Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 13, 21:54)

Cartman o kur tu būsi visą savaitę ?

Bosnijoj ir Hercogovnoj smile.gif

aš tai ruošiuos pakelt šikną nueitpietų dėžučių rytojui sukraut biggrin.gif
Atsakyti

Jėtau kad lietus pliaupia....nu gal užteks jo ką. Kitam kartui tegul pasitaupo....☺ arba tegul dabar išlyja o per mano atostogas taip saikingai ir naktimis ☺

Buvau pas draugę. Gavau vynelio. Daugiau nieko naujo ☺

Ką jūs ? ☺

Cartman o kur tu būsi visą savaitę ?

Visiškai nieko, apelsinų sultis gurkšnoju.. nuobodžiauju.

Idomu kada ji cia ateis 😯

Na gal savaitgali?  :hmm:​  

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 06 13, 21:57)
Bosnijoj ir Hercogovnoj smile.gif

aš tai ruošiuos pakelt šikną nueitpietų dėžučių rytojui sukraut biggrin.gif

Ai čia jau dabar greit keluausit ? Maniau kažkada vėliau.

Ką skanaus dėsi į dėžutes. Jez kaip valgyt noriu...bet dantis išsivaliau ....kaži nepalūšiu ir nenueisiu iki šaldytuvo .☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 birželio 2017 - 21:10
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 13, 22:09)
Ai čia jau dabar greit keluausit ?  Maniau kažkada vėliau.

Ką skanaus dėsi į dėžutes. Jez kaip valgyt noriu...bet dantis išsivaliau ....kaži nepalūšiu ir nenueisiu iki šaldytuvo  .☺

jo, jau šeštadienį vakare Lenkijon pajudam smile.gif

Dėsiu keptas namines dešreles su ryžiais, adžika ir šviežiai paraugtais agurkais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 06 13, 20:10)
lietingo ir vėtringo oro proga šortus nusipirkau biggrin.gif

Pempe, tai jau kada pas tave važiuot ateities varažytis?  biggrin.gif

topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 13, 21:09)
Ai čia jau dabar greit keluausit ?  Maniau kažkada vėliau.

Ką skanaus dėsi į dėžutes. Jez kaip valgyt noriu...bet dantis išsivaliau ....kaži nepalūšiu ir nenueisiu iki šaldytuvo  .☺

Aš traškučiais užsiskaninu, sūnui mergos užpirko, tai dalinamės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 06 13, 21:12)
jo, jau šeštadienį vakare Lenkijon pajudam smile.gif

Dėsiu keptas namines dešreles su ryžiais, adžika ir šviežiai paraugtais agurkais smile.gif

Ar nesuges?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 06 13, 22:16)

Ar nesuges?

tai čia pietum į darbą, nėr kam gest biggrin.gif
Atsakyti

gavom i tel pranešimus kad vejas stiprus bus,saugot gyvybes ir t.t. blink.gif

Oho tai audra arteja.o gal su griaustiniu? Ar nebuvo karsciu?paprastai po ju buna...

na šiaip jau beveik 23 valanda buvo, kodėl taip nustebai, ir jau berods antrą kartą...
dar lovoj tv pažiūriu ir po 23 val tikrai stengiuosi eit miego. Man reikia 7 valandų miego (keliuosi apie 6) būtinai kad kitą dieną darbinga normaliai būčiau. O tai kelintą tu eini gulti ir kelintą keliesi kad vis nustembi?

22:38 buvo lt laiku jei jau tiksliai 🤓  nepamenu kad stebejaus,ar uzsirasei 😜 bet matyt ir anksti atrode..gal dar pmirstu perkelt valanda,nu kartais buna.

As einu miegot vidurnakti arba apie 1 kaip kada.jei kas idomaus per tv ar siaip ka darau.keliuos paprastai 6. Bet jei noriu miwgo, tai galiu ir iki 9miegot. As darba galiu pradet kada noriu tarp 7-10..o jei labai noriu ir veliau, tereikia pranest.

Beje nesigyriau, mano sese laukias. Ketvirtadieni jau 11 savaiciu bus 😍

O fainai, pagaliau!kad viskas sekmingai iki galo ;)

Galvoju ką daryt su balkoniniais pomidorais ir paprikom, kol nebūsiu savaitę: prilaisyt ir dėt į saulės neapšviečamą kambarį ar dėt į atvirą balkoną ir tikėtis, kad lis? unsure.gif
Dabar laikau stiklintam balkone, kuris šviečiant saulei įkaista ir ten pirtelė būna, tai nelaistomi nudvės ten tikrai.

Stikliniam balkone tai nelaikyciau, nes tikrai nudves.dek kur i papildoma kibira arba padaryk su kokiu sniuru is kito kibiro na kad vandeni gertu bet ne ant saules.as laikyciau kur vesiau.nes jei nelis tai ir isdzius lauke.

Jėtau kad lietus pliaupia....nu gal užteks jo ką. Kitam kartui tegul pasitaupo....☺ 

Ką jūs ? ☺

Mums reikia lietaus, kad dulkes nuplautu.silumos pakanka, dabar pats tas.

Mea ka tik is sporto.valandzike intensyvaus.. kazi kada db uzmigsiu 🙄 sakiau vaziuosim atgal, visa nakti veikia iki ryto galesim sportuot, kol izlhsim 😌db visai nenoriu, o dar housa rodo...

Atsakyti
labos iš ryto, kaip išsimiegojot? smile.gif
oras fe.

QUOTE(grange @ 2017 06 14, 01:15)
</p></div></blockquote><p>22:38 buvo lt laiku jei jau tiksliai 🤓  nepamenu kad stebejaus,ar uzsirasei 😜 bet matyt ir anksti atrode..gal dar pmirstu perkelt valanda,nu kartais buna.</p><p>

neužsirašiau neužsirašiau tongue.gif tongue.gif tik pamenu parašiau irgi kažkada po 22 val. jau ir kai parašei ko taip anksti net pati sau pagalvojau- nu koks anksti ... bet sakau gal kaip ne taip laiką pažiūrėjai tai nieko neberašiau.
o pas jus ten balanda anksčiau yra?
o 22,38 val eiti gulti na pats tas, dar tv pažiūriu kiek. Aš nemėgstu rytais miegot, man tiesiog gaila rytų biggrin.gif net per per išeigines max iki 8 miegu.

skaitau anglijoje koks gaisras tas baisus daugiaaukščio. eikit balon kokia nelaimė... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 birželio 2017 - 08:06
Grange greit imk lietų o tai jaučiu pas tave neprieina jis, gal kokie braliukai lenkai užtvaras debesims padarė bigsmile.gif , o tai jau trečia para pliaupia pasmus, nors aš tai kaip gėlininke tyliai džiaugiuosi biggrin.gif, nes dar savaitgali nemažai vinemčiu iškaišiojau, tai liet jau tikrai nereiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 14, 10:28)
nes dar savaitgali nemažai vinemčiu iškaišiojau, tai liet jau tikrai nereiks  bigsmile.gif

ką ten dar prikaišiojai???

tulpių dar nereik išraut????
Atsakyti

ką ten dar prikaišiojai???

tulpių dar nereik išraut????

Tulpes tik tada kai lapai nugelsta. O aplamai as ju neraunu. 

Sveikos. Miegojom puikiai, sava lova, namai daro savo. 

Atsakyti

Sveikos ;) 

einu ruostis pas daktaru, dar i miesta reik uzsukti. 

Gaisras tikrai baisus.. 

Atsakyti