Kad nieko netrūktų
Su Šventėmis
Kad nieko netrūktų
Kad nieko netrūktų
Maziukas sukarsciavo, tai vat tokios sventes.
Su sventemis visas
Ka gavot dovanu? As tuperware indu daug visokiu vonios reikmenu ir megos ceki. Sakyciau labai patenkinta ![]()
Ramių ir jaukių švenčių 😍😚
Ir jus visas su šventėmis
Išleidau viena partija svečių ryt dar pora brigadų pereis, ir bus šventės atlaikytos
Ir aš čekį gavau, puoduką su šuns mus atvaizdu
, žiedes kosmetikos nu neblogas tas senis matyt ir aš jam gera buvau
Išleidau viena partija svečių ryt dar pora brigadų pereis, ir bus šventės atlaikytos
Ir aš čekį gavau, puoduką su šuns mus atvaizdu
Su šv. Kalėdom
O mes su maziuku ligoninej
Itaria bakterini susirgima, tik neranda kur, daro visus tyrimus, kankina maziuka.
QUOTE(pikkolo @ 2016 12 26, 09:40)
<p>O mes su maziuku ligoninej
Itaria bakterini susirgima, tik neranda kur, daro visus tyrimus, kankina maziuka.</p>
Sveikateles mažiukui
Esam Velykas ligoninej praleidę
Sveikos
na ką viena dalis švenčių baigės 
kokie indai? bet visumoj fainos dovanos.
aš tai sau minkštus tokius naktinius pirkaus bet gal dar reiks tokios pat medž. pižamą,patiko, šilta. dar megtuką tokį šiltą iš draugų ir rinkinuką žvakėms indeliiai ant stalo, patiko deginu.
uje sveikatos tikiuos ilgai nekankins
QUOTE(karapuzike @ 2016 12 25, 15:30)
Ka gavot dovanu? As tuperware indu daug visokiu vonios reikmenu ir megos ceki. Sakyciau labai patenkinta
</p>
aš tai sau minkštus tokius naktinius pirkaus bet gal dar reiks tokios pat medž. pižamą,patiko, šilta. dar megtuką tokį šiltą iš draugų ir rinkinuką žvakėms indeliiai ant stalo, patiko deginu.
QUOTE(pikkolo @ 2016 12 26, 09:40)
<p>O mes su maziuku ligoninej
Itaria bakterini susirgima, tik neranda kur, daro visus tyrimus, kankina maziuka.</p>
QUOTE(grange @ 2016 12 26, 21:44)
Sveikos
na ką viena dalis švenčių baigės 
Geras dalykas sau dovana nusipirkti, niekam jokių priekaištų kad netinka
O kiek dabar pavardžių Grange turi? Ar vyro irgi ėmei ar liko tik senoji... Yte
kokie indai?
Va tokie
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 26, 22:29)
Geras dalykas sau dovana nusipirkti, niekam jokių priekaištų kad netinka
tikrai taip
noriu rast kokią gražią dėžutę juvelyrikai. tiksliau kaklo papuošalams. nes auskarams turiu, bet ne tiems. pakabinamo nenoriu, nes tada reikia atvirai laikyt, et kažkokios dėžutės. tai reiks pasižvalgyt.
dėl pavardės dar nieko nekeičiau. šiaip noriu dvigubos, bet nežinau kaip bus.
krp neblogi atrodo. aš kažkaip galvojau kad tpw tai tik plastikiniai ir silikoniai visi indai ..