Įkraunama...
Įkraunama...

tuoktis ar gyventi kartu?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 19:53)
Gal maan tikrai su fantazija netvarkoje, bet kai skaitau tokius jusu postus,, tai isivaizduoju, kad jums rasant putos is burnos drimba is pykcio.

Isivaziduokit jusu vyras sutiks tokia, kuriai bus malonu aptarnauti mylima zmogu. Visapusiskai. Tiesiog malonu, kazka del mylimo zmogaus daryti.
Atnesti kava, paruosti megstama patiekala, rupintis namu jaukumu ir t.t.

Tada jam bus sunku atsilaikyti.
Kiekvienas zmogus nori buti mylimas, o jus rasot su tokiu pykciu, kad nemanau, kad gyvenime tai sugebat paslepti

Gal ir netvarkoje biggrin.gif Ne, rimtai, aš tikrai nepiktai rašau. Net jei taip atrodo smile.gif Gal kartais su ironiška šypsena veide, bet tikrai ne piktai.

Ir? Sutiks, tai sutiks. Jokių garantijų gyvenime neduota. Gali sutikti visapusiškai aptarnaujančią, gali sutikti jaunesnę, gali gražesnę, gali mielesnę ar šviežesnę. Ir jau tik jam rinktis, su kuo gyvenimą gyvent.

Tiesiog dėl visiško tikslumo reikėtų paminėti, kad man irgi malonu mylimam žmogui kavą atnešt, paruošt mėgstamą patiekalą, malonu man ir namais rūpintis. Ir aš tą darau. Tiesiog tai nėra mano pagrindinė misija šiame gyvenime. Ir tai mūsų šeimoje darau ne aš viena. Mano žmogus visose gyvenimo srityse su manimi bendradarbiauja ir "atsilygina" man tuo pačiu - ir kava, ir patiekalu, ir pagalba buityje bei vaikų priežiūroje. Ir nuo to namuose visiems tik geriau.

Mano gyvenime pykčio yra labai mažai. O kažkokio ilgalaikio pykčio apskritai nėra. Nežinau, kodėl atrodo kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 05, 19:58)
Dar ir telefonus slepia, rankinukam įlyst neduoda, užaktai ir slaptikai visur biggrin.gif
Čia iš praeitų temų jei ką ir nemažai tokių pasisakiusių buvo smile.gif

O čia tai jau tikrai ne apie mane. Nieko aš neslepiu, nors vyro telefono turinio ir netikrinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 sausio 2017 - 20:34
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 05, 19:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71338144" data-time="1483632031"><div><p>Tiesiog nereikėjo vaidinti toje srityje, kur nesate pirmaujančios, kur yra geresnių už jus, suteikiančių geresnes sąlygas. Tik tiek.
kam ta isterija? Sveikatai kenkia, juk ir taip prastai valfgote, tuoj žiū susirgsit, susiimkit, įkvėpkit, iškvėpkit vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Aš ne ofisinė, tai pirma, ir aš nedirbu nuo 8 iki 17, o dirbu laisvai.
Išsiaiškinom pagaliau ar dar klausimų bus?</p></div></blockquote><p>Cia tipo jus geresne mama? Pirmaujanti?</p>

Pirmauja visos, kurios skiria daugiau laiko. Elementaru. Čia kaip ir visur. Koks sportininkas, kuris mažiau treniruojasi primauja? Kuris studentas, kuris minimaliai mokosi pirmauja?
Išskyrus, žinoma, kelias išimtis. Aišku, dabar glaite pareikšti, kad jūs ir esate tos išimtys. Turite gi tam teisę mirksiukas.gif
Atsakyti

A. Mat kaip. Nu sekmes pirmaujant.

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 05, 19:27)
Tiesiog dėl visiško tikslumo reikėtų paminėti, kad man irgi malonu mylimam žmogui kavą atnešt, paruošt mėgstamą patiekalą, malonu man ir namais rūpintis. Ir aš tą darau.
Tiesiog tai nėra mano pagrindinė misija šiame gyvenime.
Mano žmogus visose gyvenimo srityse su manimi bendradarbiauja ir "atsilygina" man tuo pačiu - ir kava, ir patiekalu, ir pagalba buityje bei vaikų priežiūroje.

Na matot, ir jums jau malonu rodyti meile. Aisku gaila, kad jums mylimas zmogus nera pagrindine misija, o tik po darbo. Bet jei jis geriau nemate, tai gal ir uzteks...

Mes tai su MB gyvename vienas del kito ir tai svarbiausia... Darbas po to... Kitaip as nesutikciau, juk mes laisvi pasirinkti?

Del atsilyginimo, tuo paciu ar kitu, man irgi nera suprantama. Uz meile neatsilyginama meile, meile nereikalauja atlygio, ji arba yra arba ne.
Bet kiti ir meile nusiperka tai vel ivairios nuomones...
Atsakyti

O tai kiti del darbo gyvena? Ir jei dirba, vadinasi, nemyli partneriu? 

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 05, 20:16)
<p>O tai kiti del darbo gyvena? Ir jei dirba, vadinasi, nemyli partneriu? </p>

As irgi dirbu, bet man svarbiausia MB o ne darbas.
Atsakyti

O kaip tai pamatuojat? 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 21:19)

O tai jei kiti dirba ne toki darba kaip jus ir tiesiog neturi galimybes but kartu sulipus - tai jau reiskia antroji puse nesvarbi blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 01 05, 20:43)
O tai jei kiti dirba ne toki darba kaip jus ir tiesiog neturi galimybes but kartu sulipus - tai jau reiskia antroji puse nesvarbi blink.gif ?

Nesupratau, gi tenka isvaziuot kartais pusantro menesio darbo reikalais.
Niekas negincija, kad jei reikia dirbti, abiems ar vienam - tai reikia. Ir neaisku koki darba turesiu po metu.

Bet kai pradeda nesamones paistyti, kad reikia LT tukstanciu, kad vonioje neplaukiot ar kad prie puodu geda o ofise garbe tai jau atleiskit.
Man ko gero patiktu prie puodu.
Atsakyti

O tai kyo cia deta jusu neeiline meile? 

Ir niekaip neaisku kodel jau cia mes nemylim taip savo vyru? Nes dirbam? Ar kad norim gyvent kiek geriau nei uz tris simtus

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 05, 21:55)

Bet kai pradeda nesamones paistyti, kad reikia LT tukstanciu, kad vonioje neplaukiot ar kad prie puodu geda o ofise garbe tai jau atleiskit.
Man ko gero patiktu prie puodu.

Nelabai as apie ta vonia supratau, bet lt 3 asmenu seimai tikrai reikia daugiau nei 2000. Aisku zmones ir is minimumo gyvena ( tiksliau tik egzistuoja vos gala su galu sudurdami), bet normaliai jaustis ir pajomos didesnes reikalingos.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 05, 20:58)
Ir niekaip neaisku kodel jau cia mes nemylim taip savo vyru? Nes dirbam?

Jus didziuojates, kad nesileisti isnaudojamos buityje, lovoje ir t.t.. Tai man nesuvokiama, panasu i tuscia rekavima. kazkokius kompleksus "VYRAI PUOLA, GINKITES". kazkoki asmenybes silpnuma.

Galima visa tai pasiekti deklaruojant atsidavima ir realiai taip elgiantis.
Tai ne tik forma, bet ir kitokia prioritetu seka.

"Tai kai suaugęs vyras prašosi aptarnaujamas, nes jam matot vairuojant įtampos daug arba kartais darbe kas nors su problema paskambina, tai yra išsipisin.jimas ir nieko daugiau."

Aisku tokiai juk galima irgi sudaryti emociskai nepakliama atmosfera ir tada stebet ar ji nustos sitaip elgtis o gal nores nusizudyt.

"Nelabai as apie ta vonia supratau, bet lt 3 asmenu seimai tikrai reikia daugiau nei 2000"

Gal kai kam reikia ir 200 000 i menesi, bet 3 asmenu seimai 2000 tikrai per akis, jei gyvenant protingai. Neprisiemus kvailu paskolu naujiems automobiliams neskraidant i Australija ar i Kanada atostogauti.
Atsakyti