Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Klinikose nustate, kad cia virusinis berimas. Cia skaitosi burnos, ranku, koju virusas. Nu nemoku paaiskinti. Sitas berimas turi praeiti savaime, ir jokie nuo alergijos vaistai cia nepades. Dabar esam namuose, jei sukils temperatura, vaziuoti i infekcine. 
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 20, 13:57)
Klinikose nustate, kad cia virusinis berimas. Cia skaitosi burnos, ranku, koju virusas. Nu nemoku paaiskinti. Sitas berimas turi praeiti savaime, ir jokie nuo alergijos vaistai cia nepades. Dabar esam namuose, jei sukils temperatura, vaziuoti i infekcine. 

Ah,dabar supratau. Jo zinau sita,mano viktorijai itare,nes buvo pora spuogeliu ant delno,bet nepasitvirtino,arba labai lengva forma 4u.gif
Vrine,sita virusa nustato akim,nes isberti buna delnukai,koju padai ir burna liezuvis. Pagooglink pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti

Ah,dabar supratau. Jo zinau sita,mano viktorijai itare,nes buvo pora spuogeliu ant delno,bet nepasitvirtino,arba labai lengva forma 4u.gif Vrine,sita virusa nustato akim,nes isberti buna delnukai,koju padai ir burna liezuvis. Pagooglink pamatysi mirksiukas.gif

Nu va o maniskiai patvirtino :( Atrodo isprotesiu iki kol praeis....

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 20, 14:07)
<p>Nu va o maniskiai patvirtino verysad.gif Atrodo isprotesiu iki kol praeis....</p>

tai jei jau patvirtino kad virusas kodėl dar taip bijai. Juk vadinasi praeis. Iš akies patvirtino? O tavo gydytoja pirmoji sena? ar labai jauna? ar šiaip nekokia ?
Atsakyti

tai jei jau patvirtino kad virusas kodėl dar taip bijai. Juk vadinasi praeis. Iš akies patvirtino? O tavo gydytoja pirmoji sena? ar labai jauna? ar šiaip nekokia ?

Nu nes as mama to ir bijau. Kad blogiau nebutu ir t.t.t.

Atsakyti
Na aš irgi mama.
Tik jei diagnozė aiški, gydymas aiškus (beje koks jis?) tai juk galima truputį mažiau bijoti.
Dar 555 kartą paklausiu- o iš ko nustatė virusą- iš akies ? biggrin.gif
Atsakyti

Na aš irgi mama.
Tik jei diagnozė aiški, gydymas aiškus (beje koks jis?) tai juk galima truputį mažiau bijoti.
Dar 555 kartą paklausiu- o iš ko nustatė virusą- iš akies ? biggrin.gif

Jei virusas, tai gydymas tik simptominis. O ir nustato is alies, kraujas juk nerodo virusiniu susirgimu. O berimai skiriasi priklausomai nuo priezasties.

Atsakyti

Na aš irgi mama. Tik jei diagnozė aiški, gydymas aiškus (beje koks jis?) tai juk galima truputį mažiau bijoti. Dar 555 kartą paklausiu- o iš ko nustatė virusą- iš akies ? biggrin.gif

Tai gerai kiekviena skirtingai pergyvenam del sabo vaiku.

Taip is akies, apziuros. Temperaturos nera, kraujo nedare. Siam virusui gydymo nera. Reik stebet, jei blogeja vezt i infekcine.

Atsakyti
Sunfl. Na kaip dukrytė ? Viskas bus gerai...

Ką kitos? Kaip peenktadienį švenčiat ? ☺ aš tinginiauju.....
Atsakyti
Strese biggrin.gif Nu as negaliu ramiai gyvent. Imete Orijus is Emigrantai laidos,pranesima,kad atskrenda ryt i Frankfurta,nu ir pasikvieciau i svecius biggrin.gif Duosiu interviu smile.gif
Atsakyti

Strese biggrin.gif Nu as negaliu ramiai gyvent. Imete Orijus is Emigrantai laidos,pranesima,kad atskrenda ryt i Frankfurta,nu ir pasikvieciau i svecius biggrin.gif Duosiu interviu smile.gif

O kaip fainai!

V-Rinė taip pat.... 

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 01 20, 19:21)

wauuu..išklausk tik kada rodys biggrin.gif ir kalbėk kaip blogai gyvent ten smile.gif kad dar likę neišvažiuotų ;) būk patriotė smile.gif
Atsakyti