Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Man irgi į darbą, tik nuo 10. Bet iki 6. Ir dar renginys vidury darbo.

Imk, pusę taurės duodu biggrin.gifPusę pasiliksiu biggrin.gifTaurė nemaža biggrin.gif

Man nuo 9 iki 23 dirbti  :wacko:

Pasirodo visai gerai tau "lenda" tas vynas  :liezuvis:

Atsakyti

pusbrolis vyro, per 6 men vežys suvalge unsure.gif

girdejot ta meskikiečiu tv serialu žvaigzde skrandzio vežiu serga ?
Atsakyti

pusbrolis vyro, per 6 men vežys suvalge unsure.gif

:unsure:

Kuri?

Atsakyti

Ryt i klases susitikima varau. 150 metu mokyklai ir 20 metu musu laidai. Planuoja visi dalyvaut, tai bus idomu. Liksim pas tevus nakvot, kad neissiderintu mum ritmas. Ziuresim kaip mazius svetimoj vietoj nakvos, nes dukra pirmais metais ne namie nemiegodavo, tik dienini miega.

Atsakyti

Lyžuka ojej.

Daratėja negerk alaus. Pilvota paliksi...

Pempe  na tau tai aplamai kažkaip vynas ir vynas.... taip dažnokai sakyč ...

baisu 😆😆😆😆

aš tai mažai alkoholio  geriu.  tikrai mažai ir dar stengiuos iki minimumo sumažint. Ir vyrą baru už be prigos išgertą alaus skarbonkę. Nėr ko tručytis   

PIkolo faina tau diena nusimato. O aš važiuosiu į sodą gėlynų tvarkyt. Vat.

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2017 05 12, 21:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71624701" data-time="1494612965">
<div>
<p>pusbrolis vyro, per 6 men vežys suvalge vartotojo įkelta nuotrauka
girdejot ta meskikiečiu tv serialu žvaigzde skrandzio vežiu serga ?</p>
</div>
</blockquote>
<p> unsure.gif</p>
<p>Kuri?</p>

Edit Gonzales, čia iš atminties rašau pavarde tikrai netaisyklingai mirksiukas.gif

Pikkolo jau čia kažkas stebėjosi bet ir aš nusistebesiu nu įsivaizdavau jaunesnę kur kas tave bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kava jau išgerta, anksti priplėšia ax.gif
Net keista žalią peizažą už lango matyti wub.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2017 05 12, 20:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="71624686" data-time="1494612585">
<div>
<p>Man irgi į darbą, tik nuo 10. Bet iki 6. Ir dar renginys vidury darbo.
Imk, pusę taurės duodu vartotojo įkelta nuotraukaPusę pasiliksiu vartotojo įkelta nuotraukaTaurė nemaža
</blockquote>
<p>Man nuo 9 iki 23 dirbti  wacko.gif</p>
<p>Pasirodo visai gerai tau "lenda" tas vynas  liezuvis.gif</p>

O, tai tau kur kas geriau blink.gif
Vyną patobulinau nealkoholiniu imbieriniu, tai visai skaniai sulindo biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 12, 20:16)
pusbrolis vyro,  per 6 men vežys suvalge  unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 05 12, 21:17)
<p>Lyžuka ojej.</p><p>Daratėja negerk alaus. Pilvota paliksi...</p><p>Pempe  na tau tai aplamai kažkaip vynas ir vynas.... taip dažnokai sakyč ...</p><p>baisu 😆😆😆😆</p><p>aš tai mažai alkoholio  geriu.  tikrai mažai ir dar stengiuos iki minimumo sumažint. Ir vyrą baru už be prigos išgertą alaus skarbonkę. Nėr ko tručytis   </p><p>PIkolo faina tau diena nusimato. O aš važiuosiu į sodą gėlynų tvarkyt. Vat.</p>

Neleidi, ane ax.gif ? O šiandien bus vėl vyno, ir jau raudono ax.gif . Neatsisakysiu, nė negalvok tongue.gif
Kad tik noro būtų ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 12, 21:32)
Edit Gonzales, čia iš atminties rašau pavarde tikrai netaisyklingai  mirksiukas.gif

Pikkolo jau čia kažkas stebėjosi bet ir aš nusistebesiu nu įsivaizdavau jaunesnę kur kas tave  bigsmile.gif

paguglenau, prisimenu ją, niekšes vis vaidindavo. Jau 51 metų bigsmile.gif . Bet kaip panelė arodo. Tikiuosi, viskas bus gerai jai.

pikkolo- gražios tau šventės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir visoms gražios dienos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Atsakyti

Labas rytas. 

Pempe kas per jeeeee???

vynas ar eurovizija ?

Mrs šiandien vaikų folkliro fest

tivalyje labai gražiame piliakalnyje sudalyvausim. Vat.

Atsakyti

Nu labas cioces. Vakar susitikimaas praejo gerai. Skvernelis netgi dalyvavo, pasirodo jis baiges ta pacia mokykla. O man liepe atsiust nuotrauka, ides i mokyklos muzieju prie sia mokykla baigusiu mokslininku. Vat 😋 Tik labai viskas uzsitese, nes kviete pasisakyti visas dalyvavusias laidas. Tai seniausi buvo baige 1947 metais!!!!! Du tokie diedukai. Paskui prisifotkinom visi. Is klases tik 2 nebuvo, o vienas net specialiai is UK grizo! Dar pasisedejom kavinej, kur labai ilgai laukem patiekalu. O galiausiai pamirsau susimoket ir islekiau. Klasioke sake uzdes, bet dabar suku galva kaip jai atiduot. Vaikis pabyvo 6 valandas su mociute, pienuko beveik negere, uztat grizus kiek siurbe, kad net 2 kartus atpyle. Likom nakvot pas tevus, bet visai nepamiegojau. Svetimoj vietoj sunkiai pamiegu, o dar vaikis 5.30 apsikakojo ir sunkiai uzmigo vel. Bet po 2 kavos puodeliu visai nieko jauciuosi. Grizus namo supratau, kad mama niekur negali is namu isvaziuot 😂 Laukiu kol issiskalbs ir keliausim i lauka.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 05 14, 08:04)
<p>Labas rytas. </p><p>Pempe kas per jeeeee???</p><p>vynas ar eurovizija ?</p><p>Mrs šiandien vaikų folkliro fest</p><p>tivalyje labai gražiame piliakalnyje sudalyvausim. Vat.</p>

Portugalas laimėjo, aš už jį balsavau vartotojo įkelta nuotrauka
Kokio gražumo daina , nors ir nežinau apie ką biggrin.gif

Tai negi nežiūrėjote??? Už ką sirgot?

QUOTE(pikkolo @ 2017 05 14, 11:35)
<p>Nu labas cioces. Vakar susitikimaas praejo gerai. Skvernelis netgi dalyvavo, pasirodo jis baiges ta pacia mokykla. O man liepe atsiust nuotrauka, ides i mokyklos muzieju prie sia mokykla baigusiu mokslininku. Vat 😋 Tik labai viskas uzsitese, nes kviete pasisakyti visas dalyvavusias laidas. Tai seniausi buvo baige 1947 metais!!!!! Du tokie diedukai. Paskui prisifotkinom visi. Is klases tik 2 nebuvo, o vienas net specialiai is UK grizo! Dar pasisedejom kavinej, kur labai ilgai laukem patiekalu. O galiausiai pamirsau susimoket ir islekiau. Klasioke sake uzdes, bet dabar suku galva kaip jai atiduot. Vaikis pabyvo 6 valandas su mociute, pienuko beveik negere, uztat grizus kiek siurbe, kad net 2 kartus atpyle. Likom nakvot pas tevus, bet visai nepamiegojau. Svetimoj vietoj sunkiai pamiegu, o dar vaikis 5.30 apsikakojo ir sunkiai uzmigo vel. Bet po 2 kavos puodeliu visai nieko jauciuosi. Grizus namo supratau, kad mama niekur negali is namu isvaziuot 😂 Laukiu kol issiskalbs ir keliausim i lauka.</p>

Kaip jum smagiai thumbup.gif O mum irgi garbė didis.gif

Lauke tuoj šašlykiukai su dešrom tourist5.gif , o aš taip miegučio noriu per tas eurovizijas biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 gegužės 2017 - 15:22

Nu atbuvom šiandien folklorą vaikų ☺ gražioj vietoj labai tik labai žiauriai karšta buvo....jau taip saulė spygino taaaip karšta buvo kad ojej. Perkaitom siaubingai. 

Pasiklausiau eurovizijos dainą nugalėtoją. Nuuu ko aš žinau. Man tai šepsau. Man pvz belgų graži buvo , azerbaidženo. O ana tokia ..nesuprast.

Tai ką. Vėl nauja savaitė ateina. Įpusėjom vadinasi gegužę...

Atsakyti