Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Labs 4u.gif
Aš pakylėta smile.gif
Po sumos pas mus bažnyčioje buvo nuostabus kalėdinis koncertas su lengvosios muzikos orkestru ir keturiais susijungusiais chorais wub.gif . Nuostabu . Bažnytinė šventa erdvė ir šventinės giesmės ir dainos... Toks geras jausmas wub.gif . O dar mano panelė ten dainavo, tai tuo gražiau smile.gif
Dabar dar užviršuoju tortu su kavute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 08, 16:01)
Labs 4u.gif
Aš pakylėta  smile.gif 
Po sumos pas mus bažnyčioje buvo nuostabus kalėdinis koncertas su lengvosios muzikos orkestru ir keturiais susijungusiais chorais wub.gif . Nuostabu  . Bažnytinė šventa erdvė ir šventinės giesmės ir dainos... Toks geras jausmas wub.gif . O dar mano panelė ten dainavo, tai tuo gražiau smile.gif
Dabar dar užviršuoju tortu su kavute biggrin.gif

Daug renginių pas jus, net keturi chorai unsure.gif
Atsakyti
Pasaulio pabaiga, septyniolika skaitančių bigsmile.gif . Tai rašykite, ne tik skaitykit. Mums irgi įdomu paskaityti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 sausio 2017 - 18:49
As viena js ju 😎😇🤗
Kad ner ka daug rasyt nzn viskas tas pats.va antras kaledas minim 😁
Vakar buvo leeedas visur slidinejom kaip nezinau kas, siandien kaip kitas sezonas nutirpo viskas, ne taip salta.keista. bet gerai.
Noriu sriubos kazkokios labai seniai viriau, bet reik vaziuot namo,nesiruosia dar maniskis 😎 reiks judint.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 08, 19:50)
bet reik vaziuot namo,nesiruosia dar maniskis 😎 reiks judint.

tai kur buvot gastroliu? smile.gif
Atsakyti
Laba diena, kaip gyvos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 09, 11:12)
Laba diena, kaip gyvos ? smile.gif

Gyvos, man savatgalis jau buvo šiltesnis už praeitos sav ketvirtiadieni su penktadieniu, o šiandien iš vis atšilimas bigsmile.gif
Atsakyti
tai jooo...oras ryškiai sušilo smile.gif
gal nebebus tų speigų. visai jie nebūtini smile.gif

šiandien laukia šventinė vakarienė svečiuose, valgyt negaminsiu smile.gif gerai smile.gif
Atsakyti
Lauke atšilo, o pas mane darbe kaip šalta. Įtariu kažko, kad šildymas savaitgalį užsuktas buvo. Geriu arbatą po arbatis, įtariu tuoj striukę užsidėsiu.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nu va, pagaliau atšilo. Tik visur tokia druskos-žemių pliurza nešiojasi. Pritrypta. Žinau, nes per pietus keletą parduotuvių apibėgau. Norėjau nupirkti kokius gerus vyr kvepalus, rapūgos niekur - nei Aistruolėj, nei Eurokose mėginių neturi. O aš tai nežinau, kurie man patiks. Gi nepirksi pagal pavadinimą. Norisi pauostinėt.
Silva rerum ir aš vakar pabaigiau. Pirmą dalį. Iki pusės maždaug skaitėsi sunkokai, o paskui ualiaaa bigsmile.gif . Labai patiko. Ieškau kitų dalių. Gal kas turės. Ir nepasakokit, kas buvo toliau, nors manau, kad Kazimieras yra gėjus. Kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
pas mus irgi ryte ne kurortai, rode apie 15 , dabar jau lyg šilčiau

O tu Griaustine meginuku nori ar testeriu pauostyt?
Atsakyti
Ei nu kapiec, tai ir aš tada skaitysiu toliau Silvą Rerum. Pusė gal perskaičiau, tai toliau turėtų lengviau skaitytis smile.gif
Atsakyti