Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Pas mus ir dabar krapnoja, nieko gero

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Nekrapščiau žemės, bet naktį kažkiek lijo.
Bet jau vėl šalta. Na ir keista.

Daratėja - tai neišleido? Ar pasiūlė geresnes sąlygas?

Cartman- kelionė faina, ir jau greit bigsmile.gif. O kaip tavo pelytė?

Kaži, verta važiuot į Norvegiją liepos mėnesį? Labai brangu, 760, ir dar, aišku, su savim turėti. Ar jau taip ten bus gerai, hm ax.gif. Reikia nusspręsti, nežinau, ką daryti.

Verta! Į kuria vieta planuojat? ;) 

Atsakyti
Labas rytas.
naktį lijo, pagaliau, gal pirmą kartą nuo sėjos taip normaliau. Atsigaus augaliukai. Dar buvo vėjas nemenkas, tai mano balkono gėles iškedeno išdaužė bilekaip.... vėjas niekadėjas...
o šiaip nuotaika pirmadieninė. va tokia anokia.

Pempe, čia patys važiuojat taip vadinamai sava iniciatyva, ar kokia ekskursija?
Atsakyti
Norečiau pravažiuoti tuo atlanto keliu, mačiau nuotraukas kas buvę, įspūdinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 05, 08:55)

Cartman- kelionė faina, ir jau greit bigsmile.gif . O kaip tavo pelytė?
Kaži, verta važiuot į Norvegiją liepos mėnesį? Labai brangu, 760, ir dar, aišku, su savim turėti.  Ar jau taip ten bus gerai, hm  ax.gif . Reikia nusspręsti, nežinau, ką daryti.

Pelytė gerai. Liks biškį šluboka, bet koją turės. Dabar dar vaistus girdysim savaitę, bet vežiot į kliniką nebereiks.

O ar važiuot priklauso, kas įeina į tą kainą ir ant kelių žmonių. smile.gif
Atsakyti

Laba ryta :)

Daratėja - tai neišleido? Ar pasiūlė geresnes sąlygas?

Tiesiog sudėjau visus pliusus ir minusus, ir padariau išvadas  :)

Esu svarstyklės, tai man visada taip sunku priimti galutinį sprendimą  :)

Mąstau mąstau ir dar kartą mąstau  :laugh:

Lijo ir pas mus.

Dabar šalta, vėjas, ech ta vasara... niekam tikusi pakolkas :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 06 05, 09:12)
Verta! Į kuria vieta planuojat? ;) </p>

Nusimato Oslo, Bergeno ir Stavangerio botanikos sodAI, Vigelando skulptūrų parkas, Atlanto kelias (Atlantic ocean road) ir Trolių kelias, vieni gražiausių Norvegijoje Geirangerio fiordas ir Vorringfossen krioklys, Dalsnibos viršukalnė ir kalnai, Lom miestelis su unikalia bažnyčia, Trolltunga uola ("Trolio liežuvis"), ilgiausias pasaulyje Laerdalio tunelis, Oslo, Bergeno ir dar keli miestai bei miesteliai.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 05, 09:29)
Labas rytas.
naktį lijo, pagaliau, gal pirmą kartą nuo sėjos taip normaliau. Atsigaus augaliukai. Dar buvo vėjas nemenkas, tai mano balkono gėles iškedeno išdaužė bilekaip.... vėjas niekadėjas...
o šiaip nuotaika pirmadieninė. va tokia anokia.

Pempe, čia patys važiuojat taip vadinamai sava iniciatyva, ar kokia ekskursija?

Su viena draugija

QUOTE(Cartman @ 2017 06 05, 09:36)
Pelytė gerai. Liks biškį šluboka, bet koją turės. Dabar dar vaistus girdysim savaitę, bet vežiot į kliniką nebereiks.

O ar važiuot priklauso, kas įeina į tą kainą ir ant kelių žmonių. smile.gif

Na tai gerai tada 4u.gif

Čia vienam žmogui. 10 dienų
Man atrodo, kad daug. Bet kompanija gera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 05 birželio 2017 - 17:58

Vrine, tetis mano su broliu cia dirba. Gyvena 100-120km.nuo manes. 

Atsakyti

Pempe - nemažai, bet verta, Esu buvus Troliu kelyje, po to dar Geirangeri, nuostabūs vaizdai, jei nori galiu įkelt parodyt kaip ten gražu. Mes dar buvom prie ledyno tokio, bet tiksliai nežinau kur jis randasi :) Mes du kart jau Norvegijoj buvom, nes mūsų draugai ten gyvena, mielu noru ten važiuočiau vėl ir vėl  :wub:​ 

Atsakyti
Labvakar.
Aš latviško šampano gėriau. Skanus. Gimtadienį šventėm ☺
Dukra draugės gimtadienį švenčia. Taip keistai..balius pirmadienį ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 birželio 2017 - 21:12
Žiurkė šiandien vėl apsigraužė koją, turbūt skaudėjo naktį. Dar ryte sugebėjau visus vaistus pro šalį išvaryt.
Tikiuos atsigaus ji iki mūsų atostogų ir nereiks nuolat priežiūros. Mačiau gyvūnų pardė prie namų dabar teikia gyvūnų lankymo paslaugas per šeimininkų atostogas. Gal reiks pasinaudot.
Atsakyti

Vargšiukė......

Atsakyti