Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

nu tai ir as pasisveikinsiu :) 

pusryciauju, darbuke. tiksliau geriu kokteili  :B  . na dar jogurtas laukia su granola tai bus ok. 

zinot pas mus ziema, net minus 5  :lietuva:  kaip mes cia neprate, tai vesoka.

Atsakyti
labas rytas,
žiūrėjot vakar Žmonių apdovanojimus? aš taip pusiau... tik vis atkreipiau dėmesį kad Ikona labai nerišliai kalba ir stovi scenoje išsikėtusi siaubingai negražiai. O dar kai ko jos ten pasisakymuose nesupratau net- bet sakau kai aš ne tos aplinkos žmogus tai negėda ir nesuprast...o pasirodo mirga šiandien ir spauda ir komentarai kad girta buvo....nu ryyškiai, tik kaip aš nesupratau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ei kąąą, kaip jums smile.gif

Lyžuka ko savaitgalį darei kad su mumis nekalbėjai? smile.gif einu kavos pasidaryt.
Atsakyti
Apie ikoną nieko nežinau, o savaitgalis tei šen, tai ten žodžiu reikaluose smile.gif
Atsakyti

nu skaiciau ir as kad girta buvo, bet tai eina sau???!!

o per ka rode, tikiuos bus irasas kada ikeltas ,noriu paziuret

Atsakyti

Per LNK rode.

Atsakyti

Dabar ziuriu atsisukus. Normaliai jin man ten atrode, tikrai ne taip, kaip internetas mirga :D Nu aisku, kiekvienas mes gi skirtingai matom ir suprantam.

Laba

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 23, 08:16)
Išsamiai kaip  bigsmile.gif

Labas rytas  mirksiukas.gif

Negražu įlindus nesisveikinti biggrin.gif

Kas per Ikona, kodėl tokios nežinau, o ir nieko nemačiau, už krūmų gyvenu ax.gif
Atsakyti
Agne Jagelaviciute, pempe ;)

Laba,trumpa diena sian,tai idaryta Paprika ir bulviu kose bus neuzilgo. Seip miegot noreciau eit jau biggrin.gif Rodo pas mus dziungles realybes sou,tai iki isnaktu ziuriu,ryte keikiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 01 23, 17:32)
Agne Jagelaviciute, pempe ;)

Laba,trumpa diena sian,tai idaryta Paprika ir bulviu kose bus neuzilgo. Seip miegot noreciau eit jau biggrin.gif Rodo pas mus dziungles realybes sou,tai iki isnaktu ziuriu,ryte keikiuos 4u.gif

Ačiū 4u.gif Pasiskaičiau trumpai jau kitam forume. O tai ikona pravardė biggrin.gif ?
Aš galvojau, kad gal apsirikote rašydamos, gal Ilona, nes vakar girdėjau, kaip šeimyną kitame kambaryje per kažkokią laidą Iloną Balsytę aptarinėjo.

Aš irgi mėgstu naktinėti, o ryte pasižadu , kad jau vakare biggrin.gif ...
Pas mus žirnių košė su spirgais essen.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 23, 19:36)
Ačiū 4u.gif  Pasiskaičiau trumpai jau kitam forume. O tai ikona pravardė biggrin.gif  ?

ji turi savo žurnalą "Ikona" ir šiaip save pristato kaip stiliaus ikoną biggrin.gif
Atsakyti
Nu Pempe,tu ir duodi, šitooookios ikonos nežinot biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

nors aš apie ta "ikoną" vis išgirstu tik kai ji prisigeria, kažkada pamenu delfi buvo nuotraukos , kai girta kūliais iš mažinos išsirito biggrin.gif, na čia matyt kaip kas tą ikoniškumą supranta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 sausio 2017 - 08:00
Labas rytas 4u.gif

Aš ją pamenų iš kažkurio realybės šou, paskui, kad norėjo pilvui kažkokios operacijos ,ir paskui, kad pasitobulino. Dar, kad buvo Koršunovo, norėjau rašyti mergina, na, bet juk sugyventinė. Ir kad vaikiuką turi ir tuo džiaugiasi. Tk nežinau, ar ištekėjo. Kažkaip tikrai ne iš blogos pusės, o iš gerosios labiau prisiminimai. Apie girtavimus tikrai negirdėjau.
Gal kad Žmonių žurnalo nebeperkame beveik metus, esu atsilikusi garsenybių gyvenimuose biggrin.gif
Atsakyti