Įkraunama...
Įkraunama...

tuoktis ar gyventi kartu?

QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 05, 09:05)
Nu tai nei vieno, nei kito vaikams nesugėbėjot duot.

Mokslo poziuriu vaikai buvo tikrai daug pasieke, tai jau nespreskite uz kitus. Kai jusu vaikai laimes respublikines olimpiadas ir baigs neblogas aukstasias mokyklas tada galima bus aptarti.

Taip nebutina su vaikais sedet 24 val per para, bet nereikia aiskinti, kad nereikia tam ir laiko
Atsakyti

Bet tai kaip zavu. Visko atsisakai, tobuleji laidas ziuredama ir neta narsydama, gyveni is vyro trupiniu ir isdidziai vaidini idomia namu seimininke tobula mama  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 11:09)
Taip nebutina su vaikais sedet 24 val per para, bet nereikia aiskinti, kad nereikia tam ir laiko

O aš niekada ir nesakiau, kad tam nereikia laiko. Reikia. Bet ne 24/7.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 01 04, 10:50)
. Apie darbą, normalų darbą, iš vis nieko neišmano,

'Normalaus darbo' apibudinimą, prašyčiau.
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 05, 10:09)
<p>Bet tai kaip zavu. Visko atsisakai, tobuleji laidas ziuredama ir neta narsydama, gyveni is vyro trupiniu ir isdidziai vaidini idomia namu seimininke tobula mama  biggrin.gif​ </p>

Jau geriau negu kaip tu - vaikai visa savaite su aukle, o savaitgaliais bandot vis kazkam juos iskisti, kad su diedu pasitratint butu galima. Nacher tada isvis tie vaikai? Pavaidint, kad va 'uzauginau '...svetimų pagalba?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 04, 21:31)
Nenoriu pradet vel erzinti, bet kai Lietuvoje zmones sakysim 3 asmnu seima nesugeba atsipute pragyventi uz 2000 EURU tai jiems reikia pas psichiatra.

Nes uz tiek daugybe seimu Vokietijoje pragyvena ir nuomojasi namus. Aisku nesusitaupo, bet tikrai kokybiskai gyvena ir isvaziuoja pailseti

Tu man neatsakinek I klausima kiek tau metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 sausio 2017 - 10:21
QUOTE(-burbanti- @ 2017 01 05, 09:24)
Tu man neatsakinek I klausima  kiek tau metu.

Neatsakineju, nes ko gero iki tiek nesuskaiciuoji.
Vienas du trys keturi penki, pirstai baigesi - daug.

man - "daug"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 10:38)
Neatsakineju, nes ko gero iki tiek nesuskaiciuoji.
Vienas du trys keturi penki, pirstai baigesi - daug.

man - "daug"

Nuo kada vyrai gedyjasi pasakyti savo amziu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 sausio 2017 - 10:40
QUOTE(-burbanti- @ 2017 01 05, 09:39)
Nuo kada vyrai gedyjasi pasakyti savo amziu?

Pasakiau jau vienai bobai, ta dirbo VMI suvede ta informacija pridejo dar kai kurias detales ir man pasake, kad as registre VIS DAR SU EX SANTUOKOJE. Ir visa kita info
Nuejau aiskintis - tikrai, pasirodo, kako ten is kazkur neperkele, patikslino...

Todel niekam nepatariu internete atvirauti tikslesne info. Kartais nezymiu detaliu pakanka kad jus identifikuotu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 10:44)
Pasakiau jau vienai bobai, ta dirbo VMI suvede ta informacija pridejo dar kai kurias detales ir man pasake, kad as registre VIS DAR SU EX SANTUOKOJE.  Ir visa kita info
Nuejau aiskintis - tikrai, pasirodo, kako ten is kazkur neperkele, patikslino...

Todel niekam nepatariu internete atvirauti tikslesne info. Kartais nezymiu detaliu pakanka kad jus identifikuotu

Kodel tu moteris vadini 'bobomis' ir kodel bailus kiškis esi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 01 05, 09:54)
Kodel tu moteris vadini  'bobomis' ir kodel bailus  kiškis esi?

Todel, kad dauguma subobejusiu. Abukusiu.
Del asmenines informacijos, tai jau paaiskino paciai, kad visiems atsibodo personalines razborkes, ypac, kai temos jau nagrinetos kelis kartus ateina vis nauja ir vel klausineja.

Kad nustatyti mano amziu, ar kieno kito tereikia keliu gramu smegenu, sudelioti ivykius, zinoti tokias paslaptis per kiek metu isauga vaikai, kad jei kazkas gyvena su nauja zmona, tai santuoka ivyko po skirybu o ne ne pries. Viena forumiete (protinga) logiskai isskaiciavo be problemu, kitos suklydo kiek bet ar svarbu tiksliai metai?

Turiu asmenini klausima paciai.
Ar nemanai, kad verta gerbti kitus ir diskusijose apsiriboti tema: "Atsakoma tuoktis ar gyventi kartu?"

Kazkaip nepatinka paciai taisykles. O juk kiekvienas naudotojas, kuris uzsiregistruoja, pasizada ju laikytis. Tai ne formalumas.
Gal esi teista uz chuliganizma ar pyktybini istatymu ignoravoma?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 11:05)
Todel, kad dauguma subobejusiu. Abukusiu.
Del asmenines informacijos, tai jau paaiskino paciai, kad visiems atsibodo personalines razborkes, ypac, kai temos jau nagrinetos kelis kartus ateina vis nauja ir vel klausineja.

Kad nustatyti mano amziu, ar kieno kito tereikia keliu gramu smegenu, sudelioti ivykius, zinoti tokias paslaptis per kiek metu isauga vaikai, kad jei kazkas gyvena su nauja zmona, tai santuoka ivyko po skirybu o ne ne pries. Viena forumiete (protinga) logiskai isskaiciavo be problemu, kitos suklydo kiek bet ar svarbu tiksliai metai?

Turiu asmenini klausima paciai.
Ar nemanai, kad verta gerbti kitus ir diskusijose apsiriboti tema: "Atsakoma tuoktis ar gyventi kartu?"

Kazkaip nepatinka paciai taisykles. O juk kiekvienas naudotojas, kuris uzsiregistruoja, pasizada ju laikytis. Tai ne formalumas.
Gal esi teista uz chuliganizma ar pyktybini istatymu ignoravoma?

Galiu tau pasakyti viena - nesakyk ka man daryti, tai tada as nesakysiu kur tau eiti.
Vadovauk savo 'boboms', ne man. As nesu tau pavaldi niekaip. Taip kad tavo nurodinejimai man nei galvoj, nei siknoj.

O jei tu I viena vieninteli klausima atsakai tokiomis paklodemis, nu tai tada man gaila zmoniu, gyvenanciu salia taves.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 01 05, 10:10)
Galiu tau pasakyti viena -  nesakyk  ka man daryti,  tai tada as nesakysiu  kur tau eiti. 

Jei tau cia nepatinka, nepatinka taisykles - tai gali slisti kitur. Nes neapsikente puslapio lankytojai paprasys administratoriu palydet piktybinius lauk, panaikinant accounta.

Tamstai pasakyta, kad personaliniai klausimai bus ignoruojami. Trumpai.

Mandagius paaiskinimus gali ignoruot.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 05, 10:09)
<p>Bet tai kaip zavu. Visko atsisakai, tobuleji laidas ziuredama ir neta narsydama, gyveni is vyro trupiniu ir isdidziai vaidini idomia namu seimininke tobula mama  biggrin.gif​ </p>

Kas tas visko atsisakai? Viskas tai pvz. koks nors paimkime statistiką to, kas yra kiekviename mieste, netgi mažame miestelyje, tai būtų sakykime pašto darbuotojos darbas. Ot tai nuostolis gyvenime, jei neišsiunti kitų žmonių siuntų, nesumoki jų mokesčių, neišdalini siuntų, nepadarai perlaidų ir pan. Tiesiog degradė moteris be to? biggrin.gif
Kokie dar vyro trupiniai? Pvz. mano giminaitis teisininkas ir šiaip prasisukęs žmogus, tai jis pasižiūrėjęs ir įvertinęs, kad vedė išties padorią, protingą, atsakingą ir ištikimą moterį, ją tiek aprūpino finansiškai, kad dauguma čia pavydėtumėt. Toli gražu pas ją ne trupiniai bigsmile.gif Ir niekuo ji netapo kvailesnė kažkokia ten už jį ar atsilikusi. Žinoma, ji neteisininkė, bet neteisininkė būtų ir jei dirbtų pašte.
Atsakyti