išeiginiauji ar sergat kas , kad namie tupi?
Taigi nebedirbu, jau pora menesiu ;)
nesupratau...praskaičiau ar nesigirei- tipo visiškai nebedirbi? išėjai iš to ano darbo???

Vrine,rasiau gi,kad dare tyrimus ir neturiu imuniteto vaikiskom ligom,todel negaliu dirbt darbe su mazais vaikais ;) O su vyresniais neturi ka pasiulyti,tai sedziu namie ir tinginiauju
Kaip tai be teises sugryzti? Kazka tu cia sapalioji
Tai dekretas prasideda 6 savaites pries gimdymo termina. Gali du metus pasirink,tik kad maziau pinigu gausi. Uz 3 metus nieko. Tai dar nezinau ar grysiu,dar turiu laiko, gal kur kitur rasiu,o gal savo atsidarysiu
O ko gailetis,kad darbe istisai stresas?
Vrine,rasiau gi,kad dare tyrimus ir neturiu imuniteto vaikiskom ligom,todel negaliu dirbt darbe su mazais vaikais ;) O su vyresniais neturi ka pasiulyti,tai sedziu namie ir tinginiauju
Tai kaip fainai. Kaip as svajojau apie toki laika 😊
ar žiūrėjot kas Euroviziją vakar?
aš tai nusiteikiau žiūrėt, ,mačiau pradžios dainą , poto 5 dainos truputį ...ir poto nieko.
nusprendžiau kad nesu gerbėja ir nėr ko čia kankintis (nes labai miego norėjau) ir nėr ko žiūrėt kai LT nedainuoja
Ziurejau.tikrai kad nykus, niekas per daug neistrigo...
musiske (belge) nepatiko is pradziu, bet kai kelis kart paklausiau, tai visai nieko. na bent i finala pateko.
idomu kaip bus ketv. Lt dainos negirdejus,reiktu paklausyt. tikiuos, kad ji dainuoja geriau, nei kalba angliskai per interviu, nes ten tai absoliutus kosmaras.
jau geriau sakytu visai nemoka, ir imtu verteja, tai bent normaliai pakalbetu...
(na manau ne kaip pas mus 3 metus
).
man tai patinka veidai belgiu pvz. kai pasakau cia, kad gali pasirinkt ir but tris metus
netiki ..
Vrine gi rasiau,kad jei jie neturi man kitos darbo vietos ismesti nescios negali. Darbo sutartis nenutraukta,nei as pati isejau, moka alga sedziu namie. Seip jei tureciau imuniteta,dekretas cia 6 savaites pries gimdyma ir pasirenki metams ar dviem likt namie su vaiku. Dazniausia ima visi metams, nes moka 65% algos. Rasiau gi fb,neskaitei
Kalanetika iš esmės yra mankšta sumiksuota iš jogos ir baleto trenažų