Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Taip Grange jei viskas ok, tai ir buna abieju vaikas. Pvz pas mus viskas apsiverte aukstyn kojom, ir jauciu, kad cia tik mano vaikas.

Atsakyti

Sun - o su vyru neina pasikalbet kad tau padetu? Nes jei ne, kaip jusu tarpusavio santykiai? 

Atsakyti

Sun - o su vyru neina pasikalbet kad tau padetu? Nes jei ne, kaip jusu tarpusavio santykiai? 

Tikrai nesiruosiu visko pasakot :)

Atsakyti

Tikrai nesiruosiu visko pasakot :)

Ir neprivalai  :4u:​ 

Atsakyti

Laba :) 

Savaitgaliui buvo tetis atvaziaves,katik isleidau,pasivaiksciodama iki traukinio palydejau :) Dabar vel nezinia kada pasimatysim, liepos gale tik,nes kita savaitgali jis i lt isvaziuoja porai savaiciu atostogu :) Paskui mes. 

Eisiu kokiu ledu atsinesiu, o gal pavakariu pasnaust :angel_not:​ 

Atsakyti

Aš vakarais geriu toki kokteilį kur miegant degina riebalus 😊Žinokit tikrai degina, nuo jo jau 3 kg numečiau 🤗

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 04, 19:40)
<p>Aš vakarais geriu toki kokteilį kur miegant degina riebalus 😊Žinokit tikrai degina, nuo jo jau 3 kg numečiau 🤗</p>

Ogo. Kas per kokteilis ????

Labos.

Kolje tavo tėtis irgi užusienį ?
Atsakyti

Laba :)

Aš vakarais geriu toki kokteilį kur miegant degina riebalus 😊Žinokit tikrai degina, nuo jo jau 3 kg numečiau 🤗

Pasidalink :rolleyes:

Man laisvas savaitgalis, kuris net nepastebėjau kaip praėjo :)

Brolis buvo grįžęs, tai gaminau, žiūrėjom krepšinį, futbolą. 

Klaipėdos Jazz festivalis buvo, tai trumpam apsilankiau :) Šaltoka vakar pas mus buvo, tai menkas malonumas lauke būt :)

Lieku senąjam darbe.

Vot ir visos naujienos iš mano fronto :)

Atsakyti

http://skonis.lrytas...pries-miega.htm

Šitą geriu

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nekrapščiau žemės, bet naktį kažkiek lijo.
Bet jau vėl šalta. Na ir keista.

Daratėja - tai neišleido? Ar pasiūlė geresnes sąlygas?

Cartman- kelionė faina, ir jau greit bigsmile.gif . O kaip tavo pelytė?

Kaži, verta važiuot į Norvegiją liepos mėnesį? Labai brangu, 760, ir dar, aišku, su savim turėti. Ar jau taip ten bus gerai, hm ax.gif . Reikia nusspręsti, nežinau, ką daryti.
Atsakyti

Pas mus pliaupė visą naktį ir vėjas bile koks. Jaučiu laukas nuplaukia mum.

Norvegijoje visada brangu. Tik liepą galima tikėtis geresnių orų. 

Atsakyti

Labas rytas. Ar lijo nakti nezinau, gerai miegojau. Dabar oras nieko gero. Tvarkomes 😁

Atsakyti