Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

biggrin.gif

Manoji 16, bet kažko ypatingo dar nepatyrėm, gal prieky viskas, jei iki 29 biggrin.gif .
Tik kažkaip labai nebesimokina, ypač dabar, kai savaitę sirgo ir nėjo, visur atsiliko, ir tik 5, 5, 5, 6... Man tuoj pradės plaukai šiauštis, su tokiais grožiais nelabai buvau susidūrusi.

O šiaip gal ir nejuokinga, jei iki 29, visko gali būti, nes dabar vertybių mažai, nereikia susitupėti, nereikia būti atsakingam, susiėjei, išsiskyrei, taip n kartų, vaikų nereikia, gali blūdyti ir ožius rodyti
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 13, 12:54)

O šiaip gal ir nejuokinga, jei iki 29, visko gali būti, nes dabar vertybių mažai, nereikia susitupėti, nereikia būti atsakingam, susiėjei, išsiskyrei, taip n kartų, vaikų nereikia, gali blūdyti ir ožius rodyti

Galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 02 13, 12:04)

A, tave pamiršau, t.y. neturėjau omeny lotuliukas.gif
Atsakyti
Na yra žmonių kurie užstringa kokiam vaiksytes tarpsny ar paauglystes ir nei ši vietos biggrin.gif
Atsakyti
Kaip priversti užsibaigti temą, ir kad ji nekabotų, hm?
Anksčiau nesaugodavo bendraminčių temų, tik tokias, kurios gal išliekamąją vertę turi, o dabar , žiūriu, mūsų tebekabo senos temos nuo liepos mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 13, 14:09)
Kaip priversti užsibaigti temą, ir kad ji nekabotų, hm?
Anksčiau nesaugodavo bendraminčių temų, tik tokias, kurios gal išliekamąją vertę turi, o dabar , žiūriu, mūsų tebekabo senos temos nuo liepos mėnesio.

dabar temos amžinos smile.gif, nebent iš favoritu išmest belieka, nors man žiuriu senoj versijoj irgi tai nepavyksta
Atsakyti
labos. Jo kalbėsim penkmečiais smile.gif gal ir gerai šiaip smile.gif

ko jūs?
žemdirbės- ar jau sėjat ką? aš nenueinu iki sėklų pardės- jau reikia gazanijas sėti. šiemet noriu vėl smile.gif

Atsakyti
Aš prasta žemdirbė, nesėju. Diedas buvo užsimanęs pomidorus sėti, bet dar uždraudžiau biggrin.gif

Nors labai galvoju, ar meilenius man kryžminti, ar ne, vis gundausi ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 vasario 2017 - 21:08
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 13, 21:07)
Aš prasta žemdirbė, nesėju. Diedas buvo užsimanęs pomidorus sėti, bet dar uždraudžiau biggrin.gif

Nors labai galvoju, ar meilenius man kryžminti, ar ne, vis gundausi ax.gif .

nu jo čia tikrai laaaabai prastos žemdirbes pamastymai biggrin.gif

Tai visas su tuo Valentinu , aš jau davau dovanu tongue.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vrine, viskas per tave biggrin.gif nuvariau šiandien vakare išbadėjus maximon ir glvoju, ką čia pasiėmus valgyt, kad namie jau iškart galėčiau ėst. Pasiėmiau žuvies konservą pomidorų padaže biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka, ačiū už sveikinimus biggrin.gif . Tave irgi wub.gif . Ir visas wub.gif

Gavau dovanų randono vyno iš Prancūzijos nuo nelabai pažįstamo diedo biggrin.gif , tai dabar gurkšnoju. Į sveikatą alc.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2017 02 14, 22:00)
Vrine, viskas per tave  biggrin.gif nuvariau šiandien vakare išbadėjus maximon ir glvoju, ką čia pasiėmus valgyt, kad namie jau iškart galėčiau ėst. Pasiėmiau žuvies konservą pomidorų padaže  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip išmiegojote mirksiukas.gif ?

Tai tikrai nebebus šalčių?
Man truputį gaila ax.gif .
Atsakyti