Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(pikkolo @ 2017 06 28, 07:01)
<p>Tai birželis Lietuvoje visada toks, bent jau yprastai - šalta, lyja. Dėl to ir Palangoj dar ne visos kavinės ir apgyvendinimo vietos veikia. Paprastai šilčiausia būna rugpjūtį. O kaip šįmet bus, matysim. Paskutiniu metu labai orai išsiderinę.</p><p>Vaikis jau 2 naktį blogai miega. Be (.) neužmiega. 3 kartus naktį kėlėsi valgyt ir vakare ilgai neužmigo. O ryte kaip visada - 6 val gyvas.</p><p>Jei viena su abiem vaikais būčiau atvažiavus, tai nežinau kaip čia ištverčiau. Dukra nenori tiek vaikščioti, tai visą laiką ją vieną palikt? Jaučiu jau būčiau susipakavusi ir namo grįžusi. Dabar mama su vežimu marširuoja, o aš daugiau su dukra būna. Nueinam vaflių, ledų, spurgyčių ar netikros kavos nusiperkam.</p>

O mergaitei patinka?
Atsakyti

Vrine, tai neatsakei su kuo snapchatini :D

Vakar taip fainai nulijo, bent kiek atgaivino...neuztenka palaistymui bet vis.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 06 28, 10:15)
<p>Vrine, tai neatsakei su kuo snapchatini biggrin.gif</p><p></p><p> Vakar taip fainai nulijo, bent kiek atgaivino...neuztenka palaistymui bet vis.</p><p></p><p></p>

Labos. Snapchatinu su dukra ir krikštadukra ☺☺☺☺ labiau su dukra. Dėl jos ir tas snapchatas.
Gavau žinutę kad silvos rerum 3 dalis yra man rezervuota. Pasiėmiau. Nu komunikacijos aukščiausiam lygyje ☺☺☺☺
Buvau sode su sūnum Braškes išsiskyniau. Pasilaistėm . Šašlš išsikepėm. Pasideginau. Vaikas upėj nusimaudė. Na tikros atostogos.....
Atsakyti

Labos. Snapchatinu su dukra ir krikštadukra ☺☺☺☺ labiau su dukra. Dėl jos ir tas snapchatas.
Gavau žinutę kad silvos rerum 3 dalis yra man rezervuota. Pasiėmiau. Nu komunikacijos aukščiausiam lygyje ☺☺☺☺
Buvau sode su sūnum Braškes išsiskyniau. Pasilaistėm . Šašlš išsikepėm. Pasideginau. Vaikas upėj nusimaudė. Na tikros atostogos.....

Smagiai atostogaujat  :super: 

Turiu snapchat bet nelabai naudoju. Kartai kai prisimenu pasiziuriu kokiu filtru nauju yra. Daugiau dėl linksmesniu foto ji turiu, su niekuo ten nebendrauju :) 

Atsakyti

Aš net nežinau kas tas yr  :ax: 

Šiandien šilta, netgi labai. Antis pašėrėm. Ir migduką pametėm. Kažkur. Dar mama ėjo ieškot, bet nerado. Teko naują pirkt. Žiūrėsim kaip šiąnakt miegos. Bandysiu naują Fear of walking dead seriją pažiūrėti. O jūs kokius nors serialus žiūrit? Namie dar Outlander žiūriu. Dar rusiškai The son, niekaip paskutinės serijos neperžiūriu.

Atsakyti

Laba :)

Oras šnd superinis  :clap:

Važiavau prie jūros  pasideginti :)

Po to su drauge susitikom kavos. 

Kažkaip netikėtai naują rankinę dar nusipirkau :)

O ryt jau darban :)

Jokūbui gipsą liepos 10d.jau nuims :) Tai viskas gerai :rolleyes: Jis pas mane kairerankis, ir kairė ranka lūžo  :D Tai sunkiai jam sekasi viską daryt :)

Atsakyti
Man gerai su dukra pasisnabčatinti ☺ nes ana mėgsta taip smulkiai su manim telefu bendraut žinutėmis iki šiol...dabar dar vaizdą galės pridėt... va su drauge važiavo ir siuntė vaizdus...ir žinau viską ☺ dar kol bendrauja taip tegul bendrauja..... kaip draugės.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 28, 20:07)
Man gerai su dukra pasisnabčatinti ☺ nes ana mėgsta taip smulkiai su manim telefu bendraut žinutėmis iki šiol...dabar dar vaizdą galės pridėt... va su drauge važiavo ir siuntė vaizdus...ir žinau viską ☺ dar kol bendrauja taip tegul bendrauja..... kaip draugės.

Nežinau, gal net supavydėjau kažkiek:ax: biggrin.gif Mes su dukra nesame artimos, ji kaip iš kitos planetos, dažnai visai nesuprantu jos mąstymo.

Noriu jau miego. Ir laukiu rytoj šiltos dienos ax.gif . Gal pavyks pagaliau megztinį nusivilkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 birželio 2017 - 21:56

Tai kur ta žadėta šiluma  :huh2: Rytas apniukęs ir tik 16. O jau planavom, eisim pliažintis. O per pietus liūtį rodo.

Atsakyti

Tai kur ta žadėta šiluma  :huh2: Rytas apniukęs ir tik 16. O jau planavom, eisim pliažintis. O per pietus liūtį rodo.

O tai kiek tu nori silumos 7 val? :D

Pas mus nuo 4 ryto griaudzia ir lietus.

Sveikos

Atsakyti

Aišku noriu, jei jau žada. O šiaip tai kad nėr saulės, tai nėr ir šilumos. Kažin ar iki tų 26 sušils? Norėčiau į pliažą nueit. Nebūtinai pasidegint, bet bent prie jūros su vaikais pabūt.

Atsakyti

Aišku noriu, jei jau žada. O šiaip tai kad nėr saulės, tai nėr ir šilumos. Kažin ar iki tų 26 sušils? Norėčiau į pliažą nueit. Nebūtinai pasidegint, bet bent prie jūros su vaikais pabūt.

Abejoju ar bus ta siluma bent pas mus. Vel zaibus atnesa 😮

Atsakyti