Parasysiu
Parasysiu
KolJe butinai ziuresiu.
As taip pat strese. Vaikis valgo 2-3 min tada pradeda klykti iki pamelynavimo, paskui neima valgyt, nesileidzia nesiojamas, tik klykia klykia. Dar tas pats kai miego nori, negali pats uzmigti. Jau nervai nelaiko. Ramiai miega tik lauke. Ketvirtadieni pas gydytoja, klausiu kame reikalas ir ka daryt. Vienintelus dalykas - vaiko sypsena kol kas viska atperka. Bet jauciu reik ir man nuo nervu ka pagert, gal abu apsiraminsim. Laime kad naktim miega (tpfu tpfu tpfu), na isskyrus kad 3 kartus kelias, bet tarpuose miega gerai ir kol kas valgo gerai naktim.
Nu va, issiliejau 🙂
Sunflowers laikykis, pasveiks dukra ir vel viskas bus gerai
Sun, nebijok
Kolje- įdomu
Pikkolo laikykis. ![]()
Aciu Jums ![]()
. Koks man šitas skanus .pikkolo - kas dabar tavo leliui atsitiko, hm. Gal pienuko pradėjo trūkti, ir jis nervinasi, kad nebėga be pastangų... Jei taip, tai dažniau patrauks, ir vėl pagausės. O gal labai pakeidei maistą? Neįsivaizduoju
Papildyta:
Vrine- meileniai yra lietuviškas amarilių pavadinimas. Amaryllis yra lotyniškai. Bet taip vadina ir nuo senovės
Papildyta:
Va, radau gerą apie gydymąsi .
pikkolo - kas dabar tavo leliui atsitiko, hm. Gal pienuko pradėjo trūkti, ir jis nervinasi, kad nebėga be pastangų... Jei taip, tai dažniau patrauks, ir vėl pagausės. O gal labai pakeidei maistą? Neįsivaizduoju
Pienuko tikrai netruksta, nereik det pastangu, bega taip kad net springsta. Internete visko prisiskaityt galima, tad itariu dirglaus kudikio sindroma, bent jau pozymiai atitinka arba tiesiog raidos etapas.
Nuo streso ir pykina ir tryda
Paguodei. As ir tikiuosi kad augimo etapas. Su dukrai taip nebuvo, bet buvo kitu problemu. As ant sono niekada neguldau, tik ant nugaros, nuo pat gimimo. Ir plakasi su tom rankom, tai nakti prilaikau, tada nurimsta. Nors neypatingai megsta buti ant ranku, bet artumo labai reikia, ypac miegant. Nakti apsikabinu, susiglaudziam nosytem ir ramiai vaikas miega.
Sunfl. Kaip jūs.
Kolje nuuuu ?
Man šiandie nervų diena. Išvažiavau pas mamą su sūnum. O tas užtrenkė raktelius mašinos mašinoj. Vž mašina užrakinta raktai viduje. Atsarginių iš vis neturim. Vyras dirba ir tigi už 20 km namai. Ir pikta ant vaiko ir gaila kai matai kad pats nervinasi labai. Nu taip nutiko...nugis būna.....😈😈 vyras aišku apsidžiaugė, aš aišku iš pykčio apsiblioviau....mama siulo 112 skambint...padės sako 😆 vž vieni nervai... jau galvoju kurį langą daužt. Bet atvažiavo pask vyras su draugu ir pundu raktų. Pritaikė 😊 dabar gailiuosi kad vaiką bariau ☺
mes tai šiandien turizmo parodoj buvom, visai fainai
Paskutinės žinios iš mano padangės- taigi mano panikei naktį(gal ne visai ir naktį, apie 11) pradėjo ausį skaudėti. Iš pradžių lašinau(nors žinau, kad neberekomenduoja, net draudžia), o paskui jau daviau paracetamolio. O ta vargšiukė kankinasi, o mes su tėvu supam , dūsaujam raminam. Primigo, už valandėlės daina iš naujo... Žodžiu, linksminomės per naktį, o ryte vietoj darbo pirmiau į greitąją. O ten beprotnamis, manoji buvo 40-as vaikas nuo 7-ių ryto, o kai mes išėjom, jau laukė 46-as... Daktaras už galvos griebiasi. O poliklinika tai nedirba. Paėmė kraują, pažiūrėjo, vaistų davė. Su viskuo daugiau nei valandą pralaukėm. Mažoji ant grindų atsisėdus užmigo kelis kartus, nes kėdžių tai neužtenka. Tikiuosi, daugiau papildomai nieko neparsivežėm
Papildyta:
16
Maniškis vakar irgi pradėjo sakyt kad ausį skaudą. Bet kai spaudi neskauda tai sakau gal pačią ausį ar užsigavo ar nusikrapštė. Šiandie jau nk nebesako. O dėl ligonių tai ooohoooo. Sako polliklinikos pilnos.
O su mašina ta tai pasičiupo raktelius nuo stalo ir sako einu mašinon - na jau ruošėmės. Kol batus užsimoviau ateina sako užsirakino.....o jei vairuotojo durų neatidarai signalizacija automatiškai užrakina. O tas sugalvojo dar į wc nueit raktelius spynutėn įkišęs. Ir nors apsiverk....ir verkiau 😆😆😆😆😆😆