Klinikose nustate, kad cia virusinis berimas. Cia skaitosi burnos, ranku, koju virusas. Nu nemoku paaiskinti. Sitas berimas turi praeiti savaime, ir jokie nuo alergijos vaistai cia nepades. Dabar esam namuose, jei sukils temperatura, vaziuoti i infekcine.
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 20, 13:57)
Klinikose nustate, kad cia virusinis berimas. Cia skaitosi burnos, ranku, koju virusas. Nu nemoku paaiskinti. Sitas berimas turi praeiti savaime, ir jokie nuo alergijos vaistai cia nepades. Dabar esam namuose, jei sukils temperatura, vaziuoti i infekcine.
Ah,dabar supratau. Jo zinau sita,mano viktorijai itare,nes buvo pora spuogeliu ant delno,bet nepasitvirtino,arba labai lengva forma

Vrine,sita virusa nustato akim,nes isberti buna delnukai,koju padai ir burna liezuvis. Pagooglink pamatysi

Ah,dabar supratau. Jo zinau sita,mano viktorijai itare,nes buvo pora spuogeliu ant delno,bet nepasitvirtino,arba labai lengva formaVrine,sita virusa nustato akim,nes isberti buna delnukai,koju padai ir burna liezuvis. Pagooglink pamatysi
Nu va o maniskiai patvirtino Atrodo isprotesiu iki kol praeis....
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 20, 14:07)
tai jei jau patvirtino kad virusas kodėl dar taip bijai. Juk vadinasi praeis. Iš akies patvirtino? O tavo gydytoja pirmoji sena? ar labai jauna? ar šiaip nekokia ?
tai jei jau patvirtino kad virusas kodėl dar taip bijai. Juk vadinasi praeis. Iš akies patvirtino? O tavo gydytoja pirmoji sena? ar labai jauna? ar šiaip nekokia ?
Nu nes as mama to ir bijau. Kad blogiau nebutu ir t.t.t.
Na aš irgi mama.
Tik jei diagnozė aiški, gydymas aiškus (beje koks jis?) tai juk galima truputį mažiau bijoti.
Dar 555 kartą paklausiu- o iš ko nustatė virusą- iš akies ?
Jei virusas, tai gydymas tik simptominis. O ir nustato is alies, kraujas juk nerodo virusiniu susirgimu. O berimai skiriasi priklausomai nuo priezasties.
Na aš irgi mama. Tik jei diagnozė aiški, gydymas aiškus (beje koks jis?) tai juk galima truputį mažiau bijoti. Dar 555 kartą paklausiu- o iš ko nustatė virusą- iš akies ?
Tai gerai kiekviena skirtingai pergyvenam del sabo vaiku.
Taip is akies, apziuros. Temperaturos nera, kraujo nedare. Siam virusui gydymo nera. Reik stebet, jei blogeja vezt i infekcine.
Strese
Nu as negaliu ramiai gyvent. Imete Orijus is Emigrantai laidos,pranesima,kad atskrenda ryt i Frankfurta,nu ir pasikvieciau i svecius
Duosiu interviu

StreseNu as negaliu ramiai gyvent. Imete Orijus is Emigrantai laidos,pranesima,kad atskrenda ryt i Frankfurta,nu ir pasikvieciau i svecius
Duosiu interviu
O kaip fainai!
V-Rinė taip pat....
QUOTE(KolJe @ 2017 01 20, 19:21)
Strese
Nu as negaliu ramiai gyvent. Imete Orijus is Emigrantai laidos,pranesima,kad atskrenda ryt i Frankfurta,nu ir pasikvieciau i svecius
Duosiu interviu 

wauuu..išklausk tik kada rodys