Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 05 14, 21:09)
<p>Nu atbuvom šiandien folklorą vaikų ☺ gražioj vietoj labai tik labai žiauriai karšta buvo....jau taip saulė spygino taaaip karšta buvo kad ojej. Perkaitom siaubingai. </p><p></p><p>Pasiklausiau eurovizijos dainą nugalėtoją. Nuuu ko aš žinau. Man tai šepsau. Man pvz belgų graži buvo , azerbaidženo. O ana tokia ..nesuprast.</p><p></p><p>Tai ką. Vėl nauja savaitė ateina. Įpusėjom vadinasi gegužę...</p>

Kaip aš žaviuosi, kad pas jus taip gyvas vaikų folkloras wub.gif Būč norėjusi jūsų renginy sudalyvauti.
Bet jau bijok Dievo, karšta jai matai tongue.gif bash.gif . Ar tai šalčio nori atgal? Sniego? Mažai dar buvo hmm.gif ?

Belgų irgi graži. Nemažai gražių buvo. Bet ana man be konkurencijos pirma. kitokia. Ypatinga. Neveltui ir komisijos ir žiūrovų balsai sutapo. Ir dar tiek taškų atsiplėšė.

Lab ryt 4u.gif
Gal jūrą šiandien pamatysiu ax.gif
Atsakyti
Pempe, a ko prie jūros , dar per šalta net ir braidyt smile.gif

Euro viziju nežiurejau, bet portugalą jau girdejau per atranka "apkalbėjo" kolektyvas, kad keista daina smile.gif

Atsakyti

Sveikos. Visa savaitgali ant koju. Statem dukrai namuka (kai kam vistide). Dar daug ko nepadarem, daug ko truksta, bet baigsim.

Oras fantastiskas 💕

Visoms geros savaites pradzios 😉

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 05 15, 09:28)
<p>Sveikos. Visa savaitgali ant koju. Statem dukrai namuka (kai kam vistide). Dar daug ko nepadarem, daug ko truksta, bet baigsim.</p><p>Oras fantastiskas 💕</p><p>Visoms geros savaites pradzios 😉</p>

Čia man biggrin.gif
Atsakyti

sveikos, 

ziurejau ir as euro, aisku. 

nors per kazkokia daina prisnudau :D 

del portugalo.. nezinau nezinau.. man jis nepatiko, bet pradedu suprast kodel jis laimejo, galiausiai. Bet gerai, paprastas naturalus jaunuolis.

o siaip dziaugiuos uz musiske, gera vieta uzeme, ir daina man patiko. 

zada grazia savaite , na tiksliau iki treciadienio, iki 25 net susils, tai jau vasara. daugiau vel maziau . 

pagaliau isivaziuos gal. 

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vėl atšalo, tik pakabinau kelis vazonus su kvitkais vakar vėl įsinešiau atgal bigsmile.gif

Kas pas kitas gero?
Atsakyti

Nieko. Dukra susirgo  :(  Issikvietem pagalba, o tai be pramogu liktume. O musu sios dienos pramogos: yamaha ir laukas.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 05 16, 08:23)
<p>Nieko. Dukra susirgo  verysad.gif  Issikvietem pagalba, o tai be pramogu liktume. O musu sios dienos pramogos: yamaha ir laukas.</p>

oho tai rimtai kad net pagalbą kvietetes? Kas nutiko?
Atsakyti

Sveikos smile.gif

Vėl atšalo, tik pakabinau kelis vazonus su kvitkais vakar vėl įsinešiau atgal bigsmile.gif

Kas pas kitas gero?

O kam isinesei? Salnu neber, ar yra?

Pas mane nera salnu, nuo sestadienio nakvoja lauke jau geles. 

Maniske irgi serga. Sveikos!

Atsakyti

oho tai rimtai kad net pagalbą kvietetes? Kas nutiko?

Temperatūra, kosėja, išbėrė didelėm raudonom dėmėm. Pagalba tai čia mano mama. Kadangi turi temperatūros tai nenoriu vienos palikti namie kai eisim į lauką. Pas gydytoją po pietų, sakė atvažiuot bet kada, priims. Kol nežinau kas yra, neleidžiu prie mažiuko, o tas į ją tik rankutes tiesia, seeeeesė.

Atsakyti

Laba :) Oras pasakiskas +25,ryt iki +30 zada, bet savaitgaliui aisku audros ir tik +15 :huh2: 

Nieko naujo,nieko blogo :)

Atsakyti
Mane darbe šiandien šokas ištiko. Sužinojau, kad viena bendradarbė nėščia nuo kitos bendradarbės vyro.
Atsakyti