Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(pempė12 @ 2017 03 02, 19:56)
Kokia ne skūpi tavo mergina bigsmile.gif

pas mus prieš kokius 5 m ejo duoneliautojai tai vaikas gal 15 kiaušiniu atidave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 02, 20:15)
pas mus prieš kokius 5 m ejo duoneliautojai tai vaikas gal 15 kiaušiniu atidave biggrin.gif

Irgi geras thumbup.gif
Mano mazgė šiemet pasislėpė, bijojo rolleyes.gif
Atsakyti

Aciou visoms! ;) *

Grange, ir tave tada su švente, kad ir paveluotai mirksiukas.gif

tiek laiko bendraujat jau turejom žinoti mirksiukas.gif, kaltę prisiimam bigsmile.gif

niu.. as pvz jusu ir nezinau mintinai, ir ilgai cia esu... gi negali prisimint visko, tad viskas gerai :)  fb primena kitu, tai kitaip kaip cia prisiminsi viska. 

Grange ir Avonuke. Seeveeikinu jus abi su gimtadieniais.  Linkiu sveikatos darnos ištvermės vilties...dar turtingų vaisingų ir laimingų metų. Kam ko reik atsirinkit...gėlių neįkelsiu nes per telefą nemoku. Bet bučiuoju abi po tris kartus. Aš prastai jaučiuosi. Darbo daug. Labai pavargau. Skauda gerklę labai prastai miegojau. Dabar negera - tipo virškinimas. Nu būt vakar sakyč blynų padauginau.. o šiandie nėr nuo ko. vaikas vos grįžtu su pamokom  viršun tiek įprato kad vis kažko tipo nesupranta nu net nervina... ... ai vž depresija. Pavasarinė 😆😆

atsirinkau :D 

saulutes atsiras daugiau, is kart nuotaika bus geresne, ikvepk, iskvepk, savaitgalis ant nosies ;) 

pas mus dar nesimato pavasario, kaip velai siemet, vaje.. medziai po biski leidzia ziedus, bet taip dar nyku, lietinga, vesu. visai nemalonus oras kol kas. 

Atsakyti
Labs 4u.gif
Vrine, kaip tavo virškinimas?

Grange, tai pas jus jau gražu, jei net medžiai skleidžia žiedus... O krokai? Jau nužydėjo? O tulpės?
Atsakyti

Buvom scooter koncerte, labai patiko 😍

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 04, 01:24)
<p>Buvom scooter koncerte, labai patiko 😍</p>

Oho bigsmile.gif Kaip fainaaa... Kam mažutę palikote?

Labas rytas 4u.gif
Aš su kava
vartotojo įkelta nuotrauka
Gal net kiek per stipriai užsiplikiau, teks skiesti biggrin.gif .
Ką veiksite?
Aš nieko ypatingo. Jau gyvesnė esu, pradėjau malonumų norėti, ne tik daržove būti, gal apie gėles pasikrapštysiu. Šimtą metų taip nesirgau, gydė nuo gripo, gal ir gripas. Bet kaulų nelaužė, tik kojas labai skaudėjo. Ir begalinis nuovargis, ir temperatūra aukšta, kai man ji išvis nekyla. Na, iki 37,2. O dabar 38,7 buvo. Uoslės ir skonio pojūčiai buvo dingę 3-4 dienas, ir pirmą dieną nualpau tris kartus, galvą dėjau, žodžiu...
Sun, o kas tau buvo?
Atsakyti
pempe, kai aš gripu po Kalėdų sirgau irgi buvo silpna labai, aukšta temperatūra, bet kaulų nelau-ė, raumenų neskaudėjo. o miegot praktiškai visą parą galėjau ir negana būdavo.
Atsakyti
kažkaip šiandien sugalvojau pažiūrinėt butų skelbimus (šiaip rinką įvertint). perliuką atradau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif https://www.aruodas....nuose-4-692119/
jei ką tai mano rajone net tam name, kuris tik pernai gruodį priduotas po statybų, nuoma mažesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 04 kovo 2017 - 12:56

Pempė12 mociutei buvom palike.

Net nezinau kas buvo. Nejau pas gydytojus  :4u:

Labas

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 03 04, 12:39)
pempe, kai aš gripu po Kalėdų sirgau irgi buvo silpna labai, aukšta temperatūra, bet kaulų nelau-ė, raumenų neskaudėjo. o miegot praktiškai visą parą galėjau ir negana būdavo.

Panašiai ax.gif . Gulėjau, kaip šlanga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 04, 13:14)
<p>Pempė12 mociutei buvom palike.</p>
<p>Net nezinau kas buvo. Nejau pas gydytojus  4u.gif</p>
<p>Labas</p>

bet ką jautei, juk žinai ?
Atsakyti
sveikos, kas sveikos mirksiukas.gif

čia jau ligoniu palata darosi, tuoj reiks karantina skelbt bigsmile.gif

Sveikatos sveikstančioms, jūsų požymiai jau link plaučiu uždegimo neša unsure.gif

Vrine, su gimtadieniu 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 kovo 2017 - 17:26

Panašiai ax.gif. Gulėjau, kaip šlanga biggrin.gif
Papildyta:
bet ką jautei, juk žinai ?

Tai pas mane tik sloga ir kosulys buvo. Temperatura 37.2 buvo, daugiau nepakilo.Pas dukra tas pats.

Vrinė su gimtadieniu 🎂🎁

Atsakyti