QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 22, 07:52)
Sveikos
pas mus turbut bus irgi bile kiek na bet kaip nors teks atlaikyti šita maratoną, gerai, kad tik trys dienos antradieni darbe pailsesiu

, šiandien reiks imbieriniu meduoliuku dar iškepti
Pas mus meduoliukus panos kepa arba per pačias Kalėdas arba antrą dieną. Ankčiau nėra laiko, o ir ne visi , norintys kepti, susirinkę. Aš irgi galvoju, kad darbe pailsėsiu
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 22, 12:02)
na nulijo dovanu lietus darbuose?
Neee. Nors negaliu sakyti, į Kazlą nemokamai vežė.
QUOTE(-Darateja- @ 2016 12 22, 12:54)
<p>Labas mergaitės :Šventinis meniu nesugalvotas. Per Kūčias dirbu iki 19val. Kalėdų pirmą dieną nedirbu, antrą-irgi į darbą. Tai beveik visas vaišių stalas mamos rūpestis bus

</p><p>Kažkaip keli metai buvo, kad dovanas pirkdavom tik vaikams. O db sužinojau, kad sesuo su šeimyna visiems nupirko dovanas

Tai jaučiu ir man reikia pirkt....</p><p>Minčių nėra, laiko irgi tiek bėra.Ai....</p><p>Vakar aplankė darbe mus Kalėdų senis. Tai gavom kuponus po 30,01eu į pasirinktą kavinę/barą nueiti. Yra penki variantai, tai turi vieną pasirinkti ir ten praūliavoti tą kuponą

</p>
Oi, kaip kankina dovanos

. Bet kažkokia nesąmonė, turėtų būti džiaugsmas, o gaunasi dažniausiai vargai.
Ką ne taip darau
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 22, 13:31)
labos, sveikos, gyvos,
aš irgi dar gyva. truputį. nors baisiai laukiu švenčių pabaigos... grynai depresija nuo visko. nuo darbo- kur net kalėdinių dovanų neduoda o darbo tiek kad nors apsiverk, nuo namų kur visi depresuoti, visų (na vaikų) akys didelės ir aktualiausia tema DOVANOS DVANOS DOVANOS....kam ką pirkt, kiek pirkt, kaip pakuot.... oi tam nupirkau kavos- o kavos pasirodo ji negeria...ką tada.. reikia dar tam anam....dukra klausia- ar aš gausiu ten kažkokį briedą kur buvo nusižiūrėjusi tipo reik- sakau ne negausi.... ašaros dvi dienas....kinai dovanų irgi aišku nespėjo atsiųsti (užsakytų per akcijų dieną).... nu kodėl tokia psichozė su tomis dovanomis???
konfliktai kažkokie, nesusikalbėjimai gal labiau tarp savų vienų "giminų", nusikalbėjimai su nusenizmo marazmais iš kitų, aplink sergantys- tam reik vaistų, anam reikia kasdien lėkt vaistus leist, katė ir ta kaip visada ant kalėdų vėmaliojasi neėda ir sėdi susitraukusi- šiandien pas vetus vešim- vėl krūva pinigų, vaikų ašarų kelintadienis- ar nenumirs...
aš tai galvoju jei jau miršta tai tegu greičiau,,, nu vž,.
valgyt- ką valgysim.... kaip sriubą- vakar buvo sriuba.... na tai kas kad grįžai į namus 19,30 val.... dukra rauda (na pas mane rauda ir rauda, jau nebežinau ką daryt) - kokie čia namai nėr ko valgyt...- įkertat pas mane nėr ko valgyt- ar jūs tikit-šaldytuva spilnas mėsų jogurtų sūrių žuvies koncervų......... nes kas yra anai neskanu...vakar parlėkiau iš vaiko muzikos koncerto- sakau iškepsiu picą naminę. Apsidžiaugė kaip milijoną laimėję- valiooo pica... dukra taip supratau ir neparagavo...sumąstė kad nebenori....
šventės- ką skanaus valgysim- to torto nenorim nekepk, kepk aną- na tai kas kad pusdienis kepimo..kam tai įdomu.....kokia mišrainė? koks šiltas....
v.ž. žinokit nebegaliu. Noriu pavasario. noriu švenčių galo. ir noriu verkti. amen.
Oi, vaikeli, tu mane nuraminai, kad ne vien man viena asaba šįvakar bandė
sušikt Kalėdas, bet ir kitiem blogai

. Kaip tikra lietuvė džiaugiuosi

. Iš tikro tai nesidžiaugiu, bet visokios nesąmonės, kaip ir pas tave, iš artimo rato, žiauriai užknisa. Kaip ir nieko naujo, bet vistiek sugeba nustebinti
Bet labai gražiai ir vaizdžiai viską aprašei. Ne tau vienai tinka
QUOTE(pikkolo @ 2016 12 22, 15:19)
<p>O aš jau gavau dovaną. Nors vyrui sakiau, kad šįmet nepirktume vienas kitam dovanų, bet jis man nupirko naują telefoną

. Tik dabar gaunasi, kad aš be dovanos jam, o jau nebėra laiko kada nupirkti, nes su mažium į PC nesitrenksiu, ligos, daug žmonių ir pan. Po naujų nupirksiu, galvoju sąsagas nupirkt. </p><p>Dar šiandien buvom klinikose pas ortopedą, teko visiem trim važiuot, nes dukrai jau atostogos. Tai viskas gerai mažiui su klubais. Dar ten pasimaitinom, tiesa nelabai patogu buvo, bet kai nori valgyt tai gerai. Ilgai užtrukom, nors atvažiavom anksčiau, bet ilgai laukėm registratūroj, tad paskui teko palaukti prie kabineto.</p>
Na, va, viskas puikiai, kitą kartą bus dar lengviau, ir išvis tu profesionalė
O šiaip, jei ne kai kokie ginčai, tai kokio nuostabumo koncerte šįvakar buvome

. Super super, visi buvome tiesiog priblokšti. Jei pas ką bus- būtinai eikit

. Tik nežinau, kur

. Na, pas ispanus. Flamenko. Neturiu po ranka laikraščio su pavadinimu. Gitara- lietuvis, vokalas- ispanas ir du šokėjai - ispanai. Niekada neįsivaizdavau, kad šitaip galima. Kokia emocija nuo jų

. Kažkas tokio... Nieko panašaus nesitikėjome. Profesionalai aukščiausio lygio
Va, radau
čia - Flamenko virtuozai iš Ispanijos - Arandano Compania Flamenca koncerte ''Retruco''
Papildyta:
Pažiūrėjau, bet įrašas visai neatskleidžiai nei grožio, nei emocijos. Realybėje daug geriau