuniteto vaikiskom ligom,todel negaliu dirbt darbe su mazais vaikais ;) O su vyresniais neturi ka pasiulyti,tai sedziu namie ir tinginiauju :)

Tai kaip fainai. Kaip as svajojau apie toki laika 😊

Atsakyti

ar žiūrėjot kas Euroviziją vakar?
aš tai nusiteikiau žiūrėt, ,mačiau pradžios dainą , poto 5 dainos truputį ...ir poto nieko.
nusprendžiau kad nesu gerbėja ir nėr ko čia kankintis (nes labai miego norėjau) ir nėr ko žiūrėt kai LT nedainuoja smile.gifsmile.gif

Ziurejau.tikrai kad nykus, niekas per daug neistrigo... 

musiske (belge) nepatiko is pradziu, bet kai kelis kart paklausiau, tai visai nieko. na bent i finala pateko. 

idomu kaip bus ketv. Lt dainos negirdejus,reiktu paklausyt. tikiuos, kad ji dainuoja geriau, nei kalba angliskai per interviu, nes ten tai absoliutus kosmaras. 

jau geriau sakytu visai nemoka, ir imtu verteja, tai bent normaliai pakalbetu... 

Atsakyti

(na manau ne kaip pas mus 3 metus smile.gif).

man tai patinka veidai belgiu pvz. kai pasakau cia, kad gali pasirinkt ir but tris metus  :D  :D  :D  netiki ..

Atsakyti

Vrine gi rasiau,kad jei jie neturi man kitos darbo vietos ismesti nescios negali. Darbo sutartis nenutraukta,nei as pati isejau, moka alga sedziu namie. Seip jei tureciau imuniteta,dekretas cia 6 savaites pries gimdyma ir pasirenki metams ar dviem likt namie su vaiku. Dazniausia ima visi metams, nes moka 65% algos.  :4u: Rasiau gi fb,neskaitei :P​ 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 05 09, 22:31)

O kokia tai mankšta? Į ką panašu?

Kalanetika iš esmės yra mankšta sumiksuota iš jogos ir baleto trenažų biggrin.gif labai tinka stuburininkams.
Atsakyti