Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(grange @ 2017 05 31, 21:33)
aš ir nevartoju, ir man labai negražiai skamba, net baisiai  unsure.gif krikšto tėvus turiu, daugiau nieko kito nežinau.
vaje sveikatos ir stiprybės. gaila mažuliuko  4u.gif
buvo momentas kai pagalvojau, kai kas pakalba aplink. bet aš noriu būt kremuota, ir kad išarstytų trijose vietose(šalyse)mano pelenus  rolleyes.gif  reikia surašyti, maža ką..

Ne nu tu ir sugalvoji smile.gif, įsivaizduok kiek žmonems rupesčių sudarysi per tris valstybes tavo pelenus vežti smile.gif, dar kažin ar į lektuva priimtu su tokiu "kroviniu" smile.gif

Aš šiaip irgi tik už kremavimą smile.gif

O braškes jau supigo vakar mačiau tik smile.gif po 3,60 eur kg

Pikkolo, sveikit ir greičiau namučiu spauskit smile.gif

Pempe, ka darysit su Mikutavičium? smile.gif Gal kartu koncertuosit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 birželio 2017 - 07:48

Sveikos. Nakti puikiai ismiegojom. Kelesi 2 kartus valgyt, ziuriu kad pradejo cepset, tai tik papa kyst. Tai tiek laimes, kad valgo, nes mama jau ir pientrauki vakar atveze. Temperatura lyg ir nesukilo per nakti. Bet velai labai uzmigo, tai dar miega. Vizitavo pats Kevalas (vaiku klinikos vadovas), tai sako kad turbut galesim vaziuot namo. Labai tikiuosi. 

Is pradziu gulejom vieni stebejimo palatoj, veliau ikele daugiau vaikiuku, bet ir maziuku. Tai vienu metu choru visi verke.

Tai vat tokios tokeles pas mus.

Nu va kaip dziugu! Kevala as pazistu 😊

Atsakyti

Labas rytas - su pirma vasaros diena  :4u: 

pikkolo - labai smagu, kad jau geriau mazyliui :) kiek jau jums laiko? 

Sun - neplanuojat antro? :) 

Atsakyti

Labas rytas - su pirma vasaros diena  :4u:

pikkolo - labai smagu, kad jau geriau mazyliui :) kiek jau jums laiko? 

Sun - neplanuojat antro? :)

Ne

Atsakyti

Jau namie. Maziukui 6,5 men  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

O tai jau visai nemažas, augat greitai :) 

Smagu, kad jau namučiuose  :4u:​ 

Atsakyti

:ploja2:​ 

Dukra jau pietu miega, einu kava kartot 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 01 birželio 2017 - 10:17
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 08:47)
Ne nu tu ir sugalvoji smile.gif, įsivaizduok kiek žmonems rupesčių sudarysi per tris valstybes tavo pelenus vežti smile.gif, dar kažin ar į lektuva priimtu su tokiu "kroviniu" smile.gif

koks ten vargas... į vieną kišenę maišiuką, į kitą ir viskas smile.gif kam ten ką deklaruot ir panašiai....

tik man iškylo klausimas- trijose šalyse- o kas per šalys? aaa Grange? smile.gif

labos, dirbu už dvi- atostogos prasidėjo, tai akys iš kaktos nuo kompo tuoj iššoks unsure.gif unsure.gif
šiandien dar keistą apturėjau- staiga pradėjo galva svaigti, nu bet žiauriai. Kai sėdi- palenki galvą į klaviatūrą tai kaip girta. net baisu buvo palikę...ir taip gerą valandą. vis maniau kad neiškrist, o ką daryt nežinau. sakyč spaudimas žemas-bet tik po kavos, aukštam ne tokie pojūčiai, tai kas?

labos damos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 01, 16:06)
koks ten vargas... į vieną kišenę maišiuką, į kitą ir viskas smile.gif kam ten ką deklaruot ir panašiai....

labos damos smile.gif

skaitau ir mintys sukasi: o kas jei tas maišiukas prapliš rankinuke? kaip tada tuos pelenus surinkti? Arba užsimanys oro uoste kas patikrint ar ne narkotikai , ka daryt, kažkaip pamenu ir su Dauguvietyte problemu buvo

ot tema radom , šiurpas net nukrate
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 16:16)
skaitau ir mintys sukasi: o kas jei tas maišiukas prapliš rankinuke? kaip tada tuos pelenus surinkti? Arba užsimanys oro uoste kas patikrint ar ne narkotikai , ka daryt, kažkaip pamenu ir su Dauguvietyte problemu buvo

nu tai supilti į kojinę, kojinę į batą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif anąsyk Grigaitis mokė kaip talpiai keliaut- jis visada kojines į batus deda. O išbyrės nu išbyrės. vadinasi bus vienoj šaly jau išbarstyta...
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
na čia jau paistomės aišku, Grange tik neužpyk.
O šiaip - nu rimtai gu tų pelenų nebūna daug. supilstai ir iškamšai....
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 01, 06:39)
<p>Labas rytas. Pagaliau gavom lietucio 👏</p><p>Visoms skanios kavos ;)</p><p>Pikkolo kas girdet?</p>

Nieko pas mus neįlijo unsure.gif

QUOTE(pikkolo @ 2017 06 01, 07:21)
<p>Sveikos. Nakti puikiai ismiegojom. Kelesi 2 kartus valgyt, ziuriu kad pradejo cepset, tai tik papa kyst. Tai tiek laimes, kad valgo, nes mama jau ir pientrauki vakar atveze. Temperatura lyg ir nesukilo per nakti. Bet velai labai uzmigo, tai dar miega. Vizitavo pats Kevalas (vaiku klinikos vadovas), tai sako kad turbut galesim vaziuot namo. Labai tikiuosi.

Kaip liuks girdėti! O tau pačiai ligoninėje ėjo pamiegoti? Ar kaip zuikelis budriai pratūnojai?

QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 07:47)

Pempe, ka darysit su Mikutavičium? smile.gif Gal kartu koncertuosit?

Klausysim biggrin.gif Džiaugsimės biggrin.gif Plosim biggrin.gif . Na ką jau daugiau biggrin.gif . Koncertuosim kitose vietose smile.gif .

QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 01, 15:06)

tik man iškylo klausimas- trijose šalyse- o kas per šalys? aaa Grange? smile.gif

labos, dirbu už dvi- atostogos prasidėjo, tai akys iš kaktos nuo kompo tuoj iššoks  unsure.gif  unsure.gif
šiandien dar keistą apturėjau- staiga pradėjo galva svaigti, nu bet žiauriai. Kai sėdi- palenki galvą į klaviatūrą tai kaip girta. net baisu buvo palikę...ir taip gerą valandą. vis maniau kad neiškrist, o ką daryt nežinau. sakyč spaudimas žemas-bet tik po kavos, aukštam ne tokie pojūčiai, tai kas?

labos damos smile.gif

Išsitirk kalį gal 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 15:16)

biggrin.gif
Ko čia bijoti smile.gif . Nuo to, kad šnekėsim, greičiau nenumirsim biggrin.gif

Atsakyti

Pempe pas mane lijo iki vakaro  :yahoo:​ 

Atsakyti