Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 31, 20:18)
Ir ka idomaus pirkai?  bigsmile.gif

mamai tai iš populiarių visokių klasikinių Irvingas ir pan smile.gif
O sau Kmitos "Pietinia kronikas" nusipirkau.
Atsakyti

Parsitempiau knygų siuntinuką. Nupirkau mamai vasaros atostogom knygų ir sau vieną prisigriebiau biggrin.gif

Kaip fainai! Kaip pasiilgau knygu skaitymo 😊

Atsakyti

Labas mergaites :)

PIKKOLO, stiprybės ir sveikatos jums!!!! 

Vakar mažosios išleistuves "atlaikėm".

Broliai jau atostogauja.

Bet Luknė birželį dar į darželį eis :)

Šnd oras Klp, tiksliau vėjas, tai ohohoho koks  :laugh:

Ryt į darbą, bet savaitgalis už tad laisvas. Jėėėėėė :clap:  O dar Klaipėdos Jazz festivalis :wub:

Knygas myliu ir skaitau :wub:​  

Atsakyti
Vilniuj vėjas irgi stiprus. Eidama namo galvojau ar mano balkono gėlės dar tupės ant turėklo biggrin.gif
Atsakyti

Daratėja suknią mergaitei gavai ? Gražią ? Paridyk fb kaip atridėt - na manau nuotraukų tikrai turi ☺

Šiandien  sūnaus klasės vyko tėvelių/šeumis dienis renginys. Tipo orientuotas į sportą. Tai pribuvom prižaudėm ir privalgėm ...namulio grįžom apie 19.30. Vakaro kep nebūta. 

Pikkolo tai ligoninėj likot ? Laikykis mamania.... ☺

Atsakyti

Aš irgi knygų pasiilgau. Bet kad gyvent nebespėju juodai....

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 05 31, 10:25)
<p>Mes ir nevartojam zodzio pode. Toks jausmas, kad pirma kart toki zodi girdziu 😊</p>

aš ir nevartoju, ir man labai negražiai skamba, net baisiai unsure.gif krikšto tėvus turiu, daugiau nieko kito nežinau.

QUOTE(pikkolo @ 2017 05 31, 12:14)
<p>Stebejimo palatoj gulim. Lasiukus lasina maziukui. Bet jau ir pats valge. Tik kad vel tempa kyla. Gal isleis siandien, o gal ir ne.</p>

vaje sveikatos ir stiprybės. gaila mažuliuko 4u.gif

QUOTE(pempė12 @ 2017 05 31, 12:49)
Bet irgi, ar  čia gyvens užaugę ax.gif ...  Aš savo šeimos(ne vyro) kapų niekada neprižiūriu, retai nuvažiuoju, randu sutvarkytus, pinigų neima blush2.gif .
O kur mane pakas kada ax.gif ??? Tai jau, musėk čia ax.gif . Bet aš norėčiau gal namo hmm.gif . Bet reikia pagal vyrą, ar ne?

Ar susimąstote apie tokius dalykus smile.gif ?

buvo momentas kai pagalvojau, kai kas pakalba aplink. bet aš noriu būt kremuota, ir kad išarstytų trijose vietose(šalyse)mano pelenus rolleyes.gif reikia surašyti, maža ką..
Atsakyti

Na bent vaikystėje tai tikrai vadinome pode ir podinu. Dabar žiūriu mano vaikai irgi taip dažniausiai vadina. Geras tas žodus...nevarykit ☺ 

Dėl kapų tau aš žinau kur būsiu palaidota. Dabar kaskartą ten gėlytes sodinu. Ir ten bus mano kapas. jei vaikai išsilakstys galės tą asfaltą uždėt ir viskas.  Vat. Fui kaip čia baisiai kalbam.

Atsakyti

Daratėja suknią mergaitei gavai ? Gražią ? Paridyk fb kaip atridėt - na manau nuotraukų tikrai turi ☺

Negavau.

Tad suknę pirko mano mama  :)

Aš ne tokios norėjau  :)

O bet tačiau ...  :)

Nuotrauką šiokią tokią turiu  :) Bet nelabai kas matosi  :) Nes buvo fotografas, tad nefotkinau aš nieko  :)

Įmesiu.

Atsakyti
Aš tai koncerte buvau biggrin.gif Su maže ir vienu sūnum. Dabar tik grįžom. Pas mus miesto šventė visą savaitę, tai visi tik repetuojam, pasirodom arba kitų pasirodymus žiūrime. Oras tai... Lapų priplėšta, šakų prilaužyta. Purškaliuko truputį gavome, bet net nesušlapom, nors be skėčio buvome. Kaži, negi normaliai taip ir nelis ax.gif . Kieme jau žplė nudžiūvo blink.gif
Reikia neperšalti iki šeštadienio, eisim siausti su Mikutavičium biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Pagaliau gavom lietucio 👏

Visoms skanios kavos ;)

Pikkolo kas girdet?

Atsakyti

Sveikos. Nakti puikiai ismiegojom. Kelesi 2 kartus valgyt, ziuriu kad pradejo cepset, tai tik papa kyst. Tai tiek laimes, kad valgo, nes mama jau ir pientrauki vakar atveze. Temperatura lyg ir nesukilo per nakti. Bet velai labai uzmigo, tai dar miega. Vizitavo pats Kevalas (vaiku klinikos vadovas), tai sako kad turbut galesim vaziuot namo. Labai tikiuosi. 

Is pradziu gulejom vieni stebejimo palatoj, veliau ikele daugiau vaikiuku, bet ir maziuku. Tai vienu metu choru visi verke.

Tai vat tokios tokeles pas mus.

Atsakyti