Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Dabar lauke -19
Namie normaliai, +21

Šildomės, Lyžuka, bet pečius mūsų nedidelis, naktį užgęsta, tai ir atvėso.

O vaikai šalčio nebijo, du bernai į biblioteką atėjo biggrin.gif

Daratėja, šaunuolė, kad skaitai 4u.gif

Mes eglių dar nenusipuošėm, darbe- ryt, o namie tik sekmadienį ar pirmadienį, dar krikštavaikių laukiu, kalėdinių dovanų dar negavo.

O darau- SM rašau, o MB man riešutukus gliaudo biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi skaitau. Pempe ir aš šaunuolė ☺☺ nors va dabar bandžiau skaityti Silvą Rerum. Nu nesiskaitė...nėr taip buvę bet padėjau įveikus pirmos knygos trečdalį. Turinys įdomus ir labai , o rašymo stilius nu ne man.. tai dabar skaitau dukra mokyklai parsinešus Nusikaltimą ir bausmę ☺☺😆 nes nieko kito neturiu...

Galvoju Kolje nesustyyyro čia pas mumi....nes ženklo kad gyva jokio beduoda.....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 06, 20:28)
Aš irgi skaitau. Pempe ir aš šaunuolė ☺☺ nors va dabar bandžiau skaityti Silvą Rerum. Nu nesiskaitė...nėr taip buvę bet padėjau įveikus pirmos knygos trečdalį. Turinys įdomus ir labai , o rašymo stilius nu ne man..    tai dabar skaitau dukra mokyklai parsinešus Nusikaltimą ir bausmę ☺☺😆 nes nieko kito neturiu...

Galvoju Kolje nesustyyyro čia pas mumi....nes ženklo kad gyva jokio beduoda.....

Šaunuolė šaunuolė soske.gif .

Koljeee ploja.gif
Atsakyti
as jau 31d.23h,namo parskridau biggrin.gif salkit vienos,as visai nenoriu biggrin.gif Nors pas mane pacia -9 biggrin.gif Bet kadangi extra,batus ir striuke pirkau,jei Lt salta butu,tai nebaisu,nesijaucia smile.gif

Atsakyti
aš jau atbuvau alaus degustaciją su kolektyvu. Namo tai parvežė, bet miestan sugalvojau autobusais varyt, nes uberio keturgubas tarifas buvo, tai paskui gailėjaus, kad patingėjau taxo ieškot biggrin.gif

O Silva Rerum jau IV dalį baugiu perskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka
Lauke buvo -21, dabar jau truputį atšilo.
Zylės duodasi lesykloje, lašiniai ant šakų užtūpti, vaizdeliai malonūs akiai, o aš su kavute wub.gif . Tik,, bliamba, nugarą po truputį rakina, vienas mažas minusėli iki tobulybės biggrin.gif

QUOTE(KolJe @ 2017 01 06, 22:34)
as jau 31d.23h,namo parskridau biggrin.gif salkit vienos,as visai nenoriu biggrin.gif Nors pas mane pacia -9 biggrin.gif Bet kadangi extra,batus ir striuke pirkau,jei Lt salta butu,tai nebaisu,nesijaucia smile.gif

Oho , -9, galvoau, kad pas jus tokių temperatūrų net nebūna bigsmile.gif

QUOTE(Cartman @ 2017 01 06, 22:41)
aš jau atbuvau alaus degustaciją su kolektyvu. Namo tai parvežė, bet miestan sugalvojau autobusais varyt, nes uberio keturgubas tarifas buvo, tai paskui gailėjaus, kad patingėjau taxo ieškot  biggrin.gif

O Silva Rerum jau IV dalį baugiu perskaityt  biggrin.gif

Na, ir koks skaniausias? O iš ko rinkotės?

Tu igi šaunuolė biggrin.gif 4u.gif

Fain, smagu, kadį darbą varau. Net pačiai keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 01 06, 22:41)

O Silva Rerum jau IV dalį baugiu perskaityt  biggrin.gif

Ogo. Tau lengvai skaitosi ? Na jei aš skaityčiau viena būdama irgi perskaityčiau. Dabar namuose triukšmo visada perdaug tokiam rašymi stilui, neina susikaupt... o naktimis negaliu aš skaityt - tuoj miego laaabai užsimanau...☺
Atsakyti
pempe, tokia ziema su minusu buvo 2009 metais ir 2011 ir dabar smile.gif

sian,kazkoks apsivalymo metas, virtuve tvarkom,daug ka ismeciau, beliko miegama sutvarkyti,nes panasus i sandely hmm.gif ryt eglute nupuosiu,jau sian noro ner,vakare su vyno taure griusiu ant sofkos ir tv spoksosiu 4u.gif
Atsakyti
alaus nesirinkom, nes programoj jau parinktas buvo smile.gif ragavom skirtingus stilius, tai labiausiai avižinis stoutas patiko smile.gif

O Silva Rerum man visai lengvai skaitos. Rašymo stilius man kaip tik lengvai skaitomas.

Mes nuo ryto varėm į Trakus, žieminio vaiavimo treniruotė, tai aš už šturmaną buvau. Paskui šašlų pririjom wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Sveika sveika 4u.gif Ar sveika?

Aš jau po vyno, ir balto, ir raudono, akys merkiasi, tingiu špaklių valytis. Bet reikia ax.gif . O gal apsimesti, kad pamiršau biggrin.gif
Krikštasūnis išvažiavo supykęs, kad per trumpai pabuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 sausio 2017 - 23:48
Labos. Aš irgi po balių festivalių. Nuo pietų pas uošvienę gimtadienį šventėm. Vakarop Starošaitę pagal fonogramą pasiklausėm 😅😅😅😅 mb darbo kalėdinis - tipo durneliams ir taip užteks. Poto vynas stalai lūžtantis nuo maisto..... šokiai pokiai prie gyvo ale vestuvinio ansambliuko - bet superiškai ☺ be fonogramos ☺ kojos skauda. Senatvė.... va už poros valandų eisim mb brolio gimtadienio švęst. Nu gerai aš čia gyvenu...ane ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 sausio 2017 - 12:08