Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Vel sninga ... Visur jau balta , nesitikejau, kad dar tiek sniego sulauksim :blink:

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2017 03 05, 18:38)
<p>Vel sninga ... Visur jau balta , nesitikejau, kad dar tiek sniego sulauksim blink.gif
</p>

Rimtai? Pas mus nesninga
Atsakyti

Pas mus irgi prisnigo. Fe...

Sunfl. Papasakok apie koncertą....

Atsakyti

Pas mus irgi prisnigo. Fe... Sunfl. Papasakok apie koncertą....
Kad net nezinau ka pasakot. Labai patiko, buvo daug sviesu ir garso, fejerverkai. Tik va nesedimu vietu reikejo. Nu vyras patingejo sokt, tai sedejom :D  Dabar noriu i Sel koncerta :D

Jokio sniego pas mus nera. Iki pietu lauke buvom. Dabar lyg palinoja. Labai tikiuosi, kad nebebus jau bent pas mus sniego 😊. Noriu jau silumos 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 05 kovo 2017 - 18:55
Oho sninga unsure.gif ,nors kas čia keisto gi ne birželis unsure.gif
Atsakyti
Aš dar noriu sniego. Neprieštarauju, siųskite man biggrin.gif
Atsakyti
gal turit kokių rekomendacijų gelbėjimuisi nuo kosulio? jau kaip ir pasveikau, bet vis pakosčioju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 03 05, 20:08)
gal turit kokių rekomendacijų gelbėjimuisi nuo kosulio? jau kaip ir pasveikau, bet vis pakosčioju  unsure.gif

islandinės kerpenos arbata arba saldymedžio arbata - nors po tris puodelius per dieną(geriau trėti termosiuką ir gurkšnoti) - bet abi šlykščios ax.gif
Pavirti bet kokių pušų spyglius su visom šakelėm kokias 20 min, o paskui mirkyti kojas, dar įsidėjus saujelę druskos. Nors kokius 5 vakarus 4u.gif
Atsakyti
Cartman darį aviečiu stiebu arbata jeigu iš liaudišku, neliaudišku pertusinas (pigu) arba daktaro taisono sirupai (brangu) smile.gif
Atsakyti

gal turit kokių rekomendacijų gelbėjimuisi nuo kosulio? jau kaip ir pasveikau, bet vis pakosčioju unsure.gif

Inhaliatorius

Atsakyti

Sunfl  na pagal jų muziką ją ten šokti. Ten nebent šokinėti įmanoma.... :hmm:  o ilgai nepašokinėsi. Na nebent man tai amžius nebe tas 😆😆😆😆😆

Atsakyti

Sunfl  na pagal jų muziką ją ten šokti. Ten nebent šokinėti įmanoma.... :hmm:  o ilgai nepašokinėsi. Na nebent man tai amžius nebe tas 😆😆😆😆😆

Galima ir netik sokineti. Bet nu fainai  :rolleyes:

Atsakyti