O mergaitei patinka?
O mergaitei patinka?
Vrine, tai neatsakei su kuo snapchatini
Vakar taip fainai nulijo, bent kiek atgaivino...neuztenka palaistymui bet vis.

Labos. Snapchatinu su dukra ir krikštadukra ☺☺☺☺ labiau su dukra. Dėl jos ir tas snapchatas.
Gavau žinutę kad silvos rerum 3 dalis yra man rezervuota. Pasiėmiau. Nu komunikacijos aukščiausiam lygyje ☺☺☺☺
Buvau sode su sūnum Braškes išsiskyniau. Pasilaistėm . Šašlš išsikepėm. Pasideginau. Vaikas upėj nusimaudė. Na tikros atostogos.....
Labos. Snapchatinu su dukra ir krikštadukra ☺☺☺☺ labiau su dukra. Dėl jos ir tas snapchatas.
Gavau žinutę kad silvos rerum 3 dalis yra man rezervuota. Pasiėmiau. Nu komunikacijos aukščiausiam lygyje ☺☺☺☺
Buvau sode su sūnum Braškes išsiskyniau. Pasilaistėm . Šašlš išsikepėm. Pasideginau. Vaikas upėj nusimaudė. Na tikros atostogos.....
Smagiai atostogaujat
Turiu snapchat bet nelabai naudoju. Kartai kai prisimenu pasiziuriu kokiu filtru nauju yra. Daugiau dėl linksmesniu foto ji turiu, su niekuo ten nebendrauju
Aš net nežinau kas tas yr
Šiandien šilta, netgi labai. Antis pašėrėm. Ir migduką pametėm. Kažkur. Dar mama ėjo ieškot, bet nerado. Teko naują pirkt. Žiūrėsim kaip šiąnakt miegos. Bandysiu naują Fear of walking dead seriją pažiūrėti. O jūs kokius nors serialus žiūrit? Namie dar Outlander žiūriu. Dar rusiškai The son, niekaip paskutinės serijos neperžiūriu.
Laba
Oras šnd superinis
Važiavau prie jūros pasideginti
Po to su drauge susitikom kavos.
Kažkaip netikėtai naują rankinę dar nusipirkau
O ryt jau darban
Jokūbui gipsą liepos 10d.jau nuims Tai viskas gerai
Jis pas mane kairerankis, ir kairė ranka lūžo
Tai sunkiai jam sekasi viską daryt
Nežinau, gal net supavydėjau kažkiek:ax:

Noriu jau miego. Ir laukiu rytoj šiltos dienos

Tai kur ta žadėta šiluma Rytas apniukęs ir tik 16. O jau planavom, eisim pliažintis. O per pietus liūtį rodo.
Tai kur ta žadėta šiluma
Rytas apniukęs ir tik 16. O jau planavom, eisim pliažintis. O per pietus liūtį rodo.
O tai kiek tu nori silumos 7 val?
Pas mus nuo 4 ryto griaudzia ir lietus.
Sveikos
Aišku noriu, jei jau žada. O šiaip tai kad nėr saulės, tai nėr ir šilumos. Kažin ar iki tų 26 sušils? Norėčiau į pliažą nueit. Nebūtinai pasidegint, bet bent prie jūros su vaikais pabūt.
Aišku noriu, jei jau žada. O šiaip tai kad nėr saulės, tai nėr ir šilumos. Kažin ar iki tų 26 sušils? Norėčiau į pliažą nueit. Nebūtinai pasidegint, bet bent prie jūros su vaikais pabūt.
Abejoju ar bus ta siluma bent pas mus. Vel zaibus atnesa 😮