Mes namo kaimynu neturim
QUOTE(pikkolo @ 2017 02 15, 12:53)
tai žinau, kad name po ne bute gyvenat, na ta prasme už sklypo ribų

Labu labu. Kaip laikotės. Kaip faina išeiginės ryt.. planų neturiu jokių. Net nzn ar bus kas mano kaime aplamai. Jei žinočiau gal nueičiau. Tai neveiksiu nieko. Nu po namus triinsiuos ...ilsėsiuos ☺
Cartman nu ir kaip kilkės ☺
Pempe tikiuosi žiemis nebebus...o kaip staigiai rytais prašvito...einu ir netikiu. Ir taip gera.....
Vakar gavau gvazdikų šabiukų ir gėrėm visa šeima šampę ir valgėm braškes su šokoladu. Kol šampę išgėrėm katė kitam kambary suporkalino visiškai gvaizdikus...nuėjom išsižiojom - visi nualpę per pusiaujį ir pilnas stalas vandens. Vaza neišversta. Iš to sprendžiu kad ne gėlės panelę sudomino o vanduo kurio buvo pritaškyta pilna...😆 tik gėlės kliudė žaisti vandeniu 😊 ir juokas ir pikta. Vž panelė gėlių negavo tai susitvarkė iš pykčio.
Cartman nu ir kaip kilkės ☺
Pempe tikiuosi žiemis nebebus...o kaip staigiai rytais prašvito...einu ir netikiu. Ir taip gera.....
Vakar gavau gvazdikų šabiukų ir gėrėm visa šeima šampę ir valgėm braškes su šokoladu. Kol šampę išgėrėm katė kitam kambary suporkalino visiškai gvaizdikus...nuėjom išsižiojom - visi nualpę per pusiaujį ir pilnas stalas vandens. Vaza neišversta. Iš to sprendžiu kad ne gėlės panelę sudomino o vanduo kurio buvo pritaškyta pilna...😆 tik gėlės kliudė žaisti vandeniu 😊 ir juokas ir pikta. Vž panelė gėlių negavo tai susitvarkė iš pykčio.
Kalbu ka;bu. Grįžau ką tik po renginio- valentinkė+16-a.
O žudikas jau nusigalabino, amžinatilsį
Papildyta:
Mes Nepriklausomybę švenčiame , kaip kitos- vėliavą iškeliam, į kokį renginį nueinam, į mišias, skanėstų nusiperkame ar išsikepam - pagal laiką
O žudikas jau nusigalabino, amžinatilsį
Papildyta:
Mes Nepriklausomybę švenčiame , kaip kitos- vėliavą iškeliam, į kokį renginį nueinam, į mišias, skanėstų nusiperkame ar išsikepam - pagal laiką
Pas mane laikas kitaip skaiciuojamas
Jau 3 menesiai vaikiui mano.
Katinas nueina pas dukra i kambari ir miaukia jai. Ot isdavikas.
Su švente, brangiosios internetinės draugės 
Jau po kavos ir po blynų, ir sėdžiu nuteptom šaknim, noriu būt gražuolė
Taip, viskas pas mus
. Visas miestas buvo apsuptas ir tikrinami išvažiuojantys. Draugo mašiną triskart stabdė su bagažinės rodymais, dukros autobusą, grįžtant namo, irgi, visus peržiūrėjo, sakė, keistas jausmas, supranti, kad nejuokai. Čia didelis kaimas, viskas vietoj- moterį rado prie dukros draugės ar tai jos močiutės namų, o nusigalabino netol mažosios darželio

QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 16, 09:03)
Labas rytas šventinį rytą.
Aš su kava...kas su manimi...
Kodėl nepriminėt kad žadintuvą reikia atjungti...tas durnius ir prižadino 6 ryto...
Pempe tai tie įvykiai bausūs apie žudymus jūsų mieste vyko ?
Aš su kava...kas su manimi...
Kodėl nepriminėt kad žadintuvą reikia atjungti...tas durnius ir prižadino 6 ryto...
Pempe tai tie įvykiai bausūs apie žudymus jūsų mieste vyko ?
Jau po kavos ir po blynų, ir sėdžiu nuteptom šaknim, noriu būt gražuolė

Taip, viskas pas mus

Sveikos 
ir jus su švente
Veliava plazda
Aha Pempe, tikrai nemalonus ir dar kaip sakoma ranka paduot
mano bendradarbe gyvena toj laiptinej kur ta zurnaliste nužude tas židiukas tai irgi sake net i namus neleido kai jo atvažiavo

ir jus su švente

Veliava plazda

Aha Pempe, tikrai nemalonus ir dar kaip sakoma ranka paduot

mano bendradarbe gyvena toj laiptinej kur ta zurnaliste nužude tas židiukas tai irgi sake net i namus neleido kai jo atvažiavo

Mes du katinus turejom. Dabar viena, senjoras jau. Visa dirna miega, prie vaiko nelabai eina, vakarais dar pas mane ant keliu ateina pagulet. Uztat naktim dainuoja