Įkraunama...
Įkraunama...

tuoktis ar gyventi kartu?

Ania? Tai visame kame įlieti, apkrauti darbai, suaugusių rūpesčiais ir t.t.? Vakarienę gaminam, meksikiečių serialą su mamyte pažiūrim, kavutę su mamytės draugutėm tetutėm išgeriam, kambariuką su mamyte išplaunam, pabūnam štanga mamytei pritūpimams, nueinam į parduotuvę su sąrašiuku produktukus nuperkam, išsiskalbiam, persivelkam patalynę ir labanaktukas, liūliūkų, o mamytė pas tetuką seksiuko bėga.
Mamytė - stabas, o vaikelis mielas priedas. O kodėl ne atvirkščiai? Kodėl ne pagal vaikelį viskas? ax.gif

O todel, kad seima prasideda nuo tevelio ir mamytes, o vaikuciai jau tik po to atsiranda. Ir paprastai ateinantys i seima prisitaiko prie visos seimos, o ne visa seima prie naujo zmogucio.

O tavo aprasytas vakaro scenarijus tiesiog komiskas :)

Kodel tau taip norisi suvaryt dirbancias mamas ??? :)))

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 01 03, 15:19)
Ir paprastai ateinantys i seima prisitaiko prie visos seimos,

Prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 01 03, 14:17)
Tai jei jau spejai ir vaiku prisidaryti, ir issiskirti,  ir vel apsivesti,  ir zmona davesti  iki beprotystes,  tai turejo buti uztektinai  laiko  ir reikiamus  hormonus  sugerti, ir pas psichologus  pries  operacija  apsilankyti.  Tik kazko man vandenasi,  kad nieko to tu nepadarei,  nes tau patinka  parazituoji  uzsedus ant moteru  sprandu

Viskas jau praeita visi tie etapai, bet man pasidare idomus klausimas. Toks apie normalias moteris.
Isivaizduok kad mano zmona butu tamstos sesuo ar dukte, kuri planuotu kartu gyventi su manim.

Idomu, ar taip pat skatintum taupyti, kuo greiciau darytis operacija, ar manytum, kad gal verciau pakeliauti ir nenustoti gyventi? Dirbti kol kas tenka tik man tai ir finansu ne per daugiausia...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 03, 15:27)
Viskas jau praeita visi tie etapai, bet man pasidare idomus klausimas. Toks apie normalias moteris.
Isivaizduok kad mano zmona butu tamstos sesuo ar dukte, kuri planuotu kartu gyventi su manim.

Idomu, ar taip pat skatintum taupyti, kuo greiciau darytis operacija, ar manytum, kad gal verciau pakeliauti ir nenustoti gyventi? Dirbti kol kas tenka tik man tai ir finansu ne per daugiausia...

Tu cia ka nori apgauti su 'praejimu'? Burbancia? Spek is triju kartu ar pasiseks.
Nei tu gerei hormonus, nei tu kada rimtai mastei apie operacija. Triochala ir tiek
Jei tamistos zmona butu mano sesuo, tai jau ji senai tave butu palikusi.
Kartoju - nori vadintis moterimi - darykis operacija. O kol nepasidarei - net nebandyk izeidineti visu moteru, vadindamas save moterimi, tuo paciu metu makaluodamas birka savo zmonu panosese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 sausio 2017 - 15:48
QUOTE(-burbanti- @ 2017 01 03, 14:33)
Tu cia ka nori apgauti  su 'praejimu'? Burbancia?  Spek is triju  kartu  ar pasiseks. 
Nei tu gerei hormonus,  nei tu kada rimtai mastei  apie operacija.
Jei tamistos zmona butu mano sesuo, tai jau ji senai tave butu palikusi.

Jau viska senai paaiskinau, nesikartosim. Kiekvienoje temoje.
Nesugebi suvokti minciu. Cia tema ne apie operacijas, o apie santuokas.

Bet pacios mintys man buvo naudingos (nes skirtingos ir atviros).
Dar karta primenu, kad as niekur niekuo nesivadinu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 03, 15:53)
Jau viska senai paaiskinau, nesikartosim. Kiekvienoje temoje.
Nesugebi suvokti minciu. Cia tema ne apie operacijas, o apie santuokas.

Bet pacios mintys man buvo naudingos (nes skirtingos ir atviros).
Dar karta primenu, kad as niekur niekuo nesivadinu...

Užtat as ir esu cia zviazda ..ane mergiscios? biggrin.gif biggrin.gif ...nes tiesiai sviesiai bendrauju, be jokiu uzuolanku ( kas nelabai patinka kai kuriai forumo daliai, kuri mėgsta zaisti dvigubuu standartu zaidimus).
Man nesvarbu apie ka kiti kalba, man svarbu kokia mes tema gvildenam kartu.
O kartu mes kalbam apie tavo nenora keistis
Atsakyti

Užtat as ir esu cia zviazda ..ane mergiscios? biggrin.gifbiggrin.gif...nes tiesiai sviesiai bendrauju, be jokiu uzuolanku ( kas nelabai patinka kai kuriai forumo daliai, kuri mėgsta zaisti dvigubuu standartu zaidimus).

Apie ji praktiskai kiekviena sito skyrelio tema. Perskaitykite daugiau diskusiju ir rasite atsakymus i didziaja dali savo klausimu. Zviazda, nezviazda, bet atsibodo, kad visos temos baigiamos Idomucia lytines tapatybes ir susijusiu problemu nagrinejimu. Tas pats per ta pati. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 01 03, 16:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71331999" data-time="1483452372"><div><p>Užtat as ir esu cia zviazda ..ane mergiscios? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka...nes tiesiai sviesiai bendrauju, be jokiu uzuolanku ( kas nelabai patinka kai kuriai forumo daliai, kuri mėgsta zaisti dvigubuu standartu zaidimus).
O kartu mes kalbam apie tavo nenora keistis</p></div></blockquote><p>Apie ji praktiskai kiekviena sito skyrelio tema. Perskaitykite daugiau diskusiju ir rasite atsakymus i didziaja dali savo klausimu. Zviazda, nezviazda, bet atsibodo, kad visos temos baigiamos Idomucia lytines tapatybes ir susijusiu problemu nagrinejimu. Tas pats per ta pati. </p>

O tai jus noretumete jusu lytines problemas kad aptarinetume? Man nusikakot kas kur rasoma, as bendrauju su kuo noriu ir kaip noriu. Jokios śviesos man ne rodiklis
Jei jus nors vienoje temoj butumet sugebeje izvelgti jo noro pasisakyti sia tema saknis, tai jis butu issikalbejes vienoje temoj ir nelakstes po visas temas pakelti sijonu. Reikia dar sugebeti zmogu prakalbinti. Todel gal jau sakau, tamstele, nienado otca ucyt kak dietilej dielat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 sausio 2017 - 16:25
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 01 03, 15:15)
Zviazda, nezviazda, bet atsibodo, kad visos temos baigiamos Idomucia lytines tapatybes ir susijusiu problemu nagrinejimu. Tas pats per ta pati. </p>

Pritariu.
Isivaizduokit, kaip gyvenime su tokiomis vis tenka susidurti ir estis. Tai nepatinku as tai ne su tuo gyvenu.

Isivaizduokit kas LT darbe dedavosi...

Na gerai burbanti, tai kur man reikia keistis?

Pas mane 15 metu HRT, turiu popierius operacijai(jei ka LT gautus), brangiausios sutikima, tik va nera per daug atliekamu pinigeliu, jei dar Tailande papoilsiauti dviese (gaila juk keliones bilietai) tai manau reikia koki 14000 eur turet. Manau supranti, kad gyvenant su moterim tai nera prioritetine problema. Ir sutikimas tai nereiskia, kad mes dabar turime viska gyvenime sustabdyti ir tik tuo rupintis.
Manau tema issemta ir griztama prie originalios - seima versus gyvenimas susimetus

Atsakyti

O tai jus noretumete jusu lytines problemas kad aptarinetume? Man nusikakot kas kur rasoma, as bendrauju su kuo noriu ir kaip noriu. Jokios śviesos man ne rodiklis Jei jus nors vienoje temoj butumet sugebeje izvelgti jo noro pasisakyti sia tema saknis, tai jis butu issikalbejes vienoje temoj ir nelakstes po visas temas pakelti sijonu. Reikia dar sugebeti zmogu prakalbinti. Todel gal jau sakau, tamstele, nienado otca ucyt kak dietilej dielat?
jis ir kalba visose temose. Atsakineja i tuos pacius klausimus. 
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 03, 16:42)
Pritariu.
Isivaizduokit, kaip gyvenime su tokiomis vis tenka susidurti ir estis. Tai nepatinku as tai ne su tuo gyvenu.

Isivaizduokit kas LT darbe dedavosi...

Na gerai burbanti, tai kur man reikia keistis?
Pas mane 15 metu HRT, turiu popierius operacijai(jei ka LT gautus), brangiausios sutikima, tik va nera per daug atliekamu pinigeliu, jei dar Tailande papoilsiauti dviese (gaila juk keliones bilietai) tai manau reikia koki 14000 eur turet. Manau supranti, kad gyvenant su moterim tai nera prioritetine problema. Ir sutikimas tai nereiskia, kad mes dabar turime viska gyvenime sustabdyti ir tik tuo rupintis.
Manau tema issemta ir griztama prie originalios - seima versus gyvenimas susimetus

Kodel 'ediesi ' su zmonemis? Nemoki bendrauti normaliai?
Jei moteris palieka vyra, reiskiasi su juo kazkas negerai. As niekada netekeciau uz issiskyrusio. Jei taip jau atvirai.

Kiek tau metu, pirma atsakyk? Pries pradedant diskusija 'turiu paziureti I save viena karta - kas su manim negerai', butina zinoti brandos lygi
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 01 03, 16:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71332034" data-time="<a href="> O tai jus noretumete jusu lytines problemas kad aptarinetume? Man nusikakot kas kur rasoma, as bendrauju su kuo noriu ir kaip noriu. Jokios śviesos man ne rodiklis Jei jus nors vienoje temoj butumet sugebeje izvelgti jo noro pasisakyti sia tema saknis, tai jis butu issikalbejes vienoje temoj ir nelakstes po visas temas pakelti sijonu. Reikia dar sugebeti zmogu prakalbinti. Todel gal jau sakau, tamstele, nienado otca ucyt kak dietilej dielat?</blockquote> jis ir kalba visose temose. Atsakineja i tuos pacius klausimus. 

Nemokat isklausineti taip, kad viskas tilptu vienoje temoj
Nebent cia jis pats draikosi po temas, bega nuo atsakymu...
Pamatysim As siandien laiko turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 sausio 2017 - 16:55

Kodel 'ediesi ' su zmonemis? Nemoki bendrauti normaliai?
Jei moteris palieka vyra, reiskiasi su juo kazkas negerai. As niekada netekeciau uz issiskyrusio. Jei taip jau atvirai.

Kiek tau metu, pirma atsakyk? Pries pradedant diskusija 'turiu paziureti I save viena karta - kas su manim negerai '
Papildyta:
Nemokat isklausineti taip, kad viskas tilptu vienoje temoj
Nebent cia jis pats draikosi po temas, began nuo atsakymu...
Pamatysi. As siandien laiko turiu

Nu reikskis. Eiline tema, kurioje diskusijos objektu tampa Idomucia. Skyrelis del sitos priezasties man asmeniskai tapo labai nuobodus. 

Atsakyti