Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Mes namo kaimynu neturim  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2017 02 15, 12:53)
<p>Mes namo kaimynu neturim  mirksiukas.gif​ </p>

tai žinau, kad name po ne bute gyvenat, na ta prasme už sklypo ribų bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...u.d?id=73765052

Skaitet? Kaip baisu unsure.gif
Atsakyti
Labu labu. Kaip laikotės. Kaip faina išeiginės ryt.. planų neturiu jokių. Net nzn ar bus kas mano kaime aplamai. Jei žinočiau gal nueičiau. Tai neveiksiu nieko. Nu po namus triinsiuos ...ilsėsiuos ☺
Cartman nu ir kaip kilkės ☺
Pempe tikiuosi žiemis nebebus...o kaip staigiai rytais prašvito...einu ir netikiu. Ir taip gera.....

Vakar gavau gvazdikų šabiukų ir gėrėm visa šeima šampę ir valgėm braškes su šokoladu. Kol šampę išgėrėm katė kitam kambary suporkalino visiškai gvaizdikus...nuėjom išsižiojom - visi nualpę per pusiaujį ir pilnas stalas vandens. Vaza neišversta. Iš to sprendžiu kad ne gėlės panelę sudomino o vanduo kurio buvo pritaškyta pilna...😆 tik gėlės kliudė žaisti vandeniu 😊 ir juokas ir pikta. Vž panelė gėlių negavo tai susitvarkė iš pykčio.
Atsakyti
Kolje vėl pamiršau emigrantus....tikiuosi dar nerodė tavęs ???? O tau praneš kada rodys ar ir tu nežinai ?

Ko nekalbat su manimi ????☺
Atsakyti
Kalbu ka;bu. Grįžau ką tik po renginio- valentinkė+16-a.

O žudikas jau nusigalabino, amžinatilsį

Papildyta:

Mes Nepriklausomybę švenčiame , kaip kitos- vėliavą iškeliam, į kokį renginį nueinam, į mišias, skanėstų nusiperkame ar išsikepam - pagal laiką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 15 vasario 2017 - 21:13
Labas rytas šventinį rytą.
Aš su kava...kas su manimi...
Kodėl nepriminėt kad žadintuvą reikia atjungti...tas durnius ir prižadino 6 ryto...
Pempe tai tie įvykiai bausūs apie žudymus jūsų mieste vyko ?
Atsakyti

Pas mane laikas kitaip skaiciuojamas  :D 

Jau 3 menesiai vaikiui mano.

Katinas nueina pas dukra i kambari ir miaukia jai. Ot isdavikas.

Atsakyti
Pikkolo sveikinimai. Kaip sakoma iki 3 m pilvo reikalai mažiukus kamuoja tai verkia....dabar dantys dar po kelių nen pradės dygti...vėl verks ☺
O katiną naują gal turit ? Ar ne vieną turėjot ?
Atsakyti
Su švente, brangiosios internetinės draugės lithuania.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 16, 09:03)
Labas rytas šventinį rytą.
Aš su kava...kas su manimi...
Kodėl nepriminėt kad žadintuvą reikia atjungti...tas durnius ir prižadino 6 ryto...
Pempe tai tie įvykiai bausūs apie žudymus jūsų mieste vyko ?

Jau po kavos ir po blynų, ir sėdžiu nuteptom šaknim, noriu būt gražuolė lady.gif

Taip, viskas pas mus blush2.gif . Visas miestas buvo apsuptas ir tikrinami išvažiuojantys. Draugo mašiną triskart stabdė su bagažinės rodymais, dukros autobusą, grįžtant namo, irgi, visus peržiūrėjo, sakė, keistas jausmas, supranti, kad nejuokai. Čia didelis kaimas, viskas vietoj- moterį rado prie dukros draugės ar tai jos močiutės namų, o nusigalabino netol mažosios darželio unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ir jus su švente smile.gif

Veliava plazda bigsmile.gif

Aha Pempe, tikrai nemalonus ir dar kaip sakoma ranka paduot blink.gif

mano bendradarbe gyvena toj laiptinej kur ta zurnaliste nužude tas židiukas tai irgi sake net i namus neleido kai jo atvažiavo unsure.gif
Atsakyti

Mes du katinus turejom. Dabar viena, senjoras jau. Visa dirna miega, prie vaiko nelabai eina, vakarais dar pas mane ant keliu ateina pagulet. Uztat naktim dainuoja  :D​ 

Atsakyti