Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Fb gal ir praleidau. Bet dabar taip aiškiai supratau..😅😅😅 tai sakyč tau nuskilo. dirbt nereikia alga eina....šiaip daug priaugai, jau panaši į neštukę ????  Kaip savijauta kaip pacanas - aktyvus ? o man aplamai sunkus dabar laikas. Darbe darbo lb daug. Mokyklose visi tie baigiamieji koncertai renginiai ir tt  tai tik spėk suktis. Va ir dabar tik tik grįžau į namus. Išėjau po 7 ir grįžau po 7  val.  Muzikoj vaiko buvo koncertas. Labai gražu tik tas bėgimas..... 

Atsakyti

Nedaug priaugau,gegužės 2d. 800gr.tebuvo. Pries tai pora mėn. Krito svoris. Dėl svorio nepergyvenk Lb.  Praeitį nėštumą buvo 12-14kg.nežinau ar tiek datrauksiu šį kart :) aktyvus :) pupso pilvas,jau nepaslepsiu :)

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 05 10, 10:13)
sninga... unsure.gif
Pempe, tai bredžiukas nuėmė spazmus???? smile.gif
man tai kai taip kas neaiškiai suskausta bijau taip gydytis- o jei reiks į ligoninę  biggrin.gif  biggrin.gif poto visas kaimas kalbės kad girtą atvežė  biggrin.gif  biggrin.gif

Neee... keturis gurkšnius tegeriau, ne butelį juk biggrin.gif . O dėl ligoninės, jei bėda, ne tą išgersi, ir bus tas pats, kas ką pagalvos. Kad tik padėtų

Lyžuka, pamiršau raudoną vyną, o ir neturėjau, ir šiandien neturiu, vyrą graužiu dabar ax.gif

QUOTE(Cartman @ 2017 05 10, 15:37)
Kalanetika iš esmės yra mankšta sumiksuota iš jogos ir baleto trenažų biggrin.gif labai tinka stuburininkams.

oho, kaip faina, aš tokios norėčiau. Tik, jaučiu, niekas man neišeitų smile.gif .
Tai kaip raumenukai mirksiukas.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 10, 07:35)
Gyva  mirksiukas.gif

sniega matem tik ore, jau ant žemes nelikdavo, dabar ryte ant mašinu stiklo dar kai kur baltavo tai matyt naktį gavom porcija smile.gif

Gyva rolleyes.gif . Aš apie save irgi tiek galiu pasakyt biggrin.gif . Pamatavo šiandien, ir man jau 140 spaudimas, o net nejaučiau per tą spaudim po krūtinkauliu.
Gal tau pakrito?
Atsakyti

As visad turejau padidejusi spaudima, bet po gimdymo susitvarke spaudimas.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 05 10, 21:19)

Gal tau pakrito?

Nesimatuoju, bet jaučiu, kad šokineja , na aišku reikia ribot visokius tokius vynelius, bet negaliu valios ner bigsmile.gif gal bent seimas už mane sutvarkys šitą reikalą biggrin.gif

girdejau net facebuką žada blokuot kad alko reklama nepralistų bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vėl kokia baisi šalna, jaučiu, amen mano krūminiam bijūnui, ir dar kaži ar ne alyvoms. Jei tikrai bus taip, tai kaip gaila... Jau šiais metais žiedukai buvo sukrauti.

Apie knygas jūsų čia kažkada klausiau, nes noriu savos kaitytojams ką nors parekomenduoti smile.gif . O maniškiams kas daugiausiai patinka,atmintinai gal nesusakysiu, bet kai ką atsimenu. "Aš, Mona Liza" labai gyrė, kad skaitė, atsitraukti negalėjo. Montefiore "Dėžutė su drugeliu", "Namas prie jūros" . "Glesum", Druska jūrai" iš lietuviškų. "Dievas visada keliajauja incognito". Dabar daugiau atmintinai neatmenu, bet čia iš populiariausių. Vaikams be konkurencijos "Kakė Makė" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 03, 12:22)
o aš pirma diena su bateliais išėjau, ot pavasaris gegužį dar vos ne žieminiu reikia  biggrin.gif

o del knygu tai paskutine tevas Braunas, bet jau n kartu skaityta šiaip patraukė ant detektyvu, plius patinka kaip visi tie įvykiai dazniasia buna pridengti vakaro prieblanda  bigsmile.gif  dabar nežinau norisi ko nors lengvo nepakraunančio galvos, gal ką Pempe pasiūlysi/ Gali but klasika gali but dabartiniai, ai dar skaičiau neseniai Sodininkas iš Prancūzijos nebloga bet natra kartą neskaityčiau  mirksiukas.gif

"sODININKAS..." irgi ar ne Montefiore, tik aš jos neturiu.

QUOTE(Cartman @ 2017 05 03, 13:07)
aš paskutinę skaičiau Skrydį virš gegutės lizdo,dar kaip tik sekančią dieną po perskaitymo ėjom į spėktaklį tą patį, tai išvis įspūdį sustiprino  rolleyes.gif

Vakar viena pana kaip tik šios ieškojo, bet irgi neturiu, nukreipiau į kitur smile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 05 03, 20:53)
<p>Labos. Mano paskutinė skaityta Sillva rerum dvi dalys. Laukiu trečios iš kolegės. Bibliotekon neinu skaitau ką iš kur gaunu. vasarą sunkiau su laiku būna..</p><p></p><p>Kaip gyvenat ?  Aš normaliai ☺ prisukau balandėlių  dviem dienom. Ryt po darbo važiuojam krikštadukros su gimtadieniu sveikint . šašlykų gausim ☺ dar ryt algų diena. Gera diena ☺ per pietus eisiu sijono pirkt nes darbinis baigiasi labai. Bet kaio ten yra pas mane - jei jau koks smagus tai ir dėviu tą patį nors spintoj dar jų kitokių  nnnn kabo...</p>

Atvaryk pas mane duosiu 4u.gif . Dabar tik pirma dalis paimta biggrin.gif
Atsakyti
Aha Pempe, ta knyga:
https://www.knygos.l...is-prancuzijos/

bet ar rekomenduočiau nežinau, sau nebe smile.gif
Atsakyti

sveikos, 

kokia negirdeta ta manksta kur cartman eina. idomiai  :rolleyes: 

mes vakar pirma kart ir sporte buvom. uzsirasem, kad su programa padarytu. jau seniai reikejo prisiruost, ale vis pasiteisinimu radau. geda.  :wink:  kai is darbo gaunam tokia privilegija, kad nemokamai, tai reikia naudotis. naujas klubas, naujam pastate,tai  fainai. bet buvo sunku, na pirma diena ner ko noret, bet drebejo ir rankos ir kojos po to  :karsta:  mano prasta situacija, na bet pamazu pamazu prasijudinsiu..  :flirt2: 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 05 10, 21:19)

oho, kaip faina, aš tokios norėčiau. Tik, jaučiu, niekas man neišeitų smile.gif .
Tai kaip raumenukai mirksiukas.gif ?

tai pirmus kartus ir neturi išeit,viskas palaipsniui smile.gif
raumenukus skaudėjo, šiandien vėl einu biggrin.gif

aš šitą pasirinkau iš esmės pasirinkau, nes užsiėmimai prie pat namų vyksta, tai visai patogu. Pradžioj labiau aerobikos norėjau ir kur nors, kur pigiau, bet nuėjau į vieną treniruotę, visai nieko pasirodėi Ir pagalvojau, kad jau geriau daugiau pamokėsiu, bet nešvaistysiu valandos dar vien važinėjimui (o dar tada ir rūbus tasytis ir pan).
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 11, 07:22)
Aha Pempe, ta knyga:
https://www.knygos.l...is-prancuzijos/

bet ar rekomenduočiau nežinau, sau nebe smile.gif

Koks gražus viršelis wub.gif

QUOTE(grange @ 2017 05 11, 08:27)
<p>sveikos, </p><p></p><p></p><p>kokia negirdeta ta manksta kur cartman eina. idomiai  rolleyes.gif </p><p>mes vakar pirma kart ir sporte buvom. uzsirasem, kad su programa padarytu. jau seniai reikejo prisiruost, ale vis pasiteisinimu radau. geda.  wink.gif  kai is darbo gaunam tokia privilegija, kad nemokamai, tai reikia naudotis. naujas klubas, naujam pastate,tai  fainai. bet buvo sunku, na pirma diena ner ko noret, bet drebejo ir rankos ir kojos po to  karsta.gif  mano prasta situacija, na bet pamazu pamazu prasijudinsiu..  flirt.gif </p>

gerai, kai darbas tokius apmoka thumb_yello.gif

QUOTE(Cartman @ 2017 05 11, 18:02)
tai pirmus kartus ir neturi išeit,viskas palaipsniui  smile.gif
raumenukus skaudėjo, šiandien vėl einu  biggrin.gif

aš šitą pasirinkau iš esmės pasirinkau, nes užsiėmimai prie pat namų vyksta, tai visai patogu. Pradžioj labiau aerobikos norėjau ir kur nors, kur pigiau, bet nuėjau į vieną treniruotę, visai nieko pasirodėi Ir pagalvojau, kad jau geriau daugiau pamokėsiu, bet nešvaistysiu valandos dar vien važinėjimui (o dar tada ir rūbus tasytis ir pan).

Esu aerobiką du kartus gyvenime lankiusi skirtingose vietose. Ir netrumpai. Patiko, geri prisiminimai. Išvis, su kompanija sportuoti visai kas kita, nei vienam kažką bandyti. Tas manęs niekaip neveža. Savo stuburo mankštas greitai užmečiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 gegužės 2017 - 20:32
Juk Eurovizija tuoj bigsmile.gif . Prmą dalį pražiopsojau, galvojau, kad kitą dieną.
Tik abejoju, ar išlauksiu iki galo, kažkaip šiemet trūksta entuziamo, nei dainų žinau, nei klipų žiūrėjau.
Žiūrėsite?
Tik neapsimeskit, kad miegat biggrin.gif
Atsakyti

Nemiegu nors visi kiti miega. Žiūriu euroviziją ir į telefą ☺ antra daina ir abi baisios. Lt tikrai nelauksiu nes jie visai į galą...nepatikėsit - nesu girdėjusi mųsų lt dainos. Ot eurovizijos fanė ane....

Atsakyti