Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sveikos,
būkit sveikos,
Lyžuka kas čia tau dabar? unsure.gif

koks gražus rytas šiandie....ir sausa...batais švariais atėjau
o beje vakar po darbo ėjau ir jau šviesu bigsmile.gif ir sniego nėra jei kas...kai sakote kad nuo sniego. Ot ir ne.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 25, 10:02)
Sveikos,
būkit sveikos,
Lyžuka kas čia tau dabar?  unsure.gif

koks gražus rytas šiandie....ir sausa...batais švariais atėjau
o beje vakar po darbo ėjau ir jau šviesu  bigsmile.gif  ir sniego nėra jei kas...kai sakote kad nuo sniego. Ot ir ne.

nežinau, aš jau ne pirma kartą pastebiu, kad galva skauda su keistu tirpimu už ausų tose vietose

aha ir aš šiandien ryte pastebejau, kad jau šviesiau yra
Atsakyti
Nuuuu. Ko ?
Atsakyti
Lyžuka, jei aš tavęs neužkrėėčiau savo viertiniais virusais, tai marš pas daktarą doctor.gif
Atsakyti
Oooo pempė yyyyyyra ☺ labas. Ko to ? ☺
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 25, 21:49)
Oooo pempė yyyyyyra ☺ labas.  Ko to ? ☺

Aha, esu, palikau ligoninę(namus biggrin.gif ) ir buvau repeticijoje

O dabar prisivalgiau, ką nukračiau ax.gif . Ir karbonadai, ir grybai riebiai su grietine ir spirgais, niam... Kelnės susiaurėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 sausio 2017 - 21:53
Pempe dar dukra nepasveiko ???? Kas tave taip privaišino ? Ir aš noriu. Grįžau pavargusi siaubingai nieko negaminau tik makaronų su sūriu. Bet tigis koks ten valgymas... man lyg gerklę skaudena , dukrai 2 dalys tempos. Nenoriu virusų..... darbo daugybė ir dar daugiau. Tai va tep.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 25, 22:03)
Pempe dar dukra nepasveiko ???? Kas tave taip privaišino ?  Ir aš noriu. Grįžau pavargusi siaubingai nieko negaminau tik makaronų su sūriu. Bet tigis koks ten valgymas... man lyg gerklę skaudena , dukrai 2 dalys tempos. Nenoriu virusų..... darbo daugybė ir dar daugiau. Tai va tep.

Mažoji baigia, vyresnioji guli. O gaminau aš su vyru, po visų šokių. Komandinis darbas. Iš jo pusės bulvės ir salotos, bei karbonadų pamušimas, iš mano- kepimas ir grybai

Tu nepasiduok, imk šnapsiuko su propoliu, puršk į gerklėę jodą, valgyk česnakus, prisipjaustyk svogūnų, gerk kibirais arbatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 sausio 2017 - 22:18
Sveikos 4u.gif

Ar žinot, kad 100 gr Dainavos prieš miegą užmuša visas bacilas ir kitas zarazas bigsmile.gif ?
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Ar žinot, kad 100 gr Dainavos prieš miegą užmuša visas bacilas ir kitas zarazas bigsmile.gif?

laba :) 

nu bile padejo :):4u: 

bet tai kai dienos lekia, ar jum ir??? jau sausis beveik baigias  :huh2:  kazkaip baisu tuoj vasara  :D 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 26, 09:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71390999" data-time="1485414311"><div><p>Sveikos vartotojo įkelta nuotrauka

Ar žinot, kad 100 gr Dainavos prieš miegą užmuša visas bacilas ir kitas zarazas vartotojo įkelta nuotrauka?</p></div></blockquote><p>laba smile.gif </p><p></p><p>nu bile padejo smile.gif

kad nebandžiau tongue.gif pati, nors reiktu ale pirma reik dainavos nusipirkt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 26, 10:05)
kad nebandžiau tongue.gif pati, nors reiktu ale pirma reik dainavos nusipirkt tongue.gif

Gudruolė biggrin.gif . Aš irgi norėjau klaust, ar tikrai padėjo, ir pasiguosti, kad Dainavos neturiu ax.gif

Labas dienas 4u.gif

Nugarą rakina, amen liūlia, jau susismeigiau neurorubiną ir škaliau ibumetino, nes beveik nepajudu, o burnos valgyti laukia ir planuose meilenių vaikiukų persodinimas unsure.gif
Papildyta:
Lyžuka, kaip tavo galva?
Papildyta:

Va, kas žydi
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti