Fb gal ir praleidau. Bet dabar taip aiškiai supratau..😅😅😅 tai sakyč tau nuskilo. dirbt nereikia alga eina....šiaip daug priaugai, jau panaši į neštukę ???? Kaip savijauta kaip pacanas - aktyvus ? o man aplamai sunkus dabar laikas. Darbe darbo lb daug. Mokyklose visi tie baigiamieji koncertai renginiai ir tt tai tik spėk suktis. Va ir dabar tik tik grįžau į namus. Išėjau po 7 ir grįžau po 7 val. Muzikoj vaiko buvo koncertas. Labai gražu tik tas bėgimas.....
Nedaug priaugau,gegužės 2d. 800gr.tebuvo. Pries tai pora mėn. Krito svoris. Dėl svorio nepergyvenk Lb. Praeitį nėštumą buvo 12-14kg.nežinau ar tiek datrauksiu šį kart aktyvus
pupso pilvas,jau nepaslepsiu

Pempe, tai bredžiukas nuėmė spazmus????

man tai kai taip kas neaiškiai suskausta bijau taip gydytis- o jei reiks į ligoninę

Neee... keturis gurkšnius tegeriau, ne butelį juk

Lyžuka, pamiršau raudoną vyną, o ir neturėjau, ir šiandien neturiu, vyrą graužiu dabar

oho, kaip faina, aš tokios norėčiau. Tik, jaučiu, niekas man neišeitų

Tai kaip raumenukai

Papildyta:

sniega matem tik ore, jau ant žemes nelikdavo, dabar ryte ant mašinu stiklo dar kai kur baltavo tai matyt naktį gavom porcija

Gyva

Gal tau pakrito?
As visad turejau padidejusi spaudima, bet po gimdymo susitvarke spaudimas.
Nesimatuoju, bet jaučiu, kad šokineja , na aišku reikia ribot visokius tokius vynelius, bet negaliu valios ner

girdejau net facebuką žada blokuot kad alko reklama nepralistų

Vėl kokia baisi šalna, jaučiu, amen mano krūminiam bijūnui, ir dar kaži ar ne alyvoms. Jei tikrai bus taip, tai kaip gaila... Jau šiais metais žiedukai buvo sukrauti.
Apie knygas jūsų čia kažkada klausiau, nes noriu savos kaitytojams ką nors parekomenduoti

Papildyta:

o del knygu tai paskutine tevas Braunas, bet jau n kartu skaityta šiaip patraukė ant detektyvu, plius patinka kaip visi tie įvykiai dazniasia buna pridengti vakaro prieblanda

"sODININKAS..." irgi ar ne Montefiore, tik aš jos neturiu.

Vakar viena pana kaip tik šios ieškojo, bet irgi neturiu, nukreipiau į kitur

Atvaryk pas mane duosiu

sveikos,
kokia negirdeta ta manksta kur cartman eina. idomiai
mes vakar pirma kart ir sporte buvom. uzsirasem, kad su programa padarytu. jau seniai reikejo prisiruost, ale vis pasiteisinimu radau. geda. kai is darbo gaunam tokia privilegija, kad nemokamai, tai reikia naudotis. naujas klubas, naujam pastate,tai fainai. bet buvo sunku, na pirma diena ner ko noret, bet drebejo ir rankos ir kojos po to
mano prasta situacija, na bet pamazu pamazu prasijudinsiu..
oho, kaip faina, aš tokios norėčiau. Tik, jaučiu, niekas man neišeitų

Tai kaip raumenukai

tai pirmus kartus ir neturi išeit,viskas palaipsniui

raumenukus skaudėjo, šiandien vėl einu

aš šitą pasirinkau iš esmės pasirinkau, nes užsiėmimai prie pat namų vyksta, tai visai patogu. Pradžioj labiau aerobikos norėjau ir kur nors, kur pigiau, bet nuėjau į vieną treniruotę, visai nieko pasirodėi Ir pagalvojau, kad jau geriau daugiau pamokėsiu, bet nešvaistysiu valandos dar vien važinėjimui (o dar tada ir rūbus tasytis ir pan).
Koks gražus viršelis

gerai, kai darbas tokius apmoka

raumenukus skaudėjo, šiandien vėl einu

aš šitą pasirinkau iš esmės pasirinkau, nes užsiėmimai prie pat namų vyksta, tai visai patogu. Pradžioj labiau aerobikos norėjau ir kur nors, kur pigiau, bet nuėjau į vieną treniruotę, visai nieko pasirodėi Ir pagalvojau, kad jau geriau daugiau pamokėsiu, bet nešvaistysiu valandos dar vien važinėjimui (o dar tada ir rūbus tasytis ir pan).
Esu aerobiką du kartus gyvenime lankiusi skirtingose vietose. Ir netrumpai. Patiko, geri prisiminimai. Išvis, su kompanija sportuoti visai kas kita, nei vienam kažką bandyti. Tas manęs niekaip neveža. Savo stuburo mankštas greitai užmečiau

Tik abejoju, ar išlauksiu iki galo, kažkaip šiemet trūksta entuziamo, nei dainų žinau, nei klipų žiūrėjau.
Žiūrėsite?
Tik neapsimeskit, kad miegat