Reikia, bet ką tas toks tobulėjimas perduoda vyrui, vaikui? Gi apie tai buvo kalba. Atmetam gi didžias politikes ir ekonomistes. Ar jūs jos ir esate? Tai pasigirkite, prašom.
Nes aš vėl dabar paimsiu statistinę buhalterę, kuri išmoko valdyti naują buhalterinę programą ir ją pasamdė dar viena nauja sakykime X logistinė firma. Nu tai pasidžiaugė ji vyrui (ne buhalteriui): išmokau naują programą! - Ok, šaunuolė, didžiuojuosi tavim. Pasidžiaugė vaikui: mamytė mokia daugiau nei vakar, mamytė patobulėjo, daugiau uždirbs. Vaikas: ok mama, tai reiškia jau dabar nupirksi man naują iphoną?
Ar manai, kad vaikas ir vyras su nutįsusiomis seilėmis klausysis ant kiek ta programa tobula, įdomi, kokie ten nauji skirsniai, poskyriai, mygtukai, skaičiukai ar dar kas nors?
Žymiai įdomiau bus, jei ta mama perskaitys kažkokią įdomią naujieną iš google, pvz. apie ledynus, gyvūnus, ar kažkokią aktualią info dėl užpuolusių babajų ir t.t.
Netiesa?
Ar visa esmė pasigirti giminėms ir draugams: mano žmona jau vyr. buhalterė
Bet... protingas vyras visai nepasimes ir atkirs: o manoji - šeimos žididnio kurstytoja, sužiūri visą šeimos gyvenimą, puikiai rūpinasi vaikais, manimi ir t.t.
Kuri dabar išdrįsit pateik verdiktą, kuris vyras turi teisę didžiuotis saviške labiau?
Pasigirciau, bet nepatikesite vistiek. Mano tobulejimas neduoda nieko tiesiogiai vaikui ir vyrui, nes nedirbu vaiku darzelyje ir su vyru nedirbu. Uztat duoda netiesiogiai - as laiminga, jauciuosi save realizavusi.