O as nevesciau tos kuri nera nekalta.
Ana TS tema jau uzrista, ten viskas isnagrineta. Bet neapykantos temu pakaks, issiskyre, "kaltos" ir t.t.
Ne man norisi, stebiu kaip jos pačios save susivaro, kaip augina vaikus.
Papildyta:
Ot melagis, prigavauSakei anksčiau, kad Lietuvoje normaliai gyvenosi, niekas nieko nepastebėjo ir ar net tave paleikė, ne dėl to iš Lietuvos pabėgai.
Me-la-gis
As asmeniskai tai visai nesijauciu susivarousi
O tave, kaip suprantu, vyras islaiko???
Į temą http://www.alfa.lt/s...sunkiai-spintai
Labai daug gerų komentarų.
Aš niekur nesakiau, kad moteris neturi dirbti visai. Bet yra ribos. Ji neturi dirbti iki kokios 18 val., jei yra vaikai. Be to, šiais laikais labai daug darbų glaima iš namų atlikti, taip kad stengtis reikia, jei jau prisigimdai
O i mano klausima taip ir neatsakei
Beje as pati kartais dirbu is namu. Ir zinau, kad tuo metu vaikai laipioja sienom ir visas kitas nesamones daro, nes susikaupus dirbti protini darba ir tuo paciu metu skirti laiko vaikams neimanoma. Taip kad cia labai labai diskutuotinas klausimas, kas geriau - ar atidirbti, uzdaryti kabineto duris ir visas problemas palikti kitai dienai ir paskui ramiai visa vakara skirti vaikams ir seima, ar plesytis tarp darbo, tarp vaiku ir dar kokios verdamos sriubos vienu metu.
Aš turiu savo versliuką.
Tai yra būdų, galima auklę į pagalbą samdytis, ji juos ir sužiūrės iki galo, esmė tame, kad žinosi, matysi, prieisi, kai gali, kad auklė nenuskriaus, nepripūs arabų į galvas, neprimaitins nesveikai ir t.t. Svarbiausia - kontrolė, kad po to nebūtų, kad nepažįsti pati savo vaiko ir sakai į ką gi jis atsigimė toks, nesusišneku, kodėl vis serga ir serga.
Mano patirtis trynimosi po namus su aukle kartu labai nekokia. Man asmeniskai paciai psichologiskai sunku buvo, kai visa diena salia svetimas zmogus. Salia dvieju aukliu vaikas kaip be galvos budavo, o ir dirbti nelabai galejau, nes vistiek kas kelias minutes tai vaikas pas mane ateidavo, tai as begdavau situacijos pakontroliuot.
Man atrodo pirma tai reikia labai gerai zmogu atsirinkti ir nepalikti savo vaiko bet kam. Mano aukle buvo pazistamas zmogus, tad buvau 100 proc rami kad vaiko nenuskriaus ir jokiu ten arabu i galva nepus.
O siaip... Zodziu grizom prie to paties Ar mama namie sedi ir dirba vaika auklei palikusi, ar darbe -tuo metu vaikas kokybisko demesio is mamos negauna. Taip kad tada galim det lygybes zenkla, manau