Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Aš ne vežu ir iškart į ligonine. Paskutinį kart su švirkštų kola girdžiu nors ir kas 2 min.tarpas buvo.. Kažkaip kai pirmą auginau,lekdavau kas biski. Db nebe. Man tose ligoninėse daugiau virusų. .. 

Pepe, duok magni dukrai. Manoji geria magni calcium ir d3, baiges skausmai. 

Atsakyti

Oi Lyzuka. Musu katinukui buvo tas pats. Is pradziu kepenys, bet atgriebe, o po metu auglys tulzy berods buvo, isplites per visa pilva. Uzmigdem  :cray: Man ir daug kas sake, kad negydyciau, tipo kaip bus taip. Bet as taip negalejau, kol buvo vilties tol gydziau. Buciau visus pinigus atodavus, kad tik gyventu. Jam buvo 9 metai kai uzmigdem. Bet spresti jums. Tik jei negydysit, labai kankinsis, tad jau geriau tada uzmigdyt, bet nepalikt likimo valiai.

O i ligonine kai vemdavo dukra visada vaziuodavau. Pirma karta ilgai laukem, nevaziavom, tai gavom gerokai velniu, kad su stipria dehidratacija atvaziavom. Jai uztenka 3 kartus nusivemt ir jau dehidratacija. Taip kad nerizikuojam. Paguldo i stebejimo palata, atlasina ir namo paleidzia. Mes tai i klinikas vaziuojam.

Atsakyti
Tikrai gydysim, bent jau kolkas taip lengva ranka nemigdysim, ir dukra man neleistu ji migdyt kol dar šansu yra , šiandien neblogai ir ede ryte, matysim kaip per diena laikysis, gal nevems jau taip

Pikkolo, o kaip nustate, kad išplites? Operacijos metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 birželio 2017 - 07:00

Auglius pilve tik echoskopu nustato, nesikreipem del to, bet tai ir nieko nebutu pakeite. Kraujas rode kad daug cukraus (itare cukralige) ir daug kepenu fermentu, taip pat ketonus. Lasinem ir vaistais bande isplaut ketonus, tada insulina leidau. Buvo pagereje, todel echoskopijai neveziau. O paskui staiga pablogejo, krauja pilna padarem (kiek imanoma), visi rodikliai buvo labai blogi. Tai vete sako kad gali but auglys, siule echoskopija daryt, bet nespejom. Prasidejo edema ir kita diena uzmigdem. Katinukas nebeturejo jegu net iki deziutes nueit, jau nieko neede ir negere. O kai uzmigde uzsiciuope auglys, dave ir man paciupinet, per visa pilva isplites, tulzis, kasa, kepenys buvo apimtos auglio.

Atsakyti
Aš vakar jau pati viena augli apčiuopiau, kai parode kur jis yra, o echoskopija dare ir ten dar du pamate, bet to kur iš išores apsičiuopia , musų tai aktyvi šiaip, begioja, viskuom domisi, tik svorio praradus
Atsakyti

Tai operuokit, gal dar nera taip blogai. As bent jau gydziau kol buvo vilties. Ir vaistus pati leidau, ir lasine (bet tik po oda) staciau. Kai su kepenim buvo blogai, tai kasdien veziojau vaistus leisti. Paskui pati pirkau ir leidau. Tik tas amzius labai nedekingas operacijai, 10 metu, gali sunkiai narkoze pernesti. Mus kitam katinui buvo 11 kai ausi operavo, tai 2 dienas pralaike, kol pilnai atsigavo. 

Atsakyti
Kokius 8 kartus dingo elektra darbe. Ir panašu didelėj daly Vilniaus taip. Dabar jau perjungė ant generatorių viską, gal nebelūžinės viskas.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 06 13, 11:57)
Kokius 8 kartus dingo elektra darbe. Ir panašu didelėj daly Vilniaus taip. Dabar jau perjungė ant generatorių viską, gal nebelūžinės viskas.

gavom i tel pranešimus kad vejas stiprus bus,saugot gyvybes ir t.t. blink.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Vėjuota ir nemalonu. kaip kokį spalį sakyčiau...

QUOTE(grange @ 2017 06 12, 22:38)
eini miegot jau  unsure.gif  ar tik nuo kompo?

laba.

na šiaip jau beveik 23 valanda buvo, kodėl taip nustebai, ir jau berods antrą kartą...
dar lovoj tv pažiūriu ir po 23 val tikrai stengiuosi eit miego. Man reikia 7 valandų miego (keliuosi apie 6) būtinai kad kitą dieną darbinga normaliai būčiau. O tai kelintą tu eini gulti ir kelintą keliesi kad vis nustembi?

Lyžuka kaip gaila katinuko... kas bebūtų bet gerai vis tiek nebebus...

Sunfl.- jau namučio gal?

Pempe maniškiui irgi kojos skauda, pėdos dažniausiai. bet gi ir auga šuoliais...

Pikkolo, sunkų vaiką miegojimo klausimu įsigijot biggrin.gif biggrin.gif man tai tuo klausimu dukra buvo sunki labai, kai į darbą išėjau nuo 1 metų, tai pamenu pažaliavusi iš nuovargio ir bemiegių naktų dirbdavau. ....

KolJe, kaip Benukas laikosi??? mamka jau stora? ar tik biški stora? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Apačioj krepšda,neramu ,kad žemai.  Tikiuosi neliks jis man sėdėt :) meška meška tą mama 😂 nors ir 38d.kelnes krenta 😂

Atsakyti
Sun - kaip jūs 4u.gif ? Kur?
Atsakyti

Jau namie  :yahoo:​ 

Atsakyti